Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A vidámpark - Page 2 296245150474wildcat..........A vidámpark - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........A vidámpark - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A vidámpark - Page 2 39843828 A vidámpark - Page 2 79830643

A vidámpark

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 1:32 pm

Nincs idő, azonnal kell cselekednem - gondoltam magamban, miközben azon gondolkodtam, hogy mitévő legyek. Stratégiát és taktikát átgondolni nem volt idő, azonnal elindultam a malacmaszkos felé, és a meglepetés erejével lefegyvereztem, azaz nekimentem. Tudtam, hogy fizikailag jóval erősebb nálam, de a figyelemelterelés miatt bíztam a sikeremben, és abban, hogy tervem beválik. Ha sikeresen le tudtam teríteni őt, akkor a pillanatnyi sokkját kihasználva megpróbálom őt az érzékenyebb területeken megrúgni, mint pl. a lágyékánál és a fejénél. Ha azonban tervem nem válik be, és nem sikerül lefegyvereznem, akkor kénytelen leszek védekezni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 1:57 pm

A vidámpark - Page 2 Ghghj_www.kepfeltoltes.hu_

Sheodon nem sokáig habozott, és szinte azonnal cselekedett. A malac hörögve, köhögve, zihálva közelít Szúnyog felé, az égő fáklyával, és épp lecsapna, mikor a földre kerül. Váratlanul érte Sheo támadása, és már kimerült is volt, így kiejtette kezéből a fáklyát, ami méterekre arrébb esett le tőle. Dühödten próbált felkelni, de támadója nem hagyta. Az ütés, rúgás sorozat lent tartotta. De a nagy harci hévben Shedon nem vette észre, hogy van még szolga atalpán, aki fáklyával támadna rá. Abban a pillanatban Szúnyog egyenesedik fel.

A vidámpark - Page 2 Rrd_www.kepfeltoltes.hu_

Tekintetében elszántság csillogott, és valami különös fegyverrel kötelet lőtt ki a szolgák felé, ami körélyük tekeredett, és kis sokkolt elektromossággal a földre küldte őket.

A vidámpark - Page 2 Hgghf_www.kepfeltoltes.hu_

Fáradtan, meggyötörten, és nehezen lépett oda Sheodonhoz Szúnyog, és húzta kicsit hátrébb a malactól. Az már mozdulni is képtelen volt. Szájából jó 5-6 dl genny folyt ki, és terült szét a fűben és testén egyaránt. Harcképtelenné vált, csak úgy mint a szolgái mindegyike. De az anyukának semmi híre nem volt. Sehol nem látni merre van. Szúnyog tanácstalan e téren.

-A nő... nem volt a szobában, mikor érte mentem... nem tudom hol lehet. -nyel egy nagyot, és hálásan néz Sheodonra. -Ha nem vagy, ez az őrűlt megölt volna. HÁlás vagyok neked.

https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 2:09 pm

A malac teljesen mozdulatlanná vált, és képtelen volt már arra is hogy megmozduljon. A szolgái is mind le lettek fegyverezve, a szúnyog is teljesen elfáradt a harcban.

- Akkor viszont nem tudom hol lehet. Lehet hogy elszökött, vagy végzett vele a malac - mondtam neki, miközben nyelt egyet, majd megköszönte a segítséget. - Nincs mit. Kvittek vagyunk.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 2:17 pm

-Ez az alak... elképesztő. Lehet, hogy baj van a fejével, de volt még ereje egy utolsó rohamra. Valami fenemód nagy állóképessége van.

Mondja Szúnyog, elgondolkodva, és lábával megrúgja a férfit, aztán Sheodonra tekint.

-A nő nem halhatott meg. Nincs arra utaló jel, és a köteleket senki nem oldozta el. Hogy mi lett vele az egy rejtély. De legalább ezt az állatot elkaptuk.

Ezzel az alak lehajol a malachoz, és egy csinos kis bilincset vesz elő. Össze zárja a kezét, majd pedig talpra állítja, és előveszi a telefonját. Bepötyögi a 911-et, majd elmondja mi is van a Vidámparkban. Maximum fél óra eltelte kell és rendőrök tömkelege jelenik meg. A szörnyű állapotban lévő férfiakat, nőket, és gyerekeket egy mentő autóba rakják, majd elszállítják őket. A malacot Szúnyog átadja a rendőröknek, és az egyik oda lép a pároshoz.

-Soha nem díjaztam az önbíráskodást, és ez most sem kivétel. De a polgármester rám bízta ennek a kézbesítését. -ezzel egy borítékot nyút át Sheonak a rendőr, és folytatja. -De bár hogy is... hálásnak kell lennem, maiért elkapták nekünk ezt az őrültet. Köszönöm az egész város nevében.
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 2:21 pm

- Szívesen - válaszoltam neki, gondolva, hogy ez a legjobb válasz, amit adhatok. Ha azt válaszolom, hogy nincs mit, ez a dolgunk, arra megharagszik, ha azt mondom, hogy én tartozok köszönettel, akkor túlságosan elbízza magát. Egy szimpla szívesen a legjobb válasz, amit a köszönömre adhatunk. A borítékban, ha pénz van, igazságos arányban elfelezem, és a másik részét odanyújtom a Szúnyognak. Ha valami más van benne, akkor azt átvizsgálom, hogy mi lehet az. Majd a boríték átvizsgálása után megkérem, megkérdezem a rendőrt, hogy találtak-e egy nőt, megégett arccal, illetve ha nem találtak, akkor a helyszínen ha megtalálják, szóljanak.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 2:30 pm

A borítékban az ígért jutalom van. Egy csekk, ami már ki van töltve 4.000$ felvételével. Szép összeg, ami kétséget kizáróan mindenkinek jól jönne. Mikor azt Szúnyoggal akarná megosztani Sheodon, az elmosolyodik.

-Hagyjad csak. Majd egyszer meghívsz kajálni.

Mondja, majd bólint és elköszön új ismerősétől és a rendőröktől. Pár pillanat múlva egy fura, sárkány siklóhoz hasonló gépezet jelenik meg a hátán, amivel elrepül a helyszínről. Sheodon egyedül marad, és kérdésére nem kap biztató választ.

-Nőt? Nem találtunk senkit. De ha így lesz, az már a rendőrség dolga. Számítson majd egy kihallgatásra, és a bírósági tanúskodásra is. Ne hagyja el Gothamet.

Mondja a rendőr, eléggé nem tetszik neki, hogy valaki megoldotta az ügyet. Na nem azért, mert valamiben sántikálna, pusztán azért, mert rendőrként úgy érzi ez az ő dolga, és nem szereti, ah bárki kotnyeleskedik a munkájába. Minden esetre távozik Sheo társaságából. Pillanatokkal később pedig riporterek tömkelege jelenik meg, akik beszélni akarnak azzal, ki megtalálta az emberrabló-gyilkost. Sheodon rivalda fénybe került úgy néz ki, de a hatóságok nem engedik a médiát a helyszínre.

Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 2:35 pm

Ahogy felajánlottam a Szúnyognak a pénzt, az visszautasította, de enyhe utalást tett rá, hogy majd még találkozunk. Ekkor azonban a hátán valami repülő szerkezet jelent meg, aminek segítségével elrepült. A rendőrség viszont nem talált semmilyen nőt, engem pedig valószínűleg ki fognak hallgatni - nem mintha aggódnom kellene, hogy gyilkossági kísérlettel vagy egyébbel vádolnának meg. Inkább csak irigykednek a rendőrök, úgy érzik hogy elvették a munkájukat. Ahogy láttam azonban, hogy a riporterek megjelennek, jobbnak láttam, hogyha lelécelek valahova. Fáradt voltam, hosszú volt ez a nap, egyedül csak arra vágytam, hogy hazaérjek.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 2:47 pm

Sheodon nem vett figyelmet a médiáról, de valaki ordítva szólította meg. Nem mondta ki a férfi nevét, de ő érezhette, hogy neki szól.

-TE!!! Még nem végeztünk! Ha kiszabadulok, végzek veled! Megöllek! Meghalsz!

A vidámpark - Page 2 Dfhgdhf_www.kepfeltoltes.hu_

A malac az, aki őrülten rángatózik és két rendőrnek is nehézséget okoz nyugton tartani. Szitkozódik, átkot szór azért, amiért elkapták, és mind ennek Sheodon az oka. Szerzett magának egy ellenséget, aki élete végéig a a halálát fogja kívánni. Elered az eső, és hamar eláztat mindent. A malac őrült módjára próbál szabadúlni, míg nem az egyik rendőr már nem bír tovább vele, és arcon vágja, amitől álkábúl és maszkja a sárba esik. Arcát nem látja a nyomozó, mert haja az eső miatt teljesen átnedvesedett, és elfedi arcát. A bűnöst egy rabszállítóba tuszkolják, és elhajtanak vele a helyszínről. Sheodonnak csak a szörnyű emlékek, maradnak, és egy busás jutalom. Na meg a média pióca sóvárgása, hogy beszélni tudjanak vele. De a férfitávozik a helyszínről. Az biztos, hogy most szerzett magának egy kis hírnevet város szerte.

A vidámpark - Page 2 Dfgv_www.kepfeltoltes.hu_

Vége!
Epilógus
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitime

A vidámpark
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Vidámpark-
Ugrás: