Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
WOLFMEN kész 296245150474wildcat..........WOLFMEN kész Teenansrobindccomicssup..........WOLFMEN kész Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
WOLFMEN kész 39843828 WOLFMEN kész 79830643

 

 WOLFMEN kész

Go down 
SzerzőÜzenet
WOLFMEN
Játékos
WOLFMEN

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2010. Nov. 11.

WOLFMEN kész Empty
TémanyitásTárgy: WOLFMEN kész   WOLFMEN kész I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 8:17 pm

Születési név:Thomas Corvin
Egyéb név:WOLFMEN
Faj:meta-human
Nem:Férfi
Születési év:1990 01 08
Kor:20
Magasság:167cm
Súly:75 kg
Hajszín:korom fekete (volt)
Vércsoport:
Bőrszín:fehér (régen)
Egészség:egészséges
Család:apa(még él),anya(még él)
Foglalkozás:Ügyvéd
Oldal:rossz
Ellenségei:nem tudok róla
Szövetségesei:-Előtörténet:
Gotham kórházába születtem.Szüleim szerettek és én is tiszteltem őket.Jó tanulmányi eredményeim miatt ügyvéd lettem.Életem során volt egy nap ami megváltoztatott.Szó szerint.Egy szép nyári estén barátom Steve elhívott engem egy discoba este olyan 11 körül már ott is voltunk. Rengeteg ember volt. A zene ordított az emberek vadul táncoltak. A pultnál nem volt sok emberek inkább táncoltak. Steve vagy öt lánytól kapott kosarat. Hajnali kettő lehetett amikor meguntam és elindultam haza. A motor zúgó hangja törte meg az esti csendet. Az út mellet mintha elfutott volna valami. Csak az árnyékát csíptem el. Már morgást is hallottam. Leszálltam a motorról és elnéztem jobbra. Egy nagy mancs nyomott láttam.
*Biztos egy kutya volt.*
De akkor egy nagy, farkas szerű lény ugrott rám. Élesek voltak a karmai, fogai borotva élesek.
Karmaival több helyen felvágta bőrömet és ruhámat. A szörnyeteg vállamat harapdosta. Egy kocsi fényét láttam közeledni. A szörny nehéz és erős volt, igazi fenevad. A kocsi egyre közeledett. Minden erőmet összeszedve kidobtam az út közepére. A kocsi nagy sebességgel nekiment a lénynek. A szörny pedig holtan berepült az árokba. Nagyon megijedhetett mert azonnal ment tovább a behorpasztott elejű kocsival.
Fel vonszoltam magam a motorra és elindultam az orvoshoz. Mikor odaértem a doktorhoz megkérdezte hogy mi történt velem. Mikor megnézte a sebeket meglepődött és megkérdezte:
-Uram biztos hogy ma történt?
-Igen.Biztos.
A doki a sebekre nézett és vissza rám.
-A sebek begyógyultak.
-Az nem lehet,hisz egy fél órája támadott rám egy farkas.
Ezután elköszöntem hazaindultam. Otthon amikor fürödtem láttam a beforrt sebeket némelyik el is tűnt. De ez a harapás nagyon zavart. Ezután pedig nyugovóra tértem. Reggel első dolgom volt a hegek átvizsgálása. Az összes eltűnt. Megreggeliztem és elmentem barátomhoz elmesélni mi történt. Ő is meg lepődött.Ezután el mentem a boltba bevásárolni. Hirtelen nagyon megkívántam a húst sokat is vettem. Otthon megebédeltem és fölmentem a internetre utánanézni hogy voltak e ilyen támadások. Estig nézegettem. Olyan 9 óra körül valami furcsa érzésem volt. Kimentem a parkba egy kis friss levegőt szívni.Ott elájultam és nem emlékszem semmire. Reggel volt.Össze voltam zavarodva.Hogy kerültem a házba mikor a parkba sétáltam?Na mindegy.Bementem a fürdőszobába mosakodni. Szörnyű látvány tárult elém a ruhám csupa vér volt. Ismét felmentem a internetre és néztem most már farkasokról, farkas szörnyekről. Találtam is valamit és elkezdtem olvasni.
Vérfarkas: A sötétség szörnye. Esténként a vérfarkas által megharapott ember átváltozik egy szőrös, éles karmú, hegyes fogú farkasemberré. Emberekre, állatokra támad hogy csillapítsa étvágyát.
*Szóval vérfarkas vagyok.*
Gondoltam és ezek után az erdőbe menekültem.Végül nem változtam vissza emberré.Így az arra bóklászó emberekre támadok.Néha pedig vissza mentem Gothamba hogy több áldozatom legyen.


Jellem:Hát elég ideges fajta.S mivel állati ösztönei is vannak ezért érzékeny a hirtelen mozdulatokra.Amúgy szeret enni és harcolni.Nem szereti azokat az embereket akik valami idiótának nézik meg ha zaklatják kajálás közbe.

Szakképzettség:Még emberi mivoltába járt karatéra.Mivel nagyon veszélyes gotham utcái és nem árt ha ki vagy tanítva valami harc fajtára.Ez a harci stílus megmaradt farkasként is de ereje és karmai segítségével halálosabb lett.ért a lőfegyverekhez.Azért volt mert nagyon szeretett puskákról olvasni.

Képesség:
Az elmúlt évek során.Egy olyan képessége van ami nagy előnyt ad a közelharcban.Egy nagy vonyítással 6-7 farkast vagy kutyát vonz magához és ő parancsol nekik.Így amikor támadnak az állatok és elvonják így az ellenség figyelmét egy kritikus ütést mérhet.Van olyan képessége is (ezt csak végső esetbe használja)ha már nagyon úgy tűnik hogy legyőzik akkor vörös re változik a szeme.Így az energiája fel vissza kapja és az ereje kétszeresére nő.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

WOLFMEN kész Empty
TémanyitásTárgy: Re: WOLFMEN kész   WOLFMEN kész I_icon_minitimePént. Nov. 12, 2010 5:53 pm

Elsőként üdvözöllek a fórumon!

Amit most leírok, okító jellegű, és segíteni szeretnék, remélem ezt belátod az olvasása közben. Kevés kellett ahhoz, hogy az első 5 mondat után befejezzem az egészet. Borzasztóan tő mondatokba írtál, ami elképesztően élvezhetetlenné tette az előtörténetet.
Megmutatom miről is beszélek:

"Gotham kórházába születtem.Szüleim szerettek és én is tiszteltem őket. " -ez így nem jó!

Gotham egyik kórházában születtem, ahol anyám nagy vajúdások árán hozott a világra. Szüleim hatalmas örömként jegyezték fel maguknak azt a pillanatot, mikor a karjukba vettek csecsemőként, és végre mérhetetlen szeretetüket kimutathatták irányomba. El sem tudom mondani mennyire tiszteltem őket egész életemben, és persze a szeretetüket is viszonoztam. -Na, én valami ilyesmit várnék el!

Ezen kívül a mondatvégi írásjelek után nem tettél szóközt, és van egy-két mondat, amit kisbetűvel indítottál. Továbbá egy vérfarkas hogy lehet meta-humán? Ki lehetne magyarázni, hogy a harapás indította be a DNS átalakulását, de akkor sem vagy sem vérfarkas, sem farkasember. Az ilyen lények szerintem inkább a természetfeletti fajba sorolhatóak, de semmiképp nem a meta-humánok közé. Érdekelne a karakter gyerekkora, és az is, hogy mivel foglalkozott, mit dolgozott, voltak-e kapcsolatai, ha igen kik? Továbbá attól, mert olvasott a lőfegyverektől, még nem lesz a szakértőjük szerintem, de talán ez a legkisebb probléma, ahogy az is, hogy sehol nem jelezted az előtörténetben azon fontos momentumot, hogy a karakter tanult volna harcművészetet. Ez az előtörténet még eléggé vázlatszerűnek néz ki nekem (vagy még annak sem). Kérlek javítsd a hibákat, és ha meg vagy vele, akkor értesíts! Sajnos most az előtörténetet a jelen állapotában elutasítom!

Javasolnám olvass el egy két játékos által írt storyt, hogy lásd mit is kéne produkálnod. Ha esetleg segítség kell, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot, (akár engem is).


WOLFMEN kész Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
WOLFMEN kész
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: