Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A Szikla a Messiás ellen 296245150474wildcat..........A Szikla a Messiás ellen Teenansrobindccomicssup..........A Szikla a Messiás ellen Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A Szikla a Messiás ellen 39843828 A Szikla a Messiás ellen 79830643

A Szikla a Messiás ellen

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156

A Szikla a Messiás ellen Empty
TémanyitásTárgy: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeHétf. Dec. 20, 2010 2:59 pm

Róma, Colosseum. Az idő kedvező a harcra: napos idő van, de még a madarak sem csicseregnek. Minden néma, mint Róma dicső éveiben a Colosseum alagsora, ahová a halottakat vitték.
Körbenézek. Ma senki sem fogja ünnepelni a győzelmemet. Ez egy leszámolás, Szikla ellen csak a fegyverem, az öklöm, és az eszem van, de biztos vagyok a dolgomban. Szépen lassan elindulok a beton alapú lépcsőn a harcmezőre...
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeHétf. Dec. 20, 2010 4:03 pm

Ez a Messiás gyerek már régóta piszkálja a csőrömet. A Colosseum tökéletes mása ez a hely: nincs fedezék, nincs menekvés, nincsenek aljas trükkök. Előbb érek a harcmezőre, mint ellenfelem. A kardomat megragadom, a bowie-késem a combtokban pihen. Mindkettő készen áll arra, hogy átvágjam vele az ellenség tüdejét. Amint Messiás leér a lépcsőn, lassan közeledni kezdek felé. Ha lőni próbálna, akkor a kardon forgatásával védem magam...
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 4:18 pm

A Szikla a Messiás ellen Amphitheatre

Na akkor egymással szemben álltok, az aréna két átellenes pontján. Ahogy nézitek egymást a közönség egyre hangosabb, a harc kezdete már csak rajtatok múlik. Ki teszi meg az első lépést. Adam közeledik az ellenfeléhez, és várja a támadását.

//A köreitek egyszerre folynak, bárki írhat először, úgyis egyidejűleg fog folyni a cselekvés.//
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 5:27 pm

/kezdd te, Teo, mert én már leírtam, hogy mit cselekszem! //
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 1:52 pm

Meglátom Sziklát, már lent vár a kűzdőtéren. A tömeg most éljenezne, ha volna, de itt maximum csak a halottak szemlélhetik a gladiátor játékokat. Miközben laza léptekkel közeledek a lépcsőn a kűzdőtérre, előkapom két fegyveremet, és vízszintesen kinyújtom mindkét karomat. Újjaimon pörgetem a fegyvereket, mint valami elcseszett Lucky Luck . Közben harsogom, hogy meghallja, amit mondok:
-Szóval Te vagy Szikla? Sajnálom, hogy végeznem kell veled, sokra vihettük volna együtt. De a bűnözők még várhatnak... elbúcsúztál szeretteidtől?
Felkészülök rá, hogy esetleg még azelőtt elkezdi a támadást, mielőtt leérnék a kűzdőtérre. Ez esetben könnyű célpont lenne,mialatt elakarna jutni hozzám, addig én tüzelnék,majd félreugranék "halálos" csapásaitól.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 3:08 pm

Messiás már lassan leérkezik. A pisztolyával játszadozik... olcsó játék hülyegyerekeknek! Ameddig szórakozik, átdobom a bal kezembe a kardot, és a combtokból előkapom a bowie-késemet. Lassú léptekkel közeledek az ellenfelemhez. Tudom, hogy nem gyenge a srác, és célozni is tud, éppen ezért nem csinálok semmi gyanúsat, nehogy idő előtt elvérezzek.

Ha lőni kezdene, akkor -ahogy fentebb is említettem - a kardom pörgetésével pattintom le a golyókat. Ha pedig közeledne, egyenlőre csak a bowie-késemet használom...
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 3:20 pm

A srác nem beszél. Helyette előkapja a kését. Szerencsére volt már gondom késekkel, így kitudom védeni szúrásait-vágásait. Terelem a figyelmét a beszéddel, aztán amilyen gyorsan csak tudom, célba veszem karddal teli kezét, és meghúzom a ravaszt. Időt nem hagyva a reagálásra felgyorsulok, és vagy egy lábsöpréssel fejezem be a mozdulatot, vagy bal kezemet üressé teszem ,amivel hárítom a késelést, és a pisztolyt a gyomrához szegezem, közelről berepítve a skúlót a hasfalába.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 3:26 pm

Jól sejtettem: Messiás lőni kezdett rám. Elvileg a kardomnak simán ketté kell szelnie a golyókat. Biztos, ami biztos, oldalazni kezdek, hogy a lehető legkevesebb kockázat legyen a dologban. Amikor közeledni kezd, a késemet kapom elő, és a fegyvert fogó kezébe próbálom döfni. Ha nem sikerülne, akkor folytatom a kardpörgetést, és hátrálni kezdek, amíg újra nem támad...
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 3:59 pm

Messiás első golyója ártalmatlanul száguld el Szikla keze mellett, és csapódik a szemközti falba. Messisá közel rohan és gáncsol, amitől Szikla alól kiszalad a lába és a földön esik. A késsel való szúrásra még időd sem volt. Messiás előtted tápászkodik fel, míg te a földön heversz Szikla.

Szikla kezd
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 12:23 pm

Az ellenfelem ügyes harcos, ebben nem kételkedtem. A földről a szárnyaim segítségével kelek fel, hogy a kezem szabad maradjon. A kardomat mindvégig a kezemben tartom, hogy baj esetén egy lentről indított vágással levághassam ellenfelem végtagját, vagy a pisztolygolyókat megállítsam.

Eközben folyamatosan körözök az ellenfelem körül, a késem a bal kezemben van, ha az ellenfelem támadását nem tudom kivédeni a kardommal, akkor azzal fogom megszúrni, egyenesen a gyomorszájába.

A hozzászólást Adam Stamford összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 15, 2011 4:15 pm-kor.
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 4:47 pm

Szikla feltápászkodik, és késével a mellkasom felé hadonászik. Pont erre vártam. Említettem már, hogy kések ellen volt már dolgom? Minden tudásomat előveszem, hogy ne is tudjon megszúrni. Viszont a kard miatt nagyon nehezen tudok hozzáférkőzni. De próba szerencse:jobb kezemmel egy erős, gyors horgot próbálok bevinni a fejére, ahol- szerintem- a legkevésbé van védve a kard által. Ha ez sikerül,bal lábamat ráigazítom Szikla combjára, jobb lábammal meg eltolom magamat jobb lábától, így rugaszkodva el a combjairól .Ha hanyatt érkezek a földre, az sem baj, a két sas csőre már a testére lesz irányítva.

A hozzászólást Teodor Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 31, 2011 4:41 pm-kor.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 11:24 pm

Szikla nem bizonyul elég ügyesnek ahhoz hogy kardal ki tudja védeni Messiás támadását, így bekap egy szinte letaglózó erejű jobb horgot. Egy pillanatra elveszti a világgal való kapcsolatot, de a teste reflexszerűen még cselekszik, de még így is a kard csak milliméterekre téveszti el a lesúlytó kezet.
A megtorpanás jó esélyt ad arra Messiásnak, hogy véghezvigye tervét és az ellenfeléről rugaszkodjon el sikeresen. A késsel való támadásra már nem jut ideje Sziklának, mert a maszkos igazságosztó felé tartott fegyvereivel távolodik tőle.
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2011 11:42 am

Majdnem ott maradtam, Szikla kardja majdnem lecsapta a kezemet. Ezt a kört én nyertem, de jobb odafigyelni, nem bízhatok semmit a véletlenre.
A fizika engem igazol: az elrugaszkodás sikeresen végbement, Max Payne stílusban távolodom ellenfelemtől két fegyvert a kezemben tartva. Miután háttal a földre érkeztem, megpróbálok célozni, és lőni. Lábra célzok, esetleg hasfalba, ugyanis nem akarom még megölni ellenfelemet.
Ha azt látom, hogy ellenfelem megrohamoz, balra kezdek gurulni, kitérve ezzel a kardcsapásai elől.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Szikla a Messiás ellen   A Szikla a Messiás ellen I_icon_minitime

A Szikla a Messiás ellen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó :: Karakterek egymás ellen-
Ugrás: