| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Bíróság | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: Bíróság Szer. Júl. 28, 2010 6:28 pm | |
| - Ha valóban tudni akarnak, akkor vigyenek Bowery és Robbinsville-be. Itt nem biztonságos az információ átadása. Ott elmagyarázok önöknek mindent - mondtam nekik, majd vártam a reakciójukat. Ha beleegyeznek, akkor útközben próbálom őket meggyőzni, hogy valóban csak tegnap találkoztam Flapsszel, és előtte sosem volt dolgom vele, és még azt sem tudtam, hogy ki is ő valójában. Ha azonban az F.B.I. ügynökök nem akarnak elindulni, akkor még ott, a helyszínen mondom nekik, hogy tényleg nem ismertem korábbról Flapset. Ekkor néhány alap információt, de tényleg csak a legalapabb dolgokat közlöm velük Flaps tervéről, viszont mielőtt ezeket elmondanám, kötöm őket ahhoz, hogy ezt tartsák titokban, mert ez mind nekem, mind nekik érdekük. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Bíróság Szer. Júl. 28, 2010 7:03 pm | |
| Mikor Shodon szavait befejezi, a két F.B.I.-os szeme felcsillan.
-Rendben.
Mondja Snapes, majd ismét beindítja a motort. Néhány utcát mennek csak le, és mikor piros lámpát kapnak, egy ismerős kocsi parkol le melléjük. Benne a sofőr is az, még pedig Flaps egykori alkalmazottja. A hátsóablakot valaki letekeri, és Curtie Nas ül ott. Mind a két személy fegyvert ránt, és egyszerű, gyors lövéssel nyakon lövik a két ügynököt. Azok abban a pillanatban lehunyt szemekkel ejtik neki a műszerfalnak/ üléstámlának a fejüket. Nas pedig a kocsiból kiszáll, és azonnal Shedon fejére húz egy zsákot, majd beülteti őt maga mellé, és a kocsi elhajt. //Folytatás: Gotham város :: Bowery és Robbinsville :: Elhagyatott ház// | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Bíróság Kedd Aug. 17, 2010 12:39 pm | |
| A bíróság épületéből Angus érkezik ki. Az ügyvédje tisztázta a vádak alól, aki nem más volt, mint Harvey Dant. Bár a rendelet szerint a titokzatos megmentőnek és egyben gyilkosnak is jelen kellett volna lennie. Kiderült, hogy Angus sosem mert volna ártani a gyermekeknek... Csupán a felesége meddősége miatt töltött annyi időt a játszótéren, és mindig is szeretett volna egy kislányt, vagy egy fiút, ám nem adatott meg neki ez a lehetőség. Ezért többször is kisebb ajándékokkal kedveskedett a játszótéri gyerekeknek. Valószínűleg csak gyanúba akarták keverni és a valódi tettesek lefedni akarták vele magukat. Mind össze ennyi volt a bűne. A pedofil duó áldozatai sajnos talán örök traumát és lelki sérüléseket szereztek, de ki tudja hány ártatlan szenvedett volna még, ha nincs Painter. A maszkos alakot beidézték, de mivel nem jelent meg, így ezzel is csak olajat locsolt a tűzre. A hatóságok állandó körözést adtak ki ellene, így nincs biztonságban sehol. Ám Lopezként igen... ugyan is a gyerekek azt mondták, nem látták a megmentőjüket maszk nélkül.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bíróság | |
| |
| | | | Bíróság | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |