Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Cellák/ szobák 296245150474wildcat..........Cellák/ szobák Teenansrobindccomicssup..........Cellák/ szobák Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Cellák/ szobák 39843828 Cellák/ szobák 79830643

 

 Cellák/ szobák

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 2:46 pm

A cellában nincs más, csak egy ágy, és egy WC. Vastag, tömör acélajtó zárja le a kijáratot, amin csak egy kis lyuk van, amin ki lehet lesni. Ebben a cellában van elzárva Vincent Pygen. Orra alatt morog és mosolyog, közben néha a gennyes váladékot szívja fel és nyeli le. Már nem köpi ki, egyszerűen vissza nyeli.

-Ujj, ujj, ujjj a kismalac sikít , jaj-jaj-jaj Sheodon pedig visít.

Dalolja maga elé a férfi, és rémisztő mosolyra húzza a száját.

Cellák/ szobák Hghgfhgf_www.kepfeltoltes.hu_

-Ki jutok innen szerelmem, és megkereslek, ne aggódj. Ne aggódj kicsi kincsem, meglellek, és együtt leszünk, a Föld pedig a teremtményünk lesz. Ujj, ujj, ujjjjj a kismalac sikít , jaj-jaj-jaj Sheodon pedig visít.

Vincent életfogytiglant kapott az elmegyógyintézetben, és csak állapota miatt került ide, Arkham falai mögé. A dalolása lassan elhalkul, ahogyan több fogoly is ordítva kiált, vagy épp zajt csap valamilyen módon. Egy valami biztos. Ha a malac valaha is ki jut innen, Sheodon nem marad fenyegetés nélkül.


Cellák/ szobák Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 02, 2010 10:21 am

//Előzmény: Gotham város :: Keleti oldal :: Dokkok//


Manipulatort felvették az Arkham elmegyógyintézet betegei közé, ahol egy cellát kapott magának, a nevével ellátva. Megtapasztalhatta a napok múlásával, milyen is itt az élet. Reggel ébresztés, majd mindenkit elvezetnek az étkezőbe, ahol megkapják a reggelit. Több tucat őr áll készenlétben, bármiféle atrocitás érdekében, övükön paprika spray, sokkoló, és nyugtató lövedékkel ellátott fegyverek, na meg egy gumibot. A reggeli után mindenki számára lehetőség volt a tisztálkodásra, majd pedig a levegőzésre, Arkham hatalmas udvarán. Persze ebben a kiváltságban csak a minta betegek részesülhettek. Oda kint volt kert, kisebb sport pálya, de labda, ütő vagy bármi más eszköz nem állt senki rendelkezésére. Egyedül egy strandlabda, nagy ritkán. Ezután csendes pihenő ebédig, majd újból az étkező, ami után ismét csendes pihenő, miközben mindenki megkapta a neki felírt gyógyszereket a pontos időben. Majd végül a vacsora, tisztálkodás, és alvás. Monoton napok teltek el így, és Arkhamban nem egyszer lehetett hallani a halálhörgést, ordítást, és vérfagyasztó nevetések hangját.

Manipulator már lassan 2 hete viselte a körülményeket, és mind össze annyi szerencséje volt, hogy öltözékétől nem szabadították meg, kivéve a bármiféle módon veszélyesnek titulált kiegészítőktől, amiket egy raktár helységbe elzártak, felcímkézve, bedobozolva. Egy nap, a cellájába (ahol mind össze egy emeletes ágy van, és egy polc), egy pszichiáter érkezett. Cellatársát, a magának való, egy szót sem szóló Maybit kivezettették mind addig, míg Manipulatorral törődött a vendége. A nőnek hosszú szőke haja volt, vér vörösre kirúzsozott ajkai, és egy kalapot, meg egy ballonkabátot viselt. Igen kedves, de talán kicsit szétszórt jellemet lehetett róla leolvasni.

Cellák/ szobák 173a

-Üdvözlöm! A nevem Alicia Keystone. Sajnálom, hogy csak most jutott időm magára, remélem elnézi nekem. De az utóbbi időkben igen sok beteg kerül az intézetbe. Kérem, kényelmesedjen el, és beszélgessünk egy kicsit. Mondja csak, hogy érzi magát?

Kérdi a nő, miközben levetkőzik, kabátját az ágyra teszi, és kalapját leveszi. Kezébe egy jegyzetfüzet és egy toll kerül. Ez után figyelmesen hallgat, és várja páciense válaszát.


Cellák/ szobák Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 02, 2010 11:16 am

Arkham. Egy szó ami egyenlő az őrülettel, egy szó ami az emberi söpredékeket tömöríti össze, ... egy szóba. Ide került most Manipulator is, kit a társadalom kivetett és száműzött Arkhamba. Monoton napok egymást követése jelzi csak a férfi számára, hogy telik az idő. Reggeli, séta, pihenő, étkezés, pihenő és ez a sorrend van napok óta, persze a folyamatos gyógyszerezés sem maradhat el, de az mellékes. Két hét telik el azóta, hogy a Kalapost bezárták Arkhamba, már kezdi megszokni az itteni életet, mikor valami felrúgja a jól megszokott sorrendet. Egy nap valami pszihológus féleség jön látogatóba Manihoz. Bájos egy teremtés, nem illik az összképbe, sőt kifejezetten elüt az itteni dolgoktól. A férfi hamar rájön, hogy az nő enyhén szétszórt, ez egész egyszerűen látszik a küllemén is. A nő nem pocsékolja az időt, bemutatkozik, majd megkérdi, hogy hogy érzi magát.
- Heló Alicia! Hát nem igazán érzem jól magam, megvagyok róla győződbe, hogy én nem tartozom ide. Nem vagyok bolond! Tudja: A tudós gyakran kételkedik, a tudatlan ritkán, a bolond soha. //Émile Auguste Faguet idézet// És én kételkedem. Sajnos azonban a társadalom nem, a társadalom kivetett engem, mert egyszerűen más vagyok, máshogy gondolkozom, máshogy élek és mást akarok, mint a maguk által társadalomnak nevezett hangyaboly. Mert ez az egész világ egy nagy hangyaboly, minden ember csak egy parancsot követő kis hagyna, de én hangyászsün vagyok a hangyabolyban és én elpusztítom a hangyákat. - mondja nem örült a hangja, sokkal inkább elgondolkodó.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 02, 2010 11:48 am

A nő csak hallgat, és bólogat. Közben pedig a jegyzetfüzetébe ír fel egy-egy gondolatot. Míg nem végül felsóhajt, mikor Manipulator befejezi a mondanivalóját.

-Nézze... én nem gondolom, hogy maga beteg lenne. Szerintem Blackgateen lenne a helye, de a rendőrség úgy döntött, hogy Arkham a maga otthona. Viszont gondolkodás módja érdekes. Azt mondja, hogy a társadalmunk egy hangya boly? És mondja, ki a királynő? Gotham káosz. Nincs senki, ki össze tartaná. Az elmélete szerintem téves, és helytelen. De bizonyos mértékig igaz. Mondja, mért ez a lázadás? Mért ez a hasonlat?

Kérdi a nő érdeklődve, miközben keresztbe teszi a lábát. Majd mielőtt Manipulator válaszolhatna, a cella ajtaja kinyílik, és két öltönyös férfi lép be. Arcuk komoly, és látszik rajtuk hogy nem is terveznek változtatni rajta.

-Ms., kérem távozzon a cellából! Fontos beszédünk lenne az úrral.

-De nem ebben állapodtunk meg! Még nincs vége a---

-Távozzon!

Ekkor Alicia eléggé feldúltan, és sértődötten áll fel. Kabátjához sétál, és felveszi kalapját, majd pedig jegyzetét és tollát eltenné, ám az kiesik a kézéből Manipulator ölébe. Érdekes, furcsa tekintettel nyúl oda tolláért, miközben kabátja ujjából valami másra cseréli az eszközét. A Kalapos által már ismert fecskendőtűre, amiben az a bizonyos folyadék áll, amit már oly sokszor használt arra, hogy embereket toborozzon maga köré. Mielőtt Alicia távozna, apró, alig észrevehető mosollyal néz a férfira.

-Hangyászsün?

Ezzel elköszön, és kiviharzik a cellából, amit maga után bezár. A fecskendőtűt nem vette észre egyik férfi sem, kik felmutatják az igazolványukat, amiből kiderül, hogy az F.B.I. ügynökei.

Cellák/ szobák 72402109

-A nevem Felmich Kaufman, a társam pedig Ohara Osborn. Lenne néhány kérdésünk. Úgy véljük köze van mr. Marius Woodson eltűnéséhez!


Cellák/ szobák Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 02, 2010 2:14 pm

Miután Manipulator befejezte az elméletét a nő pont úgy tesz, mint a pszichológusok, elkezd kérdezősködni és elemezgetni. Mani válaszolna is a kérdésekre, ám ekkor két férfi lép be a cellába és kitessékel a nőt. Alicia sértődötten áll fel és kezdi el összeszedni a cuccait. Épp a tollát tenné el, amikor az Manipulator ölébe esik, a férfi vissza akarná adni a tollat, de ekkor a nő oda hajol érte. Elveszi a tollat, viszont mégsem hagyja üresen annak a helyét, a ruhája újából egy fecskendőt csúsztat a férfi ölébe. Kis ideig nézegeti Kalapos a tűt, majd hamar rájön, hogy az nem más mint egy Koktéllal töltött tű. Jobb kezét az ölébe teszi, hogy ezzel takarja a tűt és még véletlenül se vegye észre a két férfi. Ezután Alicia távozik és Manipulator hármasban marad a két komor arcú pasassal. Ezek után a két férfi felmutatja az igazolványát és mint kiderül F.B.I ügynökök. Ekkor az egyik bemutatja a duót, ezek után pedig máris azt állítják, hogy neki köze van Marius Woodson eltűnéséhez.

Manipulator megfogja a fecskendőt és maga mellé teszi azt, persze mindeközben takarja azt a jobb kezével.
- Maguk bolondok. -suttogja alig halhatóan- Én vagyok Marius Woodson! -ezt már lehetett érteni.
A két férfinak ideje sincs lereagálni a hallottakat, mikor Manipulator sebesen nekiugrik a hozzá közelebb lévő ügynöknek. Ha sikerül elkapja, akkor élő fedezékként használja azt. A bal kezével átkarol a válla felett úgy, hogy a nyakánál legyen a könyöke, tulajdonképpen körbeöleli a nyakát. Míg a másik kezében tartott fecskendőt egész közel nyomja a férfi nyaki verőeréhez, hogy pillanatok alatt bele tudja döfni a tűt.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 02, 2010 3:14 pm

Manipulator szavaira az ügynökök össze néznek, de nincs idejük reagálni. A kihallgatandó Kalapos megragadja az egyik F.B.I.-ost. Magához szorítva nem engedi a férfit mozogni, és a tűt egészen közel teszi a nyaki érhez. Az ügynök társa azonnal fegyvert ránt, és rászegezi Manipulatorra, miközben az ajtó felé hátrál.

-Engedje el! Azonnal!

Közben lábával megpróbálja kirúgni az ajtót, de az zárva van. Valaki bezárta... De hogy ez kinek válik előnyére, az eldől. Manipulator kezei között lévő ügynök, idegesen, és talán már sablonosan szólal meg.

-Ne aggódj, Ohara! Lődd le! Lődd le ezt a szemetet!

A férfi nem tud jó célpontot találni, és társát sem akarja megsérteni. Próbál kellő pozítcióba helyezkedni, de nem sikerül neki. Mind ez idő alatt Manipulator bármikor beledöfheti a tűt a férfibe. Ám a koktélja csak épp egy áldozatra elegendő "löttyel" van megtelítve, így jól kell döntenie mikor, és kire használja fel. Minden esetre, az ügynök nem tud még mozdulni, így Kalapos számára lehetőség van arra hogy elvegye annak fegyverét, ami a zakója alatt található... VAgy beleszúrhatja az injekciós tűt.


Cellák/ szobák Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 02, 2010 4:22 pm

A Kalapos terve sikerül. A két F.B.I ügynök igencsak meglepetnek látszik. Ohara elő is kapja a fegyverét és elkezd az ajtó fele hátrálni. A férfi megpróbál kijutni, de tapasztalnia kell, hogy zárva van a cella ajtó.
-Okos lány. -szólal meg Manipulator vigyorogva.
Az elfogott férfi rögtön elkezdi a szokásos lődd le dumát, persze Mani sem olyan hülye, hogy kiszolgáltassa magát, ehelyett inkább megbújik az fogja mögött és onnan méri fel a helyzetet. Rájön, hogy így patt helyzetbe vannak, de ekkor eszébe jut, hogy az ilyen ügynökféléknek van fegyvere és tudtával a fogja még nem hajította el az övét, vagy használta.

A fecskendőt átveszi a bal kezébe, de ettől még nem lazul a szorítás, csak a tű most már nem a fő nyaki verő érnél van, hanem az egyik nagyobb oldalsó érhez van közel. Ekkor szabad kezével megpróbálja minél gyorsabban elővenni a túsza fegyverét. Ha sikerül elővegye, akkor pár pillanat alatt elkezd tüzelni Ohara nyomozó mellkasát célozva, itt is pontosabban a tüdő és szív felé céloz. Miután az egész tárat ellőtte beledöfi a tűt Kaufmanba, persze csak ha Ohara meghal. Ha ez így történik akkor kiadja Kaufmannak azt a parancsot, hogy juttassa ki Arkhamból és az ügynökségi autóval szállítsa el, ezek után pedig legyen öngyilkos.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 7:47 am

Manipulator tervét siker koronázza. Ohara több lövést is kap, aminek eredménye, hogy holtan esik össze a padlón. Majd pedig társa megkapja a gaztevő bizonyos koktélját, amivel eléri a hatást. Ám így Manipulator lőfegyver, és az áhított injekciós tűi nélkül maradt. A lövések eldörrenését minden bizonynal halloták a lakók, mert amint elcsendesültek, üvöltést hallani.

-Bumm-bumm!!!
-Lőjed szét! Lőjed!

Hallani az ilyen, és ehhez hasonló kiáltásokat. Egyből megszólal Arkham riasztója, és minden bizonnyal már elindultak az őrök. Viszont a cella ajtaja zárva, amit még az agy mosott F.B.I.-os sem tud kinyitni, de még Manipulator sem. Más kiutat kell találni, de hol, és mit? A cella nem mutat más menekülési útvonalat. De néhány másodperc múlva hallani a zár nyílását, és kinyílik az ajtó, ami előtt Alicia áll, aki mosolyogva fogadja Manipulatort. Nem szól semmit, egyszerűen csak össze esik, mintha csak elájult volna. Ezzel pedig Kalapos előtt megnyitva a kijáratot. Az ügynök üveges tekintettel halad előre, és vezeti ki a "mesterét" az intézetből...

CSak reménykedhet a szökevény, hogy nem botlik bele az őrökbe.
Cellák/ szobák Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 8:06 am

Minden rendben sikerült. Ohara halott, Kaufman pedig arra sem emlékszik amit fél órája tett, csak arra amit Manipulator mondott neki fél perce. A riasztó megszólal és a rabok is elkezdik hangosan tudtára adni a világnak azt a tényt, hogy: szökés van. Sajnos Kalaposnak semmilyen esélye nincs a kijutásra, mert az ajtó zárva van. Amíg viszont ezt felméri, addig gyorsan elveszi a halott ügynök fegyverét, mert még jól jöhet. Ekkor kinyílik az ajtó és egy ismerős személy áll ott, Alicia. A mosolygós szőke azonban össze esik, mint ha elájult volna. Az F.B.I-os el is indul előre, hogy kivezesse a főnökét ebből a borzadályból, de mielőtt kimenne Manipulator a kezébe nyomja Ohara fegyverét.
- Kaufman tudja, hogy kell használni! Bárki aki akadályozza az utunkat, lelőni! -adja ki az újabb parancsot a férfinak.
Kilépnek a cellából és Mani egy kis ideig elidőzik az ájult nő mellett. Egy hirtelen ötlettől vezérelve gyorsan megpróbálja elővenni a nő tollát és jegyzetfüzetét, ami ha sikerül, akkor hagy egy üzenetet a hölgynek. Az üzenetben ez áll: "Köszönök mindent. Remélem még találkozunk. Hangyászsün."
Ezek után gyors léptekkel elindul az ügynök mögött, és csak reménykedik benne, hogy az őrök nem fogják útját állni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 9:34 am

Manipulator testőre már egy fegyver birtokosa, és ahogy a parancs elhangzik, Kaufman készen is áll a feladatra. Ám védence még egy üzentet hagy Alicianak. Manipulator, és az ügynök előtt tiszta az út, ám igen hamar az egyik folyosón őrökbe ütköznek, de Kaufman hamar lelövi őket. Ahogy a két férfi a cellák előtt halad el, több beteg is kikel magából, és állat módjára ordít, és szurkolnak sorstársuk kijutásáért. Rángatják a rácsokat/ vagy épp az ajtót rugdossák.

//Folytatás: Gotham város :: Arkham sziget :: Arkham elmegyógyintézet :: Arkahm elmegyógyintézet - előtér//


Cellák/ szobák Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Cellák/ szobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cellák/ szobák   Cellák/ szobák I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Cellák/ szobák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Arkham sziget :: Arkham elmegyógyintézet-
Ugrás: