Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Tony Blue 296245150474wildcat..........Tony Blue Teenansrobindccomicssup..........Tony Blue Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Tony Blue 39843828 Tony Blue 79830643

 

 Tony Blue

Go down 
SzerzőÜzenet
tmsoma
Játékos
tmsoma

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2010. Jul. 10.

Tony Blue Empty
TémanyitásTárgy: Tony Blue   Tony Blue I_icon_minitimeSzomb. Júl. 10, 2010 5:40 pm

Születési név: Tony Blue
Egyéb név: Ezüst hold
Faj: metahuman
Nem: férfi
Születési hely, idő: San Fransisko
Kor: 27
Magasság: 185cm
Súly: 80
Hajszín: ősz
Bőrszín: fehér
Vércsoport: rh+
Egészségi állapot: mutálódott
Család: Margarett Jonas (nevelőszülő), Jony Blue (apa, halott), Mary Blue (anya, halott)
Foglalkozás: gaztevő,alkalmi munkás
Oldal: Rossz

Előtörténet:

Édesanyám táncosnő volt, és egy színjátszó kör tagja is volt. belehalt a szülésbe, így anya nélkül maradtam. Édesapám mindig is iszákos volt. Sokszor felhozott a házunkba idegen, szép nőket. Egy sötét napon este sörrel a kezében vezetett, és váratlanul……!
Ütközött egy benzinszállító kamionnal. Senki sem élte túl: kínok között kellet meghalnia, amit igazából meg is érdemelt.
Szerencse hogy rám a szomszédok vigyáztak.
Így hát egy gondozóra bíztak, Margarette-re. Velem annyit foglalkozott hogy enni, inni adott.
Csak a pénzért tartott. egyszer még meg is vertem.
Az iskolában is már voltak velem problémák: nem tanultam, ha idegesítettek bárkinek neki
mentem és nem érdekelt mekkora gyerekről van szó, ezért sokszor elég szépen elintéztek, amitől általában csak még idegesebb lettem. Sem az iskolában sem pedig otthon nem értették hogy miért vagyok ilyen és ez csak egyre jobban idegesített amíg egy nap úgy nem döntöttem hogy megszököm. Ezután raktárakban húztam meg magam.
Szörnyű azzal a tudattal felébrednem a ház tömbök közt hogy szülő nélkül, jövő nélkül élek.
Mindig egyre tovább és tovább mentem, míg el nem érkeztem Gotham-ba.
Mivel jobbat nem tudtam ezért csak alkalmi munkákkal tudtam fenntartani magam,de sokszor a z építkezéseken dolgoztam.
Sok helyről kirúgtak, mivel alig jártam munkába, és a szakadt, koszos ruhám miatt is.
A megtakarított pénzemből is csak a lakásbért tudtam fizetni.
Egy napon mikor sétáltam a munkába menet, egy hosszú úton, láttam valami fényeset, ami hasonlított egy hullócsillagra. Egyre közelebb ért és egyre fényesebb és fényesebb lett. Egy pillanattal később nem sokkal tőlem csapódott be a fényesség. Elkezdtem futni, de már hiába. Rájöttem, hogy ez egy nagy meteorit volt, de akkor már ájultan borultam le a földre.
Elgondoltató nem? Mégis mi volt ez pontosan és honnan érkezett? Pár nappal azután
A kórházban ébredtem fel. Egy nővér ült mellettem, várva hogy felébredjek.
- Nővér, nővér, hogy kerülök én ide?- kérdeztem bár nehéz volt akármit is mondanom, mert nagyon fájt a torkom.
- Én úgy tudom, hogy egy meteorit, becsapódásának szemtanúja volt. Elég súlyos baleset.
- Jól tudja! *szólalt meg valaki, amikor oda néztem egy fekete ruhás alak állt az ajtóban.
- Vagyis hát majdnem, ugyan is az történt, hogy egy ezüst csillagnak nevezett meteorit becsapódott a holdba és az abból kivalló darab csapódott be magától nem messze. *mondta miközben oda sétált az ágyamhoz* Itt a névjegyem, és kérem, ne utazzon el. *ezután elment.
Most vettem észre magamon hogy teljesen kifakult a bőröm.
- Egyelőre nem tudjuk milyen hatásai voltak a meteornak, úgy hogy még kel majd még néhány vizsgálat. *mondta ismét a nővér és úgy tűnt mintha észre sem vette volna az előző férfit.
Eljött az este. Amikor már készen voltam az indulásra. Senki sem volt a szobámban, úgy hogy nyugodtan elindulhattam. . Úgy is el kell valamikor innen mennem, Most megteszem.
Eljött az idő. Szépen lassan megpróbáltam felülni (ez nagyon bizarr, de már elértem a három métert is). Kirámoltam a kórházi ruhákat az orvosi szekrényből, meg amire még szükségem lesz, és odamentem az ablakhoz. Amikor megpróbáltam megfogni a kallantyúját ki sem kellet nyújtanom a kezem, Egyszerűen olyan hosszú lett a kezem. Elmosolyodtam:
Ez már igen!
Így egyszerűen ki tudtam nyitni az ablakot. Ez hihetetlen! Biztos a csillag okozta, hogy van ilyen képességem. Leereszkedtem a falon, már teljesen elnyúlt a testem. Így hát vagy hat méteresen „hazaszaladtam”. Szerencsére senki sem vett észre és mivel alkalmi munkákból éltem nem volt gond, ha eltűnök néhány napra. Körülbelül hét napba telt, amíg nagyjából meg tanultam használni a testem. Ezután az első, ami eszembe jutott az volt, hogy most már visszamehetek dolgozni, de ez után eszembe jutott, hogy így ezzel az új erővel egyszerűbb pénzkereseti módszert is találhatok.
Másnap elindultam a bankba felvenni egy kis pénzt…


Jellem: lusta, ingerlékeny

Szakképzettség:általános iskola

Képesség: nyúlékony test (körülbelül 15 méterig vagyok képes megnyújtani magam, ezért nemigen jó ruhában aktivizálnom a képességem.)


A hozzászólást tmsoma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 02, 2010 11:56 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Tony Blue Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tony Blue   Tony Blue I_icon_minitimeSzomb. Júl. 10, 2010 5:59 pm

Üdvözöllek a fórumon, mint első gazemberünket Smile

Akkor kezdeném. Maga az alap sztori nem rossz, sőt. De van néhány gond. Sok a szóismétlés, és néhány helyesírási hibád is van. De ez csak a jéghegy csúcsa. Eléggé tessék, lássék módjára megírt előtöri, pedig mint mondtam, az alap ötlet nem rossz. Részletesebben is leírhatnád a történteket, a gyerekkortól kezdve, egészen mostanáig. Az, hogy pikk-pakk eltöri az egyik srác kezét, kicsit erős, hiszen akkor ha valóban ilyen ingerlékeny, a családgondozók elkobozzák a gyereket a gondviselőtől és irány az intézet. 3 nap alatt semelyik metahumán (vagy egyéb más fajba tartozó) sem tudja kitapasztalni a képességét. Milyen munkákat vállalt el, milyen képesítése van, voltak barátai, kapcsolatai? És a többi... Én még nem hallottam ilyenről. Elégé tő mondatokban írtál, nem fejtetted ki a mondanivalót, pedig igazán fasza karaktert lehetne ebből kovácsolni. A jellemet is jobban körül lehetne írni, csak úgy mint a képességet.

Sajnos azt kell mondanom, hogy az előtörténeted még nincs elfogadható állapotban, így viszont elutasítva. Dolgozz még rajta kérlek, és ha kell segítség, szólj. Mellesleg meg kár lenne egy ilyen karaktert veszni hagyni Wink .


Tony Blue Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Tony Blue Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tony Blue   Tony Blue I_icon_minitimeHétf. Aug. 02, 2010 12:40 pm

Sajnos ez még mindig nem jó. Sok a tő mondatod, amit igazán meg lehetne nyújtani. Például:
"Édesapám mindig is iszákos volt."
"Szerencse hogy rám a szomszédok vigyáztak."
"Így hát egy gondozóra bíztak, Margarette-re."

És még sorolhatnám. Ezeket igazából nagyon szép kerek egész mondatokká lehetne alakítani. Leírok neked erre egy példát. Konkrétan az első bekezdésedet alakítom át.

Édesanyám táncosnő volt, és egy színjátszó kör tagja, akinek minden álma az volt, hogy világra hozzon egy gyermeket. Mikor teherbe esett úgy érezte, mintha a fellegek között járna. Mindent eltervezett előre... milyen ruhákat vesz majd nekem, milyen esti mesét mond, és hogy melyik játszótérre visz le. Még azt is ki találta, hogy mi leszek ha nagy leszek. Szóval hatalmas szeretettel várta, hogy megszülessek. Hiába... a születésem napján komplikációk léptek fel, és választania kellett anyámnak. Vagy én élem túl, vagy ő. Egy igazi szülő számára az ilyesfajta kérdés nem is igazán kérdés. Egyértelmű volt a válasza, így én apámra maradtam. Elvesztettem édesanyámat, és mai napig gyötör a bűntudat miatta. Apám lett az egyedüli gondviselőm, aki igazából nem is törődött velem. Az alkohol fontosabb volt számára, mint én és igazából mondhatom azt, ember számba sem vett. Talán anya halála miatt vált az ital rabjává, ezt nem tudom... de semmire sem volt megoldás. Nap mint nap idegen nőket hozott fel a lakásra, velem pedig fikarcnyit sem törődött. Épp ezért, nem is bánom mikor megtudtam, hogy autóbalesetet szenvedett, és azonnal életét vesztette. Elvégre csak a biológiai apám volt, és nem több annál. Miután szülők nélkül maradtam, egy gondviselőhöz kerültem blablabla és így tovább....

Remélem érted mit akarok mondani. Sok az olyan mondatod is amit kis betűkkel kezdesz, pedig nyelvtanilag ez nem helyes. Továbbá vannak értelmetlen részek is az előtörténetedben, mint például:
"Édesanyám táncosnő volt, és egy színjátszó kör tagja is volt."
"Sok helyről kirúgtak, mivel alig jártam munkába, és a szakadt, koszos ruhám miatt is."

A mondataid így lennének helyesek:
"Édesanyám táncosnő volt, és egyben egy színjátszó kör tagja is."
"Sok helyről kirúgtak, mivel alig jártam munkába, és a szakadt, koszos ruhám sem tettek túl jó benyomást."

Leginkább a fogalmazással vannak problémák itt és a helyesírással, amiket kérlek javíts mielőbb, de az előtörténet tartalmával is akad némi gond. Eléggé felszínes, csak úgy mint korábban. Sok dolgon átsiklottál. Milyen munkákat végzett, lényegében mért döntött a karakter a rablások mellett, mikor mennyi idős volt (pl, mikor meghalt az apja, mikor elszökött, mikor a képességét kapta stb.), vagy a jelleme sincs éppen valami erősen kidolgozva. Hosszabb részletesebb leírást szeretnék a képességről is kapni.

Van még mit javítanod sajnos még mindig, és most elutasítalak. De remélem sikerül kiküszöbölnöd a leírt hibákat, és legközelebb már elfogadhatom az előtörténetedet. Sok sikert a javításhoz!

Tony Blue Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Tony Blue Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tony Blue   Tony Blue I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Tony Blue
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: