Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Gamma menedéke 296245150474wildcat..........Gamma menedéke Teenansrobindccomicssup..........Gamma menedéke Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Gamma menedéke 39843828 Gamma menedéke 79830643

Gamma menedéke

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Gamma
Játékos
Gamma

Hozzászólások száma : 13

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 11:38 am

Gamma háza!
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 12:04 pm

Este van, este van, Gamma nyugalomban. Egy unalmas napon vagy túl. Az egész napot otthon töltötted, a kisujjadat sem mozdítottad ki. Éjfél körül lehet az idő, idáig mélyen aludtál, most azonban valami zaj felver. A tetőröl jött a hang. Hangos koppanás volt, ez nem madár, ez valami nagyobb annál...
Gamma
Játékos
Gamma

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 2:18 pm

Ez az örökös zaj!Amikor gyerekkoromban itt laktam,akkor is folyton felvertek a zajok:pisztolylövés,szirénazúgás,a motor zöreje.Elegem van,én már nem vagyok George Towner és nem tűröm,hogy bárki is rá emlékeztessen.Akármi vagy akárki is van a tetőmön és csapta a zajt,én leszámolok vele,hogy egy életre elmenjen a kedve mások felverésétől.Magamhoz veszem a tőrömet és elindulok felfelé.Menet közben eltűnődöm,vajon mi okozhatta a zörejt.Kő nem koppanhatott,annál nagyobbat szólt,ez sokkal inkább egy puffanás volt,mintha valami puha lenne,esetleg egy test.Ahogy megyek felfelé irónia villan a fejembe,elvégre már sok testet láttam...élettelenül.Jó néhány régi ismerősömmel végeztem azért,amit velem tettek,elvégre nekik köszönhetem ahogy most kinézek,a sok bujkálást,de ennek vége.Ezért jöttem vissza,hogy lezárjam a múltat és ezt is fogom tenni.Ha a zajt egy ember okozta,megfizet érte.Időközben felértem a tetőre.Töprengésemből az zökkentett ki,hogy megláttam hang okozóját és elakadt a lélegzetem....
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 4:14 pm

//jó ez a reag, csak annyi, hogy nem biztos, hogy megláttad a zaj okozóját... //

Gamma a tetőn (ahova egy létra segítségével jutott fel ) nem lát senkit. Ha körbenéz, csak egy ejtőernyőt láthat, ami össze van gyűrődve, és egy jó nagy lyuk van rajta. Közvetlen az ernyő mellett ott van egy sáros lábnyom, ami a kémény felé vezet...
Gamma
Játékos
Gamma

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 6:14 pm

Ez hiányzott még!Itt egy ejtőernyő és a lábnyom a kémény felé vezet.Ez aztán remek!Alig tértem vissza és máris behatolnak a házamba.De az ernyő kilyukadt,tehát a fickóval történt valami,lelőhették vagy ilyesmi.Annál jobb,remélem megsérült,mert úgy még inkább fogom élvezni a megölését,akárki legyen is az.Benézek a kéményen,de olyan sötét van,hogy az orromig sem látok.Az illető talán már lemászhatott a kéményen és bejuthatott a lakásomba.Elindulok hát visszafelé,lemegyek a létrán és a szobám felé veszem az irányt.Menet közben eltűnődöm vajon ki olyan őrült,hogy keresztbe tegyen nekem?Egyáltalán honnan tudnak rólam?Elvégre még csak nemrég érkeztem meg Gotham-be,amiről senki sem tudott és csak most vettem a házat,amiről elméletileg nem tud senki.Megfigyelnek engem?Esetleg valaki még élhet a múltamból?Hogy lehetséges ez?Mindegy,akárki legyen is az,remélem érzi,hogy bajban van,mert ha megtalálom nem él már sokáig.Benézek a szobába,remélve,hogy ott van és ha igen annál jobb nekem és annál rosszabb neki.Napok óta nem történt semmi.Végre egy kis izgalom.Beérek a szobába és akkor....
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 12:31 pm

... nem látsz ott senkit. Csak egy törött váza darabjai hevernek a földön. Az előszobába azonban sáros lábnyomok mennek, amik a hálószobába vezetnek. Az ajtó nyitva van, és egy röhögő férfi hangot hallhatsz. Ha benézel, láthatod, hogy, egy alacsony, alig 160 centis vézna alak pakolja bele az értékeidet egy zsákba. Nem látod az arcát, búvármaszkban van, az övén azonban láthatod, hogy van nála kettő 9 mm-s ...
Gamma
Játékos
Gamma

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 2:51 pm

Látom a fickót.Nem elég,hogy behatolt a lakásomba,de még el is töri a vázámat is és besározza a lakást.Nagyon önbizalommal telinek tűnik nekem,elvégre röhög,de akárki is az szerintem nem sejti,hogy ki is vagyok én.Sajna nem látom az arcát és az a nála lévő két 9 mm-es sem tetszik a számomra.Akárki is ez a gizda csóka le kell kapcsolnom,mielőtt még kirámolja az egész lakásomat.Hirtelen nem találom a tőrömet,tehát pusztakézzel kell megpróbálnom elkapni.Gyorsnak kell lennem és meg kell próbálnom lefegyverezni,mielőtt még használhatná őket.Sebesen kell mozognom és akkor talán egy jól irányzott ütéssel meglephetem annyira,hogy elérjem a tőrömet.Valahol itt kell lennie.Bíznom kell abban,hogy a csapás eléggé váratlanul éri és akkor elkaphatom.Remélem sikerül...
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 6:53 pm

A csapásod pillanatában a tolvaj ugyan észrevesz, és próbál kitérni, de semmire nem megy vele, még így jó erővel állba tudtad csapni. A földre hullik, a kezéből kiesik a zsák, annak tartalma pedig a földre hullik: az ürgénél semmi érdekes nincs, nem is értékes tárgyak vannak benn a zsákban: a bakancsod, a jobb kezedhez illő kesztyűd, az egyik söröspoharad, és egy toll. A srác már nem röhög, hátrafelé kúszik, remeg, mint a nyárfalevél és az öve felé nyúl. Eközben észreveheted a késedet: ott van közvetlen melletted, a polcon.
Gamma
Játékos
Gamma

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 7:03 pm

A másodperc töredéke alatt több minden is az eszembe jut..A francba is nem vagyok golyóálló,legalábbis tudtommal.Bár kis szerencsével be tudtam vinni az ütésemet,most mégis gyorsan kell cselekednem,hogy elérjem a fegyverem.Nem tudom ki ez a fickó,de legalább a jókedvét elvettem.Bár az nem fér a fejembe,hogy vajon mit akarhat ezzel a sok értéktelen vacakkal.Aztán az agyamba villan egy kérdés is:vajon ezért akart bejutni,így mi értelme volt az egésznek?Bár nem értem a jelen helyzetet eme lassú pillanat vészesen múlik és tudom,hogy most már cselekednem kellene:elindulok a kés felé,bár nem tudom,hogy elérem-e még időben.Csak a szerencsémben bízhatok.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 7:46 pm

Habár a késedet még eléred, a fickó is elkapja az egyik stukkert, és kilövi a kezedből a fegyvert. A kés ugyan csak a lábad mellé esik, de nem sok esélyed van arra, hogy megfogd, ugyanis immár két fegyverrel fenyeget a faszi:

- Nem akarok lőni. Megkaptam, amit akartam! Csá! - mondja. A hangjából ítélve még fiatal a csávó. Nem lehet több 25-nél. Hátrálni kezd, majd kiugrik az ablakon.

Előkap egy kisebb pisztolyt, amivel a szomszéd háztető tetejére céloz. A pisztoly végéből egy kampó ugrik elő, segítségével a tolvaj felugrik a tetőre. Előkap egy telefont, és leül társalogni. Ha elég gyors és kitartó vagy, akkor talán utánafuthatsz. Persze csak ha "kedved tartja".
Gamma
Játékos
Gamma

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 7:50 pm

Ezt nem értem.Megkapta,amit akart?De hát mit?Hisz alig vitt valamit.Ezt ki kell derítenem.Kíváncsi vagyok ki lehet a fickó.Azok után,hogy felháborgatott azt hiszi hagyom futni?Bolond.Azzal utánaeredek.Remélem még idejében elkapom...
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 10:51 pm

//A továbbiakban kicsit bővebben fejtsd ki, kérlek, hogy mit miért csinálsz. Ebben a reagban pl nem írtad le, hogy hogyan mész utána, és hogy mit csinálsz, ez előttiben pedig csak a késedért nyúltál, de ennyi, nem írtad le, hogy hogyan is képzelted tovább. Nem kell javítani a postodat, //

A hapsi még mindig telefonál, időközben le is ült, úgy néz ki egy darabig nem megy tovább. Gamma idejében odaért, bár fegyver nincs nála, azt otthagyta a házában. Erejének köszönhetően egy nagy ugrással feljut a tetőre. Nesztelenül landol, a férfi észre sem veszi. A két pisztolya mellette hever, a telefon a kezében, és megállás nélkül beszél:

- Jóvanna, főnök, kanalat nem találtam, szóval meg kell elégednie a pohárral! Amúgy még csak nem is sejti a majma hogy miért kell nekünk mindez! Hihihihihi!
Gamma
Játékos
Gamma

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 10:44 am

Meg kell próbálnom közelebb osonni és elkapni.Talán megtudom fenyegetni az ostobáját,azzal,hogy ha nem beszél lelököm a tetőről.Remélhetőleg eléggé megrémül ahhoz,hogy kikérdezhessem.Meg akarom tudni,hogy ki ez a főnök,aki rám uszította és hogy miért tette.Ha meg már itt vagyok talán leleplezhetném a mocsokját,hogy ki is ő valójában.Ha pedig minden jól megy és ezzel is megvagyok jól móresre tanítanám.No meg utánajárhatnék a főnökének.Mindez talán sikerülhet,ha észrevétlenül odalopózok hozzá.Reménykedjünk...
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 12:55 pm

Amikor kicsit közelebb mész, a tolvaj meghallja a lépteidet, és hátrafordul. Amikor látja, hogy te vagy az, ijedten ugrik fel, és felkapja a pisztolyt:

-Le kell tennem főnök, sz*r került a puncsostálba! -mondja, majd leteszi a telefont, zsebrerakja, és rád néz: - Tudtam én, hogy olyan önző vagy, hogy sajnálsz tőlem egy cipőt meg egy tollat! Viseld hát a következményeit!

Mondja, és egy golyó süvít el a fejed mellett...
Gamma
Játékos
Gamma

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 1:40 pm

Bár az első golyó kis szerencsével elzúgott mellettem,gyorsan kell cselekednem nehogy a még egyszer elsüthesse a fegyverét.Le kell fegyvereznem és akkor kikérdeznem.Lássuk,hogy sikerül-e....
Ajánlott tartalom

Gamma menedéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gamma menedéke   Gamma menedéke I_icon_minitime

Gamma menedéke
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gamma-adatlap
» Gamma/George Towner-eredettörténet

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Bűnös kerület-
Ugrás: