Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Denevér barlang 296245150474wildcat..........Denevér barlang Teenansrobindccomicssup..........Denevér barlang Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Denevér barlang 39843828 Denevér barlang 79830643

 

 Denevér barlang

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Denevér barlang Empty
TémanyitásTárgy: Denevér barlang   Denevér barlang I_icon_minitimeHétf. Május 24, 2010 5:43 pm

Denevér barlang Batcave_nh4f

Batman a birtok alatti rejtekhelye. A barlangba két út vezet, egy ami a birtok háta mögött van, fákkal eltakarva, egy másik pedig a lakosztályából, ahonnan liftel lehet lejutni. A helység több 1.000 négyzetméter, erős oszlopokkal és gerendákkal biztosítva az összeomlás ellen. Jelenleg egy nagyobb dinoszauruszcsontváz található a búvóhelyen, egy a Wayne művek legmodernebb számítógépes rendszere, és jó néhány kosztüm és fegyver. Temérdek átjáró és rejtett zug van még a barlangabn, amik még nem kerültek kihasználásra.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Denevér barlang Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér barlang   Denevér barlang I_icon_minitimeHétf. Május 24, 2010 6:54 pm

Batman a barlangja rejtekében keresi a nyomokat. Keresi, és kutatja ki lehet az, akivel alig néhány órája találkozott. Csontváz, egy élő csontváz volt. Bár nem mutatta ki, de nagyon is meg volt döbbenve. Nem talál róla adatokat, sehol, pedig az adatbázisban, elméletileg minden Gotham-i polgárnak benne kell hogy legyen. Nem adja fel, végeláthatatlan keresését. Igazából nem is tud semmin elindulni, hiszen nem volt szem színe, ujjlenyomata, és semmi emberi kinézete. Talán magassága alapján indulhat el, viszont semmi egyeben. Hosszas idő után, viszont más úton közelíti meg. 180 cm környéki elhunyt személyek az elmúlt egy hétben, majd két hétben, majd egy hónapban, és így tovább, míg nem talál elegendőt. Az gépek szorgosan dolgoznak, míg Batman felkel a székéből, és a barlang egyik szegletébe megy. Épp, mikor eltűnne, egy kellemes hang csendül, majd kinyílik egy liftajtó néhány méterre. Alfred lép ki onnan.

-Bruce úrfi! -szólal meg, majd Batman lehajtja maszkját, és a komornyik felé néz fáradt, gondterhelt arccal.

-Igen, Alfred? -kérdez vissza.

-Nem gondolja, hogy már elég késő van? Ideje lenne lefeküdnie!

-Ugyan, Alfred! Nem vagyok már gyerek, és tudhatná, a denevérek nem alszanak. Mellesleg meg itt ez a csontváz, aki nem hagy nyugodni... -mondja Bruce, és a monitor felé tekint, hátha találtak a számítógépek valamit, de még mindig semmi. Alfred egy tálcát tart a kezében, majd leteszi egy asztalra.

-A denevérek nem alszanak, de az emberek, igen! Legalább egyen. -mondja, és mutat rá az ételre amit hozott, majd kis csendet követően kissé kételkedve néz vissza a férfira. -Csontváz?
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér barlang Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér barlang   Denevér barlang I_icon_minitimeHétf. Május 24, 2010 10:37 pm

Amikor megkapja a tálcát Bruce hallhat egy szolid kis pityegést a gépei felől és oda tekintve a monitor biztató sárgán világit. A képernyőn megjelennek a szokásos adatok. Helyszín és feltételezett bűntény.

Denevér barlang 54fvjk

//ezt most csak úgy gyorsban:)//
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Denevér barlang Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér barlang   Denevér barlang I_icon_minitimeHétf. Május 24, 2010 11:29 pm

Mikor Alfred lehelyezi a tálcát, Bruce kissé nehezen de mosolyra húzza száját, és megköszöni az öreg komornyiknak. Megindul az étel felé, de abban a pillanatban pittyegésre kapja a fejét. A gépek felé fordul, reméli, hogy egy igen jó találattal kecsegtet a szerkezet a csontvázzal kapcsolatban, de rá kell jönnie igen hamar, hogy nem így van. A monitor paneljén sárga üzenetjel mutatkozik meg, amire Bruce elhivatottan tekint. Felhúzza a maszkját, majd egy fél szelet kenyeret gyorsan megrág, és lenyel, majd szalad is tovább. Alfredot, maga mögött hagyva, és csupán szavai vízhangoznak a barlangban, amire néhány denevér szárnyát csapdosva repkedni kezd.

-Köszönöm Alfred, de dolgom van!

Denevér barlang 671948208b_www.kepfeltoltes.hu_

-Na de úrfi! -kiált még utána a komornyik, de tudjam ind hiába. Megcsóválja fejét, és egy sóhaj után vissza megy a birtok felső szintjére, hogy legalább ő maga most nyugovóra térhessen.

Ezzel Batman, a sötétség álarcos igazságosztója eltűnik a barlangban, és egyenesen a kijárat felé halad. Azon túl is, Otisburgba. Amint kiér a barlangból, már ott várja őt egy elrejtett erdőszéli zugban néhány méterre a főúttól kocsija, amit sok tesztelés után végre élesben is kipróbálhat. A Batmobil első prototípusa. Vele már nem okozhat gondot Batmannek a közlekedés. Az álarcos bepattan, majd eltűnik, egyenesen Otisburg irányába.


//Folytatás: Gotham város :: Otisburg :: Sam&Dick ékszerbolt //
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Denevér barlang Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér barlang   Denevér barlang I_icon_minitimeSzer. Júl. 28, 2010 7:04 pm

A barlang üresen kong, míg nem Batman meg nem érkezik. A hatalmas számítógépének monitora elé lép, ahová Sheodon Syyrax adatai vannak feltüntetve eddig életének minden lépéséről, és Adam Flaps halálának körülményei, és élete. Órákon át válaszok után keres.

-Sheodon Syyrax... különös. Valami nem stimmel... beszáll a kocsiba, de azonnal követi őt az az autó, amivel érkezett...

További órák telnek el, míg nem egy térfigyelő kamera felvételére bukkan. Azon jelenetet játszatja le, mikor Curties Nas zsákot húzva Sheodon fejére, és a kocsiba dobja. Újra és újra lejátssza a képsorokat, minden apró részletet látni akar. Aztán egy gombnyomás, és a felvétel lementődik a rendszerére, és törlődik a forrásból. Egyedül Batman birtokában van a videó.

-Flaps halála nem gyilkosság volt. Ő maga akarta így. A képsorok, amik a múzeum előtt történtek. Egyértelműek. Kis élesítésre, és nagyításra volt szükséges, hogy lássam a halála előtti arckifejezését. Semmi megdöbbenés, semmi kétely, semmi félelem. Magabiztosság, és elégedettség látszik rajta. Öngyilkosságot követett el. De mért? Mi köze van ehhez a Sheodon Syyrax nevű alakhoz. Sokban egyezik életük, sok a közös pont... de még is. Mi a megoldás? Na és mi volt az a közjáték a piros lámpánál? Értelmetlen. A miértre keresem a választ...

Denevér barlang 5777790701_www.kepfeltoltes.hu_

Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Denevér barlang Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér barlang   Denevér barlang I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Denevér barlang
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Wayne Birtok-
Ugrás: