Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
James Worthington Gordon 296245150474wildcat..........James Worthington Gordon Teenansrobindccomicssup..........James Worthington Gordon Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
James Worthington Gordon 39843828 James Worthington Gordon 79830643

 

 James Worthington Gordon

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

James Worthington Gordon Empty
TémanyitásTárgy: James Worthington Gordon   James Worthington Gordon I_icon_minitimeHétf. Május 24, 2010 2:24 pm

Születési név: James Worthington Gordon
Egyéb név: Gordon biztos, Jim
Faj: ember
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1963
Kor: 47
Magasság: 187cm
Súly: 76kg
Hajszín: ősz
Szemszín: barna
Bőrszín: kaukázusi
Egészségi állapot: Rossz látás, ezért szemüveget visel.
Család: Barbara Eileen Gordon (feleség) Roger Gordon (testvér); Thelma Gordon (testvér); Anthony Gordon (unokaöcs); James Gordon, Jr. (fia)
Foglalkozás: rendőr, nyomozó
Oldal:

Előtörténet: Gordon átlagos gyermek volt, aki a rendkívűl szerette a képregényeket, és ezért döntött úgy, hogy ő maga is hős lesz. Már kiskorában elhatározta, hogy védeni fogja az embereket, és ezért rendőr akart lenni. Nem tántorodott el céljától, és elvégezte az iskolát, majd egy éves katonai szolgálat után pedig Chicagoban járőrként kezdte el pályafutását. Közel 15 évig volt elkötelezett híve a törvényeknek, és tartatta azt be mindenkivel, mikor tized főtörzsőrmesteri rangba emelték sikeres pályája miatt. Az előléptetés után, nem sokkal áthelyezték őt Gothambe, ahol rendőrszűkében volt a város, és Gordon eleget tett a kérésnek. Ott már akkori feleségével a családot is megalapították és eltervezték, hogy itt fognak élni. Bár hiba volt, mert Gordon alig egy hónapnyi szolgálat után látta csak mekkora szenny övezi a várost, amivel szemben soha el nem múló harcot vív. Idővel észre vette a társai korruptságát is, de elég időt töltött Gothamben, hogy rájöjjön, ez ellen nem tud mit tenni, mert a maffia, és a hasonló bűnszervezetek túl sokakat tartanak markukban. Próbált tisztességes rendőr maradni, amennyire a helyzet megengedte, de sokszor esett csábításba, de mind eddig ellen állt. Bár a város reménytelennek tűnik, és félti családját, valami még is ide köti. A rendőri eskü, és az egykori kisgyerek, aki hős akart lenni. Magának tett egy újabb esküt, mi szerint addig nem hagyja el a várost, amíg meg nem tisztítja. Kilátástalannak tűnik, de megpróbálkozik vele. Közel 10 éve él már Gothamben családjával, de nem tudott előrébb lépni. Minden nap egy újabb küzdelem a számára, amiben vesztesként kell felkelnie a földről.

Jellem: Elkötelezett, és törvényt tisztelő rendőr. Nem lépett sose a korrupció oldalára, és nem is tervezi. Minden lépésével az emberekért cselekszik, hogy az ártatlanokat védeni tudja. Bár munkája eléggé sok időt rabol el tőle, és olyankor csak annak él, de mérhetetlenül nagy szeretet van a családja iránt, és bármit megtenne értük.

Szakképzettség: Remekül bánik a fegyverekkel, szinte mesterfokon. Emellett tökéletesen ismeri a törvényeket, a rendőrségi szabályzatot, rendőrségi aktákat. Remek megérzései vannak, amik rendszerint bejönnek. Kiváló nyomozó és a politikától sem zárkózott el sosem, így némileg ért is hozzá. A katonai szolgálat miatt ismeri a kézitusát, így igazán jó közelharcban.

Képesség: Nem rendelkezik semmiféle ember feletti képességgel.


James Worthington Gordon James_Gordon_001


James Worthington Gordon Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

James Worthington Gordon Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Worthington Gordon   James Worthington Gordon I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 8:57 am

Az elmúlt három hónap

A nyomozó a rendőrség oldalán nem egy önbíráskodó hőssel találkozott az elmúlt 3 hónapban. De még is, legtöbbször Batmannel futott össze, akivel némileg össze is dolgozott, és támogatta a Denevért, bár ezt nem mondta ki senkinek. Néhány bűnözőt is elkapott, akik a hősökhöz hasonlóan emberfeletti képességekkel bírtak. De leginkább a titokzatos Bohócra koncentrál, aki mostanában rengeteg fejfájást okozott a hatóságoknak. Mivel családját félti leginkább, így a Hármassarokhoz költöztek, a rendőrség központjához. Remélve, hogy ott nagyobb biztonságban vannak szerettei.

James Worthington Gordon JamesGordon


James Worthington Gordon Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
James Worthington Gordon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mesélők karakterei-
Ugrás: