Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Utolsó Létsík 296245150474wildcat..........Utolsó Létsík Teenansrobindccomicssup..........Utolsó Létsík Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Utolsó Létsík 39843828 Utolsó Létsík 79830643

 

 Utolsó Létsík

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Utolsó Létsík Empty
TémanyitásTárgy: Utolsó Létsík   Utolsó Létsík I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 12:09 pm

Utolsó Létsík 20100914141222_img_2359

Gondolkoztatok már azon, vajon milyen lehetett kedvenc fantasy világaink születésének idején kalandozni? Itt persze nem maguk a játékok születésére gondolok, hanem egy az egyben a világok első pillanataira, a teremtésüket követő eseményekre. A szerepjátékok általában csak, mint a dicső, vagy épp rejtélyes múltként szoktak utalni a teremtés napjára, és a kezdeti időszakra, ám nem találkoztam még olyannal, amelyik megpróbálná elérni azt, hogy a játékosok a bőrükön érezzék, milyen lehetett megteremtődni, majd elindulni a nagy, és ismeretlen világba, szerves részeivé válva a világ teremtéstörténetének, és a kezdeti idők mítoszainak. Én most, bevallom nem először, éppen erre vállalkoztam.
Egy kalandot fogok indítani, mely saját világom teremtésének napján indul. A játékosok az általam kitalált fajok egyikének bőrébe bújva pedig lehetőséget kapnak arra, hogy kipróbálják magukat, érdemesek-e arra, hogy egy legenda részévé váljanak, vagy történetük a feledés homályába vész. S mivel sem a világ, sem lakói nem valami kőbe vésett rendszer részei, a játékosoknak itt valóban meg van rá a lehetősége, hogy nyomot hagyjon a világban.
Aki tehát ezek után kedvet kapott ahhoz, hogy
- az Alkotás Korának legendás alakja legyen, kinek ereklyéiért háborúk dúlnak majd a későbbi korokban
- városok alapkövét tegye le, melyek romjai közé az utolsó időkben kalandorcsapatok ereszkednek alá a nagy kincsek, és ősi kultúrák hagyatékai reményében
- népek alapítóatyja legyen, s bölcs törvényei nyomán egész társadalmak emelkedjenek a magasba
- a legősibb és legpusztítóbb varázslatok megalkotója legyen, melyek csak a legrejtélyesebb, és legjobban óvott könyvtárakban maradnak fent, nehogy elpusztítsák velük a világot
- rettegett, halhatatlan mágus, vagy hatalmas félistenként kezébe vegye a világ sorsát, és végigkísérje egész történelmét
jelentkezzen bátran, és én elvezetem az Utolsó Létsíkra, Gubancvilág születésének pillanatába, a helyre, hol minden valóra válhat.

Alkotó köszöntése


Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az oldal nem szokásos Frpg. Aki játszani akar rajta annak nagy terveinek kell lennie, nem lehet csak úgy belevágni. Itt a lényeg az alkotáson van, hogy létrehozz egy világot, ami korokon keresztül fejlődik és alakul a kezed alatt. Ha a játék mellett határoztad el magad akkor szólj az Alkotónak (az oldal adminja) és a poklot fogja rád szabadítani. Meg fogsz izzadni mire megalapítod a birodalmadat, vagy akár egy egyszerű falut. Nem hétvégi játékosoknak való, itt tényleg vérre megy minden.
Na röviden ennyi, de még hozzátenném hogy ne ijesszen el az oldal kinézete és hogy nem látsz egyetlen kalandot sem. Az oldal nagy változások előtt áll, úgyhogy lesz ez még jobb is. És mindenki magán kalanddal kezd amit csak ő és az Alkotó láthat amíg bele nem ütközöl egy JK társadba.


Játékos szín: Crimson
Utolsó Létsík 343hr7o
Vissza az elejére Go down
 
Utolsó Létsík
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társoldalak-
Ugrás: