Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Fórum használatának szabályzata 296245150474wildcat..........Fórum használatának szabályzata Teenansrobindccomicssup..........Fórum használatának szabályzata Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Fórum használatának szabályzata 39843828 Fórum használatának szabályzata 79830643

 

 Fórum használatának szabályzata

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Fórum használatának szabályzata Empty
TémanyitásTárgy: Fórum használatának szabályzata   Fórum használatának szabályzata I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 1:19 pm

Fórum használatának szabályzata


A lent olvasható pontok, a fórum elengedhetetlen szabályzatát tartalmazzák. Ezért kérnék mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a leírtakat, és próbálja memorizálni mi az amit nem tolerálok. Ha valaki esetleg nem olvasná el, a szabályzatot, az nem mentesíti alóla. Mivel valószínűleg mindent nem fogok tudni rendszerezni, ezért bővülhetnek a leírtak, de arról mindenki értesítést fog kapni, ha így történik.

 1. A regisztrációkor megadott név, lehetőleg a majdani karaktered neve legyen, és ne olyan "nick" nevek, amik nem tükrözik a fórum világát, környezetét. Értem ez alatt, hogy ne tomika23, vagy a hasonló regisztrált játékosokat lássak.

 2. A profilodban adj meg egy avatárt, ami bele illik a fórum által nyújtott környezetbe, és ábrázolja karaktered kinézetét. Ha lehetőség van rá, akkor a képregény világot tükröző kép legyen ez.

 3. Az elfogadott előtörténet nélkül, ne írj a játéktérre, ám az off részegbe lehetőséged van rá, hogy véleményezz és megoszd gondolataidat. De kizárólag ott, és máshol nem tolerálom a megjegyzéseket.

 4. Az off részlegben nem tűröm a trágár, és obszcén megnyilvánulásokat, sem a chaten. Ezeket kérlek mellőzd, és amennyire lehet a karakter szókincse se csak ebből álljon. Bár ide más szabályok érvényesek, mivel ha a karakter jelleméhez hozzá tartozik, akkor bizonyos mértékig megengedett az ilyesfajta beszéd, de az is csak egy fokig, míg nem sért másokat!

 5. Ne vond felelősségre a staff tagokat! Természetesen kérdéseket feltehetsz, de csak kulturált módon, és érdeklődve, és ne legyen félreérthető, számon kérő, megrovó. Ez nem csak a staff felé, de a játékostársaid irányába is fent áll.

 6. Az off részleg témáiban nincs posthuntolásnak minősülő hozzászólás szám, ha a megírt reagjaid minimum 1 kerek egész mondatot tartalmaznak, és nem csupán egy-két szavas rövid megjegyzést.

 7. A fórum nem egy reklámfelület, amit mindenki tele aggathat. Ezért kérnék minden felhasználót, hogy ne reklámozzanak más fórumokat (csak a megfelelő, arra kijelölt helyen), termékeket, vagy cikkeket.

 8. Ha lehet, mellőzzük a politika, erotika, rasszista, és hasonló megosztó témákat, minden formában az off részlegben.

 9. A játékosok számára sajnos nincs lehetőség új témák nyitására, hacsak arról előzőleg nem egyeztettek egy staff taggal, aki engedélyt adott rá. Ez azért fontos, hogy ne legyenek hasonló témájú topicok, vagy olyanok, melyek nem elég "keresettek", hogy így fogalmazzak.

 10. Ha lehet, akkor arra kérnék mindenkit, hogy esetleges képfeltöltéseket a http://imageshack.us/ -on tegye meg, és onnan linkeljétek be a képeket, a videókat pedig amennyire megoldható a https://www.youtube.com/ -ról linkeljétek.

 11. A smileykat/ emotikonokat csak kulturáltan használjátok, és ne minden szó végén legyen egy belőlük. De mind ezek mellett felkérek mindenkit, hogy használja! Hisz a monitoron keresztül olykor-olykor nem úgy jönnek át a dolgok, ahogy valóban gondolja az ember. A vicc legyen egyértelmű egy-egy ilyen ikonnal, ha pedig a komolyságra törekszünk, akkor annak megfelelő legyen egy hozzászólás. Főleg az ironikus megjegyzésekre vigyázzunk!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Fórum használatának szabályzata
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Játék használatának szabályzata
» Szavak jelentése a fórum világában

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Szabályzat-
Ugrás: