Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Hollow cég irodaháza 296245150474wildcat..........Hollow cég irodaháza Teenansrobindccomicssup..........Hollow cég irodaháza Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Hollow cég irodaháza 39843828 Hollow cég irodaháza 79830643

 

 Hollow cég irodaháza

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 2:56 pm

Egy pici épület, a pici Hollow cég tulajdonában. Itt dolgozik Michael White anyja, Susan.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White


Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeVas. Feb. 06, 2011 12:34 pm

Akármennyire gyorsan is megyek, akármekkorákat ugrok, Phil sokkal gyorsabb nálam. Ilyennel még nem is találkoztam azóta, hogy felcsaptam szuperhősnek. Látszik rajta, hogy nagyon nem örül, hogy be kell várnia.
Végre odaérünk a célhoz. A zsaruk és a tűzoltók is itt vannak már. De miért nem csinálnak semmit? Hiszen ég az épület!!! És bent van az anyám is!!! A rohadt életbe, miért nem tudnak megmozdulni...?!!
Észreveszek egy nyitott ablakot az ötödiken, ami két emelettel van lejjebb az égő emelettől. Ott be tudunk jutni.
- Ott! - mutatok az ablakra. Ezután hátrálok pár lépést, majd nekifutok és megcélzom az ablakot és megpróbálok beugrani rajta. Ha szerencsém van, elég nagy a lendület és gond nélkül bejutok. Ha nem, zuhanás közben megpróbálok megkapaszkodni valahol, vagy megpróbálom a kardomat beszúrni valahova a falba, hogy ne essek le.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeHétf. Feb. 07, 2011 4:04 pm

Ugyan szépen elrugaszkodtál a talajtól, de nem volt elég nagy a lendület, és elkezdtél lefelé zuhanni. Phil egy gyors ugrással elkap, és ugyanavval a lendülettel beszaltózik a nyitott ablakon. Amikor beértek, Phil becsukja az ablakot, elhúzza a függönyt, és lassan kinéz az ablakon, a rendőrök felé:

- Szerencsénk volt: nem vettek észre minket a rendőrök! Most te jössz. Emlékszel, hogy melyik emeleten van az anyád?

Amikor befejezte a mondandóját, a lefelé vezető lépcsőknél egy tucat fegyveres férfi árnyékát vehetitek észre. Felétek tartanak, de még nem vettek észre. A felfelé vezető lépcsők mögöttetek vannak, azonban azokat már beborította a tűz. A harmadik útra Phil hívja fel a figyelmed: a mellettetek lévő ablaknál tűzlétra van, ami felfelé és lefelé is járható. Kérdés, hogy merre indultok


//A döntést rád bízom! Ha az anyád alattatok van, akkor mehettek a lefelé vezető lépcsőn, ha feletettek akkor a felfelé vezetőn. Értelemszerűen a tűzlétrát mindkét esetben igénybe vehetitek! //
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White


Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 4:48 pm

Sajnos nem volt elég nagy a lendület és zuhanok. Egy pillanatra megijedek, de szerencsére Phil elkap és bevisz. Azta, nem semmi a fickó!
- Szerencsénk volt: nem vettek észre minket a rendőrök! Most te jössz. Emlékszel, hogy melyik emeleten van az anyád? - kérdezi.
- Kettővel alattunk - mondom, mikor léptek zaját hallani. Fegyveresek árnyékát látni, de hogy kik ők, passz. Vagy anyuék fogvatartói, vagy a zsaruk. Mivel anyu irodája lent van, lefele kell mennünk, vagyis a fegyveresek felé.
Phil felhívja a figyelmem egy tűzlétrára is. Ezen is lemehetünk. De... ki tudja, hogy azt a betörők mennyire nézik? Sőt, a zsaruk is észrevehetnek minket, ami még tovább bonyolíthatja a dolgokat.
- Menjünk a lépcsőn, de előbb derítsük ki, kik ezek - mondom, majd beugrom egy közeli irodába vagy valami asztal vagy szekrény mögé, ahonnan ki lehet kémlelni. Ha közben Phil nem hallgatna rám és magánakciózna, akkor bevetem magam a harcba - már ha lesz.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeHétf. Feb. 14, 2011 3:57 pm

Phil látszólag a harcot választotta volna, de hallgat Michaelre, aki az "igazgatóhelyettes" feliratú ajtót kinyitva bejutott egy szobába, ahol az üvegablakon keresztül láthatja a lépcsőn feljövő alakokat: mindegyiken símaszk van, összesen öten vannak, mindnél pisztoly van, az egyiknél egy komoly gépfegyver is megtalálható. A sor közepén lévő bűnöző egy nőt cipel, akinek a szája és a szeme- szája és a keze is megvan kötözve. Amikor felértek az emeletre az ellenkező irányba mennek. A leghátsó megáll, és azt mondja:

- Valahol itt kell lennie az igazgatóhelyettes irodájának! Állítólag itt van a széf!

Aztán Michael és Phil egy ijedt férfi hangját hallhatják a hátuk mögött:

-Kérem, segítsenek! Ide akarnak jönni, a széfért! Ezek nem kímélnek senkit, megölték a portást és még egy kisgyereket is! Mentsenek meg, kérem!

- Na melyiket akarod?

Kérdezi Phil Michaelt, majd az igazgatóhelyettes és a bűnözők felé mutat. Michael láthat egy ablakot az irodában, ami a rendőrökkel ellenkező irányba néz, így ez az útvonal biztonságosnak tűnik, hogyha esetleg arra vállalkozik, hogy ő menti meg a helyettest...
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White


Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 10:59 pm

Phil hallgat rám és besietünk az igazgatóhelyettes irodájába. Az üvegablakon át látjuk a feljövőket: 5 símaszkos és egy túsz. A maszkosoknál fegyver, az egyiknél géppisztoly. Nagyszerű. Titkon reméltem, hogy zsaruk, vagy valaki, aki segíthet, de legalább látjuk az ellenséget.
Kiderül, hogy egy széfet keresnek, majd a hátunk mögött megszólal egy férfi. Eddig észre sem vettem. Valószínűleg ő az igazgatóhelyettes, de lehet, hogy csak elbújt. A férfi szerint már megöltek legalább két embert. Köztük egy gyereket... EGY GYEREKET. Nem elég, hogy foglyul ejtették anyámat, de megölnek egy gyereket! Olyan dühroham jön rám, amilyet talán még sosem éreztem, érzem, hogy egyre több erőt kapok a kardomból, szinte már fáj mindenem, és egyre erősödik az az érzésem, hogy ki akarom ezeket csinálni.
- Na melyiket akarod? - mondja Phil, és gondolkodás nélkül válaszolok:
- Vidd ki.
Ezután odaállok az ajtó mögé, hogy a beérkezőket hátulról meglepjem. A kardot úgy tartom, hogy ne lássák, de mégis tudjak majd támadni. Annak ellenére, hogy egyedül el akarom intézni őket, tudom, hogy túl sokan vannak, ami annyira nem lenne érdekes, ha nem lenne túszuk. Őt nem akarom veszélyeztetni. Remélem Phil hamar visszaér. De ha nem... megpróbálom egyedül.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimePént. Feb. 18, 2011 6:14 pm

// A továbbiakban kérlek írd le részletesebben, hogy mit szeretnél tenni. Jelen esetben például azt, hogy hogyan tervezed leütni a bűnözőket, és hogy utána mit cselekszel. //

Phil mosolyog egyet, amikor Michael közli vele, hogy ő marad harcolni. Olyan, mintha ezt várta volna tőle. Megragadja az igazgatóhelyettest, és kiugrik vele az ablakon. Aztán Michael elbújik az ajtó mögé, amikor közeledni kezd az egyik bűnöző. Úgy néz ki, hogy a csapat előreküldte. Amikor benyit az ajtón, meglátja a széfet, ami az asztal tetején van, méghozzá tárva-nyitva, így Michael is láthatja, hogy tele van pénzzel. A bűnöző először odamegy, berak a zsebébe egy jó nagy kupacot, és szól a többieknek:

-Itt van a pénz! Gyertek!

Kiáltja. Az ablakon keresztül láthatod, hogy a gépfegyveres ujjával int vissza, jelezvén, hogy még várnia kell kicsit a társának, ugyanis ők most valami mást csinálnak. Itt a lehetőség Michael előtt: vállalja-e a kockázatot, és elkapja a férfit?
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White


Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 3:25 pm

//Persze, bocsi. Embarassed //

Phil elégedetten mosolyog, majd kiugrik a palival. Tehát tetszik neki a harciasságom. Ha tudna arról a legendáról, biztos nem tetszene neki. ...vagy vajon arról is tud?
A gondolataim félreteszem és helyette visszazökkenek a valóságba. Gyorsan elbújok az ajtó mögé, mikor az egyik fegyveres befele jön. Sajnos csak egyedül van... kár, hogy nem az egész banda, akkor könnyebb dolgom lenne. Ráadásul csak az egyik pisztolyos. Túl könnyű lett volna... A bűnöző kiböki a nyitott széfet az asztalon: dohánnyal teli. Gyorsan odasiet, majd lenyúl egy picit még a társai előtt, soron kívül.
Ezután kikiált a többieknek, hogy jöjjenek lenyúlni a suskát, de a gépfegyveres int, hogy várjon. Úgy néz ki, ő a főnök. ...de miért kéne várnia? Mit csinálhatnak? Remélem nem a tússzal foglalkoznak...
Sajnos nem tudok uralkodni magamon. Túl dühös vagyok, hogy racionálisan gondolkozzam. Hogy ne vegyen észre a maradék négy, megpróbálok olyan gyorsan mozogni, mint még soha: Kilépek az ajtó mögül, odaugrom a széf előtt álló bűnözőhöz, a kardot tartó kezemet behajlítom s befogom így a száját, szabad kezemmel pedig felkapom, továbbugrok vele s beverem a fejét a falba, hogy elájuljon. Legalábbis ez a terv. Aztán hogy mi sül ki belőle... majd meglátjuk. Ha valami nem úgy sülne el és lőne valaki, akkor a kardommal próbálom kivédeni a golyókat.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 3:56 pm

Amikor elkapod a fickót, az erőlködik, de hiába az, ilyen erős és jóképű fiatalember ellen, mint Sárkány! Könnyen leveri a fickót, aki egy koppanás után beveri a fejét a falba, és eszméletét veszi.

A koppanásra mindenki felfigyel, de Michael az üvegen keresztül láthatja, hogy még nem indultak el a szoba felé.

Michael dönti el, hogy lerohanja őket, vagy kivárja, még odamennek. A pénz pedig ott van, a szeme előtt, de annyi, hogy anyjának soha többé nem kéne dolgoznia, és nem kerülne hasonló helyzetekbe, mint a mai!
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White


Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 4:41 pm

A mukit simán elkapom és leütöm. Szuper, már csak négyen vannak. Kissé letudtam a vérszomjamat ezzel a pasassal, de még mindig nem nyugodtam le. Viszont amire nem számítottam az az, hogy túl erősen verem be a fejét a falba: a többi bűnöző meghallotta.
Szerencsére még nem indultak el, így eldönthetem, mit csináljak. Várjam meg őket, vagy rongyoljak ki szétverni őket? Vagy... itt ez a sok pénz... Basszus, mennyi mindent lehetne ebből venni... Na nem, ezt a gondolatot gyorsan elvetem. Anyának szüksége van rám! Most nem, majd gondokozom rajta később... nem, nem vagyok rabló, pont ezeket kapom el. Jobbnak kell lennem ezeknél!
Szóval... már csak négyen vannak és a túsz. Legszívesebben rájuk rontanék. Nagyon nagy a kísértés, hogy azonnal támadjak, de nagy nehezen sikerül letennem erről. Sajnos túl sok lehetőség van, mi fog következni, úgyhogy ezekre összpontosítok, nem pedig az indulataimra. Megvárom, hogy közelebb jöjjenek, s ha csak pár lépésnyire vannak az ajtótól, kitöröm az ablakot és rájuk ugrom. Ha csak egy ember jönne, akkor azt is berántom és a falnak dobom, ha ketten, gyorsan felkapom a héderelő pisztolyát és kibiztosítom (Duncannél láttam, valamint filmeken, hogy hogyan kell), és rájuk fogom, ha kell, lábon lövöm őket. Ha senki nem jön be, akkor megpróbálom megfigyelni, mégis mit csinálnak.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 7:07 pm

Michael jó nagy túlerővel fog szembenézni, ugyanis mind a négy faszi meg a túsz is a szoba felé megy. Egy ugrással rávetődik a gépfegyveresre, akinek kiesik a kezéből a puska. A többiek azonnal lőni kezdik, de ő idejében felugrik, és ki tudja védeni a golyókat. Ügyes...

Aztán az egyik csávó megragadja a túszt, és a fejéhez rakja a pisztolyt. Most láthatja csak Michael, hogy egy nőről van szó:

- Ha megmozdulsz, lelövöm! Add ide a kardod!

Fenyegetőzik.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White


Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeHétf. Márc. 07, 2011 11:00 am

Mind a négy rabló elindult befelé, s hozzák a túszt is. Muszáj őket lefegyverezni, ezért rájuk vetem magam az ablakon keresztül. Sikerült őket meglepnem, így elég jól sikerült a támadás. Szerencsére le tudtam fegyverezni a legveszélyesebb alakot, a gépfegyverest, a többiek viszont rögtön lőttek rám. Nem baj, még egyel kevesebb. A golyókat sikerül kivédeni a karddal, így nem tesznek bennem kárt. Próbálok rájuk is szórni egy picit, de ebben még nem vagyok akkora májer, így nem sikerül.
Az egyik pali hirtelen megragadja a túszt és a fejéhez szegezi fegyverét. Most látom csak, hogy egy nő a túsz.
- Ha megmozdulsz, lelövöm! Add ide a kardod! - üvölti nekem. Nem hiszem, hogy hazudna. Azonban ha odaadom, akkor engem lő le.
Újra felmegy bennem a pumpa, de kissé sikerül lenyugtatnom magam. Nem ellenkezhetek, hiszen lelövi akkor. Van bennem egy rész, amelyik visszaszólna, hogy "Próbáld meg és az lesz az utolsó dolog az életedben, amit tettél", de nem merem. Ez nem játék.
Fogom a fegyverem és belevágom a közeli földbe az élével, majd felteszem a kezem. Inkább én, mint egy ártatlan nő. Közben csak egy dolog motoszkál a fejemben: Phil, hol vagy már?
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimeKedd Márc. 08, 2011 3:49 pm

Amikor a kardot a földbe szúrod, a bűnöző morcosan, néz, nyilván nézett már valaha akció-filmet, és tudja, hogy ez leggyengébb átverés, amit látott! Ekkor a fejével int az egyik társának, hogy szedje ki a kardot. Amikor az elindul, mindenki nagy meglepetésére egy pénzérme hangját hallani a túszejtő mögött. Mindenki odanéz, de nincs ott semmi, csak egy ötcentes. Amikor a pisztolyos visszafordul, már ott áll Phil, aki megragadja a pisztoly csövét, majd egy egyszerű mozdulattal darabokra töri azt. Azonban Phil nem számolt a többi bűnözővel, akik előkapták pisztolyaikat, és három-három golyót eresztettek a férfiba, ezután feléd fordultak. Nem volt időd reagálni, két golyó megy át a fejeden...

Ekkor azonnal felriadsz : otthon vagy, az ágyadba. Csak egy álom volt... Aztán odalép eléd egy fickó. Fekete, magas, bőrdzsekit visel. Ez Phil, az álmodból! Szomorúan rázza a fejét:

- Gyenge vagy! A kardod nélkül nem tudod megvédeni magad... Ha élesbe ment volna, meghaltam volna én is, te is, a nő is, és még anyád is! Ennek véget kell vetni! Kapsz három napot, hogy kipihend magad, ezután pontban éjfélkor jönni fogok, az ablakon keresztül. Elmegyünk edzeni. A kardod nélkül!

Mondja, majd kiugrik az ablakon. Amikor kinézel, már nem látod sehol...


// A kalandodnak vége! Ugyan pm-ben azt írtam, hogy megkapod a jutalmadat, de rövid játék volt, és a többieknek sem adtam! Ellenben Universen folytatjuk a kalandodat, ha te is szeretnéd! Ne felejts bővítményt írni ;P //
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White


Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitimePént. Márc. 11, 2011 11:16 am

A mukit nem téveszti meg a cselekedetem, nem tudom átverni. Jönne az egyik, hogy kiszedje a kardot a földből, s már készülök, hogy mikor ideér, elkapjam a nyakát, egy pénzérme hangját halljuk, majd megjelenik Phil, aki elkezd harcolni, de lelövik, majd... engem is. Fejbe...
...A szobámban ébredek. Álom volt! ...csak egy rossz álom. Mégis, annyira valóságos... Letörlöm a homlokomról izzadságomat, majd egy alakot látok magam előtt. Phil??? Mégsem álom???
- Gyenge vagy! A kardod nélkül nem tudod megvédeni magad... Ha élesbe ment volna, meghaltam volna én is, te is, a nő is, és még anyád is! Ennek véget kell vetni! Kapsz három napot, hogy kipihend magad, ezután pontban éjfélkor jönni fogok, az ablakon keresztül. Elmegyünk edzeni. A kardod nélkül! - mondja, majd eltűnik az ablaknál: kiveti magát.
Mire odamegyek, már sehol sem látom... Ezek szerint ez egy próba volt. De mégis mire? És most Phil tényleg a jó oldalon van? Olyan, mint amilyen az álmomban, vagy ki akar használni és csak felmért?
Tele vagyok kérdésekkel és kétségekkel. Három nap múlva visszajön és edzeni fogunk. Vajon mi a szándéka velem? Tényleg segíteni akar?
Visszafekszem, de a zsongó fejemtől nem tudok elaludni. Fél órát forgolódok, majd megunom az egészet, kibújok az ágyból, felveszem a felszerelésem, és nekivágok az éjszakának, hogy kiszellőztessem a fejem. Talán egy-két fazonon még le is tudom vezetni a feszültségem.


// Persze, ok, már regeltem. Smile És naná, hogy szeretném folytatni! Very Happy Wink //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Hollow cég irodaháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hollow cég irodaháza   Hollow cég irodaháza I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Hollow cég irodaháza
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Gotham központ-
Ugrás: