| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek | |
|
+3Kurt Bozek / Griff Teodor Black Batman 7 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Kedd Nov. 30, 2010 7:13 pm | |
| Gondoltam ide lehetne pakolni a remek igazságokat, vagyegyesek részéről a bődületes baromságokat (mert ilyen is van ) . Én már is kezdenék eggyel, ami nekem nagyon tetszik: "Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod és milyen kiemelkedő teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?" Napoleon | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Kedd Nov. 30, 2010 8:31 pm | |
| Én folytatom a sort. A mottóm: "Inkább gyűlöljenek azért, ami vagyok, minthogy szeressenek azért, ami nem vagyok." Gangsta Zolee | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Hétf. Dec. 13, 2010 3:28 pm | |
| Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: 'Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben.' - Stephen King | |
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Hétf. Dec. 13, 2010 3:31 pm | |
| Basszus, most egy like-t akartam nyomni, de ez nem FaceBook! | |
| | | Antidote Gaztevő
Hozzászólások száma : 126 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Szer. Dec. 15, 2010 6:41 pm | |
| Kurt faggatta Gladort, arról, hogy kikre vadászik, mikor rákérdeztem a varázslókra és ekkor előállt ez az érdekes helyzet: [17:30:21] Glador : Antidote, amíg nem varázsol, honnan tudnám ,hogy torsülött? [17:30:28] Glador : *torszülött [17:31:07] Kurt Bozek / Griff : elég tág fogalom ez a torszülött [17:31:45] K urt Bozek / Griff : azok is torszülöttek akik bűnözők? mert nem tagjai a normális társadalomnak? [17:33:04] Antidote : ti most a torzszülöttekről beszéltek? Vagy azokról akik disznó tor alatt születtek meg? Tanulság:Vigyázz velem, mert ha rajtam van az öt perc, akkor a leghülyébb szóvicceket tudom kreálni! | |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Szer. Dec. 15, 2010 7:12 pm | |
| "Addig jár a Porsche az útra, amíg fel nem törik!" | |
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Csüt. Dec. 16, 2010 5:49 pm | |
| Na akkor itt van még egy örökzöld szösszenet.
A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Pént. Dec. 17, 2010 4:17 pm | |
| Az álmok valóra is válhatnak, különben a természet nem ösztönözne bennünket arra, hogy álmodjunk. John Hoyer Updike | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Szomb. Dec. 18, 2010 4:09 pm | |
| Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid. Ha fáj a szíved, nincs ki észrevegye a fájdalmad. Ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod. De próbálj meg csak egyszer szellenteni ... | |
| | | Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Vas. Dec. 19, 2010 2:36 pm | |
| "Mikor elveszítesz valakit, rájössz, hogy mennyit is jelent neked valójában!"
Bisur version:D Mikor elveszítesz valakit, rájössz, hogy mennyit is jelent neked valójában! És rájössz, hogy legközelebb inkább bemész a Mackibe egy szenyóért. | |
| | | | Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Pént. Dec. 24, 2010 10:38 pm | |
| A legjobb munka az az amit élvezünk csinálni és még jól is fizet. A pénz nem boldogít! - A felhalmozott pénznek semmi értelme, a pénzen viszont szinte minden megvásárolható és az viszont boldogít. A pénzen nem lehet szeretet vásárolni! - Ha sok a pénzed akármit vehetsz és a megvett dolgok rögtön közvetítik, hogy sok a pénzed. Sok pénz = sok csaj = szerelem Avagy gondolkodás Jugand módra | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Szomb. Dec. 25, 2010 6:11 pm | |
| "Az alvástól megéhezem, az evéstől elálmosodom. Az élet szép." Garfield | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Szomb. Dec. 25, 2010 10:48 pm | |
| Találós kérdés:
Mi a különbség a sima gonosz és a szuper gonosz között.
A megjelenés!
by Megaagy | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Szer. Jan. 05, 2011 6:54 pm | |
| Akkor egy kis angol :
Is God Black?
Yes, she is. | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Szer. Jan. 05, 2011 11:31 pm | |
| Neeeee. | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Csüt. Jan. 06, 2011 10:19 pm | |
| A cenzúrázás mögöttes értelme mindig ez: "Az én álláspontom helyesebb, mint a tiéd". Ha a cenzúra kezdeti lépése sikeres, akkor a válasz ez: "Igen, az én nézeteim helyesebbek, mint a tieid; s a nézeteim erkölcsösebbek is, mint a tieid". Stephen King | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Csüt. Jan. 06, 2011 11:20 pm | |
| Az ellenőrök a leggonoszabb emberek! Mindig azt mondják hogy: Legyetek bélbetegek! | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Pént. Jan. 07, 2011 10:00 am | |
| Azt mondják, mielőtt meghalsz, minden lepereg a szemed előtt. Ez igaz is. Ezt hívják Életnek. -Terry Pratchett | |
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Kedd Feb. 08, 2011 11:18 am | |
| Na akkor jöjjön egy lefekvés előtti imádság:
"Allah acélozd meg tökeimet a hitetlen csizmájával szemben. Ivarmirigyeim sérthetetlenek, péniszem pedig erős és hosszú mint a tölgyfa." Omar Abdul Hassan Assad Abad Ali Sahid Muhamed | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek Pént. Márc. 08, 2013 1:04 pm | |
| Sziasztok! Nagyon rég nem jártam erre, gondoltam beköszönök. Van itt még valaki, aki emlékszik rám? Nem tudom, mennyire újult a taglista azóta. Nem igazán találtam erre megfelelő topikot, szóval írom ide. A blogom új címre költözött, genzocomics.blogspot.com. Megkérhetek egy admint/górét, hogy cserélje le a linket a listán? Köszönet. További jó játékot itt mindenkinek! Genzo voltam. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek | |
| |
| | | | Szólások, mondások, bölcsességek, bölcseletek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |