Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Fumetsu Kyuusaisha 296245150474wildcat..........Fumetsu Kyuusaisha Teenansrobindccomicssup..........Fumetsu Kyuusaisha Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Fumetsu Kyuusaisha 39843828 Fumetsu Kyuusaisha 79830643

 

 Fumetsu Kyuusaisha

Go down 
SzerzőÜzenet
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitimeSzer. Jún. 30, 2010 3:15 am

Születési név: Fumetsu Kyuusaisha
Egyéb név: Arany Sólyom
Faj: Meta human
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Jan. 18. Japán Tokió
Kor: 25.
Magasság: 165.
Súly: 70.
Hajszín: Szőke.
Bőrszín: Fehér.
Vércsoport: AB-.
Egészségi állapot: Egészséges.
Család: Miroku Cash (apa), Youzuke Ionue (anya).
Foglalkozás: Biológus, Bűnüldöző.
Oldal: Jó

Fumetsu édes anyja egy Japán színésznő, édes apja pedig egy Amerikai rendező volt, akik egy közös forgatáson találtak egymásra nem sokkal ez után Mirokunak vissza kellett utaznia Amerikába és sikerült rávennie Youzukét is, hogy vele tartson. Négy év múlva vissza tértek Japánba hogy összeházasodjanak és a nász éjszakán fogant meg Fumetsu. Fumetsu kora szülöttként jött napvilágra, ami miatt az átlagosnál gyengébb izomzattal rendelkezett. Japánban járt iskolába, de apjának Amerikában volt dolga és édes anyja is tovább folytatta színészi karrierét emiatt csak keveset láthatta volt együtt az egész család, ami matt Fumetsu hamar rá is kapott az Amerikai képregényekre, amiket az édesapja hozott neki egy-egy útja után és már az első pillanattól meg tetszettek neki a különböző erőkkel bíró hősök.
Az iskolában közepes tanuló volt kivéve a biológiát, amiből kitűnő, ezért a további tanulmányait is ebbe az irányba terelte és mivel a filmszakmából a szüleinek volt elég pénze rá be tudott kerülni egy neves kutató intézetbe gyakornokként ahol hamar teljes jogú taggá vált így már nem kellett hagyatkoznia a szüleire, és amikor meghívást kapott egy Amerikai kutató intézetbe egy DNS kísérletekkel foglalkozó részleghez, igent mondott. Ennek a szülei először nem örültek, de végül kénytelenek voltak beletörődni, így hát elutazott Amerikába, Gothamba. A megérkezés sima volt csak a taxi fogás jelentett apróbb problémát. Abból a pénzből, amit a szüleitől és kapott és az intézetben keresett, vett egy házat Otisburgban.
A kutatások arról szóltak, hogy különböző sugárzásokkal és szteroidokkal kellett a DNS láncot megváltoztatni és azok hatását vizsgálni, habár a kísérleteket végig nézhette ő csak a hatások vizsgálatának egy részét végezhette el. De amikor már vége volt a munka időnek és mindenki elment ő is végzett kisebb kísérleteket és az egyik folyamán sikerült egy olyan DNS láncot össze állítania ami ugyan elég instabil volt, de hosszabb ideig nem esett szét az eredményeket viszont nem mutathatta meg mert valószínűleg azonnal kirúgták volna az engedély nélküli kísérletekért, ezért inkább titokban folytatta és arra gondolt ha majd képes lesz egy stabil DNS láncot össze állítani már nyugodtan bemutathatja és talán még elő is léptetik. A későbbiekben sikerült megváltoztatnia kifejlett egerek DNS láncát, aminek hatására azokban nagymértékű izomrostképződés következett be. Ezek után már megmutatta az eredményeket. Az eredményeket látva létre hoztak egy projektet külön ennek a kutatásnak aminek Fumetsu lett az egyik vezetője, viszont a további emlősökön végzett kísérletek mind kudarcot vallottak és miután egy éven keresztül nem sikerült nagyobb előre haladást elérni lezárták a projektet és átadták a helyét egy szövet regenerációs kísérletnek, amiben ismét csak néhány vizsgálat elvégzésére kapott feladatot, viszont nem adta fel a kutatásait és további kísérleteket végzet a saját DNS szerkezetén de csak elméleti úton, viszont amikor már úgy tűnt elérte a kívánt eredményt átállította a gépeket és besugározta Saját magát, ami után szinte azonnal nagy fejfájás és fáradság érzet tört és maikor halotta, hogy valaki közeledik kénytelen volt bemászni az egyik gép mögé, hogy elrejtőzzön. Aki bejött nem volt más, mint a regenerációs kísérletek vezetője Thomas Harrison abból mait látni lehetett ő is egy tesztet készült elintézni, de mivel a gép nem volt vissza állítva nem valószínű, hogy sikeresen lenne a kísérlet, de Fumetsu nem volt képes még csak megszólalni sem így elkezdte besugározni magát és néhány pillanattal később valami miatt meg gyulladt. A tű elborította az egész testét és élve elégett. Az éget hús szaga, a füst és a szerencsétlen teszt után Fumetsu már nem bírta tovább és elvesztette az eszméletét, amikor felébredt otthon volt és két nappal később. Nem emlékezett arra, ami történt és meglepődve látta, hogy a labor le van zárva. Amikor sikerül találnia egy ismerős arcot elmondta, hogy valamiféle baleset történt, egy kutató meghalt és emiatt lezárták a labort a nyomozás érdekében. Ekkor hirtelen minden eszébe jutott, és hogy kiderítse tényleg jól emlékszik-e gyorsan haza sietett és mivel otthon is volt egy két kisebb gép (mint pl. elektro mikroszkóp) gyorsan megvizsgálta a vérét, amiben kimutatta a megváltozott DNS láncot.
- Hát akkor sikerült. Mondta, de nem nagyon tudott örülni ennek a hírnek, mert akkor ez azt jelentette, hogy a kutató tényleg meghalt. Két vagy három hét telt el, de mivel nem tudták kideríteni mi történt lezárták a nyomozást és újra megnyitották a labort, aminek most Fumetsu lett a vezetője. Viszont az alatt az idő alatt, amíg a labort újra megnyitották le tudta tesztelni a változásokat ami megnövekedett fizikai erőt mutatott, miután a laborban is megvizsgálhatta magát kiderítette ennek a pontos okát. Mivel a gép alapvetően a regenerációs képességet erősítette fel így hiába lett át állítva ez a tulajdonsága megmaradt habár nem olyan nagymértékben, viszont Fumetsu kutatásai az izomrostok átalakítására koncentrált és ennek a két dolognak az együttes hatása miatt az izomrostjai folyamatosan épülnek így lényegében napról napra erősebb. Sokáig gondolkodott, hogy mitévő legyen ezzel az erővel, egészen addig a napig, amíg az egyik este a hazafelé úton meg nem látott egy rablást. Két alak próbált kirabolni nőt, Fumetsu egyből oda rohant és az egyik fickót olyan erővel vágta a falhoz hogy az rögtön elájult ezt látva a másik inkább elszaladt, amikor visszaadta a nőnek a táskát és elsétált az csak annyit mondott „köszönöm egy igazi hős vagy”. Innentől nem volt kérdés és egy kis beruházást követően létre jött Arany Sólyom. Habár így elég nehézkes, mert reggel a kutató intézetben van, délután alszik és este az utcán őrjáratozik, de szerencsére a képességének kevésbé fáradékony, mint az átlagemberek.


Jellem: Segítőkész, megbízható és természetes nyugalmat áraszt magából.

Szakképzettség: Biológus végzetség, Angol nyelvtudás.

Képesség: Nagy fizikai erő (akár egy tonnát is képes felemelni, ezzel az erővel képes akár 100 méterre is elugrani), Csökkent fáradékonyság.

Fumetsu Kyuusaisha Aranysas


A hozzászólást Fumetsu Kyuusaisha összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 01, 2010 8:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitimeCsüt. Júl. 01, 2010 3:21 am

Na szóval neki kezdenék:D
Különösebb bajaim nem voltak a törivel, kicsit kúsza az ugrálgatás miatt, de max ráfogjuk, hogy sajátos. Bár az, hogy kiktől kért kölcsön az nagyon kimaradt. Pár infót azért még beleszőhetnél. Pl.:Család hogy viszonyult az emigráláshoz, ilyesmi...

Továbbá felszerelés, a kettő amit te beírtál "fegyver" tudomásom szerint nem épp a kung-fu-sok tartozéka és mivel gondolom szeretnéd használni ezért rávilágítanék, hogy ajánlom hozzá a képzést, mert még levágodsz az első kalandodban a megmászandó tetőről. Amúgy azokat a ninják használták asszem szóval ninjitsu tanoncok.

Egyenlőre elutasítva


Mesélő, Joker
Harley
Fumetsu Kyuusaisha 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitimeCsüt. Júl. 01, 2010 10:05 am

Hát lényegében átírtam az egészet, lehet hogy így több hibát csináltam mint ha kijavítottam volna, de így jobban tecccccik. ^^
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitimeCsüt. Júl. 01, 2010 12:13 pm

Hát akkor. A töri szerintem rendben van a képesség terén meg... azt a hathavonta cuccot max ha kitudod fizetni a fejlődést, továbbá, hogy kevésbé fárad az nincs benne a képessgében. Meg azt sem értem mitől ellenálna az annál kisebb erőhatásoknak, elvileg csak erős lett, nagyobb erő nem igazán ad támadások ellen passzív ellenálást, helyette viszont beleírhatnád a fent említett kitartást, illetve a "csökkent fáradékonyságot" mert az mondjuk logikus, persze ha nem egésznap 1 tonnát cipelget, hanem egy átlag életben.


Mesélő, Joker
Harley
Fumetsu Kyuusaisha 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitimeCsüt. Júl. 01, 2010 8:35 pm

icike picike változtatások után, kész!
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitimeCsüt. Júl. 01, 2010 9:21 pm

Jólvan, így el is fogadom, mehetsz játszani, amint kész az adatlap.


Mesélő, Joker
Harley
Fumetsu Kyuusaisha 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 8:17 am

A felhasználó 1 hónapnyi inaktivitása miatt, karakteréből mesélői NJK lett!


Fumetsu Kyuusaisha Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Fumetsu Kyuusaisha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Fumetsu Kyuusaisha I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Fumetsu Kyuusaisha
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: