Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Kredit rendszer és fejlődési szint 296245150474wildcat..........Kredit rendszer és fejlődési szint Teenansrobindccomicssup..........Kredit rendszer és fejlődési szint Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Kredit rendszer és fejlődési szint 39843828 Kredit rendszer és fejlődési szint 79830643

 

 Kredit rendszer és fejlődési szint

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Kredit rendszer és fejlődési szint Empty
TémanyitásTárgy: Kredit rendszer és fejlődési szint   Kredit rendszer és fejlődési szint I_icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 12:56 pm

Kredit rendszer
A játékban fontos szerepet játszik a kredit, amiből a játékosok különféle dolgokat tudnak maguknak vásárolni. Talán az első és a legfontosabb a lakás. Egy kezdő, új karakter számára erre nem kell költenie, ha csak nem elégszik meg egy kisebb lakással. Ugyan is az előtörténetet megírt és elfogadott karakter beköltözhet egy a számára tetszőleges helységbe. Ezzel a játékos nyithat neki egy topicot, ami a karaktere otthona lehet.

Kezdésként minden játékos 3 kreditet kap. Ez mindenki számára megérdemelt, plusz e mellé jöhet még a jó előtörténetért kapott jutalom kredit is, és még a későbbiekben számos helyről begyűjthet magának innen-onnan. Néhány dolog, amit kreditből lehet vásárolni:

1kr. - modernebb lakás, akár több szobával is.
2kr. - egy több szobás kellemes külvárosi ház.
3kr. - kisebb lakóépületek, raktárak, üzletek, vagy modern házak.
4kr. - Vállalatok, cégek, gyárak, lakosztályok, lakóépület, vagy villa, kúria.

1kr. - könnyebb fegyverek (kés, tőr, fém bot stb.)
2kr. - középkori fegyverek szépen megmunkált fémből.
3kr. - különböző lőfegyverek, a könnyebbektől egészen a „nehézágyúkig”
4kr. - elektronikai páncélok, hi-tech készülékek, fegyverek.
5kr. - ősi különleges erőkkel bíró ereklyék.*
(Csak egy fegyver értendő a kreditösszegért a feltüntetett listán)

1kr. - egy középszintű autó, vagy robogó.
2kr. - jó minőségű verdák, motorok
3kr. - luxus kocsik
4kr. - hajók, repülőgépek, tankok, helikopter.
5kr. - kisebb méretű intelligens robotok
6kr. - gigászi rombológépek.

Képességfejlesztés (a megfelelő topicban részletezve)

Na és persze még sok más, amit nem lehetne felsorolni. Bármi egyéb, ami nincs itt feltüntetve, és nem tudod mennyi kreditbe kerülne, nyugodtan jelezd, és megvitatjuk.

*: Ha egy játékos ember karaktert készít, és annak szán egy ilyen ereklyét, akkor az 3 kreditért megvehető. De csak akkor, ha a misztikus ereklye/fegyver előtörténettel is bír és azt gondosan kidolgozzák.


Kredit rendszer és fejlődési szint Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!


A hozzászólást Batman összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 26, 2010 7:17 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Kredit rendszer és fejlődési szint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kredit rendszer és fejlődési szint   Kredit rendszer és fejlődési szint I_icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 1:09 pm

Kredit átadás, vissza vásárlás

Minden karakter számára adott a lehetőség a kreditszerzésre. Ám ha egy felhasználó rendelkezik esetleg egy multi karakterrel, és annak szeretné átadni másik karakterének kreditjeit, mi tévő legyen? Az igazság az, hogy felejtsed el. Azokért a kreditekért, amiért xy szereplőd küzdött meg, az az övé, és semmilyen úton, módon nem adhatod át másnak. Multi karakternek sem, és más felhasználónak sem. Erre nincs lehetőség.
Mint ahogy arra sincsen, hogy egy már megvásárolt értéket, vissza adj, és ez által az eredeti kreditedet (vagy kevesebbet) vissza kaphass. A megvásárolt tulajdonokat nem lehet vissza adni, sem átadni, erre kivételt képez a 2 kredit alatti érték tárgy. Az ilyen árú holmit át lehet adni más karakternek de csak és kizárólag a játéktéren való kijátszás folyamán és valamely staff tag tájékoztatása során.


Kredit rendszer és fejlődési szint Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Kredit rendszer és fejlődési szint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kredit rendszer és fejlődési szint   Kredit rendszer és fejlődési szint I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 7:16 am

Fejlődési szint


A játékba be van építve egy úgy nevezett fejlődés. Ez azt jelenti, hogy a karakterek idővel befolyással fognak bírni. Hogy ez milyen irányba húzza őket, vagy mennyire lesz nekik egyáltalán hatalmuk eldől.

Jelenleg a következő szinteket lehet elérni:


Bűnüldöző – Minimális befolyás, és alig ismert személy. Bár a piti bűnözők által névvel bír, de még kevés ahhoz, hogy megfélemlítse őket. Többnyire ezt a rangot kapja mindenki aki egy pozitív hőssel indul útjára.
Őrző - Egy olyan karakter, aki a városának egy bizonyos kerületében igen nagy hírnévvel bír. Mondhatni az ottani védő angyal, és többnyire csak ott ténykedik, olykor ritkábban más kerületekben is, de van egy fő központja. A kiválasztott kerületben eléggé nagy a befolyása, de máshol már csekély.
Védelmező - Média által is ismert közszereplő, sokak szeretik, és sokak utálják. Mindenki hallott már róla, és eléggé sok az ellensége, és a kisebb bandák, piti bűnözők és a ranglétra alsóbb fokán helyet foglalók rettegik nevét. Egy teljes város felett ténykedik, és védelmezi azt.
Hős – A média és a sajtó már jelentősen a közelségét keresi. Rengeteg gaztevő féli őt, de ezzel együtt temérdek az ellensége is. Nem csak egy bizonyos városban rendelkezik névvel, de más államba is elterjedte a neve, ahol igaz, nem olyan nagy mértékben, de ott is félve néznek rá, vagy épp csodálva.
Szuperhős – Nagy valószínűséggel nem csak Amerika, de az egész világ ismeri a nevét, és temérdek ellensége van, még olyanok is, akikről nem is tud. Rengetegen szeretik, és tisztelik.
Legenda/ Bálvány - Leginkább az elhunyt hősök érdemlik ki ezt a szintet, de a még élők is megkaphatják. Az ezen a szinten állók már a legnagyobb gonosztevőket is félelemmel tölti el, ha csak szembe kell velük nézni. Nem csak a Föld, de más bolygók is ismerik/ ismerték és szerették/ szeretik. Hatalmas a befolyása, és több milliárdan tisztelik őt.

Gaztevő – Piti bűnöző, kisebb húzásokkal, akit rendszerint lebecsülnek, és kinevetnek. A civilek tartanak tőle, de szinte senki más nem, és minimális, szinte nulla befolyása van az alvilágra.
Alvilági alak - Rengetegen felfigyeltek már rá, tudják ki ő, és a rendőrség folyamatosan körözteti. Minden áron el akarják kapni, emellett a hősök is a nyomában lihegnek állandóan. Az alvilágra már van némi nyomása.
Gonosz – Rengeteg bűntett fűződik a nevéhez, és félve gondolnak rá a polgárok a jótevők a nyomában vannak, és állandóan köröztetik őt. Nagy nyomása van az alvilágra, és már jelentős fenyegetéssel bír bárki számára.
Szuper gonosz – Egész Amerika, és szinte az egész Föld ismeri őt, közveszélyes és hatalmas befolyása van az alvilágra. Élve, vagy halva de el akarják őt kapni.
Hódító - Hatalmas kaliberű rossz fiú, aki már a Földön olyan hírnévre tett szert, hogy bármelyik hős félve tekint rá. Más univerzumok, és planéták felé is kacsingat, ahol kezdik megismerni, és félni őt. Bárkinek méltó ellenfele, és ezen a szinten már a legnagyobb Szuperhősökkel kell szembe néznie. Hatalmas befolyása van a Földön, szinte bármit elérhet.

Kívülálló - Olyan karakter, aki nem áll egyik oldalon sem. Nem igazán van neve, viszont akik között még is, kételkedve fogadják őt, és nem tudják megbízhatnak-e benne. Nem igazán van hatása sem az alvilágra, sem a polgárokra.
Öntörvényű - Ismert, figurává nőtte ki magát, akit egybizonyos városban majd hogy nem mindenki ismer. Mivel nem áll egyik oldalon sem, nem fogadják jó néven, és bizalmatlanok vele kapcsolatban, de sokaktól egyre több felajánlást kap a csatlakozás érdekében. Megosztottak a vélemények, vannak kik félnek tőle, és vannak, kik tisztelik őt.

Ezeknek a rangoknak természetesen a játékban igen nagy jelentősége van. Idővel fejlődnek, és magasabb szintre lépnek a karakterek, illetve a rangok palettája is tágulni fog.


Kredit rendszer és fejlődési szint Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Kredit rendszer és fejlődési szint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kredit rendszer és fejlődési szint   Kredit rendszer és fejlődési szint I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kredit rendszer és fejlődési szint
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Információk, Leírások-
Ugrás: