Nos, van egy eléggé olyan erős gyanúja a Staffnak, hogy te (Ronin) és WOLFMAN egy és ugyan az a felhasználó. Hogy honnan gondolom én is ezt? Az előtörténet szinte sablon szerűen ugyan úgy épül fel, a tő mondatok itt sem hiányoznak, és lényegében ugyan azokat a hibákat követted el mint korábban WOLFMAN(nél). Megmondom őszintén végig sem olvastam az előtörténetet, mert talán kimondhatom, semmilyen formában nem felel meg a követelményeknek és ezt az első néhány mondatból leszűrtem. Tele van hibával és az csak a jéghegy csúcsa, hogy két acélötvözetű elektromos kesztyű, két kés, egy ötméteres acél lánc nem fog kijönni még 3 kreditből, de még 5-ből sem. Az előtörténeted káosz, ennek okáért a leírásod elutasítva!
Olvasd el a WOLFMANnél leírtakat, és a szerint javítsd. Vagy ne! Mivel eléggé erős a gyanúnk, hogy a két karakternek ugyan az a felhasználója, ami multinak számít, ráadásul úgy, hogy még csak egy elfogadott előtörténettel sem álltál elő, és még a staff egyik tagját sem kerested fel hogy kérdezz, ezért foglalkozz WOLFMAN-el, és ne egy új karakterrel! Ezt a témát le is zárom.