Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Föld - A és univerzuma 296245150474wildcat..........Föld - A és univerzuma Teenansrobindccomicssup..........Föld - A és univerzuma Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Föld - A és univerzuma 39843828 Föld - A és univerzuma 79830643

 

 Föld - A és univerzuma

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Föld - A és univerzuma Empty
TémanyitásTárgy: Föld - A és univerzuma   Föld - A és univerzuma I_icon_minitimeHétf. Nov. 08, 2010 9:29 am

Föld - A

Föld - A és univerzuma New_Earth

A Föld - A az a bolygó, amelyen a fórumban feltűnő karakterek, és helyszínek otthont kapnak. Mint tudni illik (vagy nem), a képregényben is rengetek alternatív világ van, és ezzel együtt alternatív Föld bolygó is, amiknek különböző nevük van. Ezek leginkább számozásban merülnek ki (Föld 123, Föld 4, Föld 2 stb.), viszont van olyan eset, mikor nem rangsorolás szerint kerül kiírásra (Új Föld, Föld Zero, Föld Prime stb.). A mi bolygón utóbbi sorait gyarapítja, és így a Föld - A nevet kapta. Hogy mit hivatott jelképezni az-az "A,, betű? Jó kérdés, és erre jó válasz is van, ám nem szeretném lelőni a dolgot, és majd egy távoli, messzi-messzi kalandban ki fog derülni! De addig is itt egy kronológiai részletes leírás a mi Földünkről.


A kezdet:
A Föld - A körülbelül 9 milliárd évvel az Ősrobbanás után keletkezett. Számtalan realitás már ekkor megszületett, és az A csak a sokadik volt a sorban. Az univerzum ura, a káosz és a rend hatalmának kezében egyetlen céllal hozta létre a világot, hogy az Új Föld kipusztulását megelőzve létezzen egy másik realitás, ami hősöket szülhet, kik nem csak a maguk de majd egykoron más világok életét is megóvják. A realitás létrejöttével ő maga is beállt a végtelen körforgásba. A fejlődés, és az evolúció elláthatatlan folyamata pedig megkezdődött...


4 milliárd évvel korábban:
A teremtő a Föld mellé számtalan más bolygót is teremtett, ahol az élet ugyan csak burjánzott, de sokkalta gyorsabb tempóban. A fajok közt talán az egyik elsők voltak a Régi Istenek, kik már ezen időkben számtalan fejlesztéssel bírtak, többek között az Anti-Élet egyenlet is megjelent, ami csak a kezdete volt egy szörnyűségnek. A Forrás arra sarkalta az Isteneket, mérjék össze erejüket más fajokkal, és hódítsanak meg más bolygókat is. De ez megosztotta a véleményeket, és így a régi Istenek egymásnak támadtak. A harcok eredménye végül az lett, hogy a régi Istenek kihaltak, és megszülettek az Új Istenek, akik elkülönültek egymástól. A hódítók, kik a Forrásnak szavát követték, Apokalipszre kötöttek ki, míg azok, kik a békét, és védelmet kínálták, Új Genezisre távolodtak.

Ez a háború egyike volt a galaxisok nagy harcának, és annak veszélye megtapasztalása végett jött létre az univerzum közepén egy erőforrás, amit a magukat csak Őrzőkként nevezett egyének hoztak létre. Oa bolygóján megszületett egy olyan szín energia (Érzelmes Elektromágneses Spektruma), ami az érzelmekből és a jellemből táplálkozva létezik, és erőt ad másoknak. Mind ezt egy hatalmas központi Elembe tárolták, ahol az energia minden létező tudást eltárolt, amit csak bele tápláltak. A forrás kiaknázásával az Őrzők foglalkoztak, ám egy tudós, Krona előrébb járt, és megszagolta, hogy azzal az energiával újra írhatja a teremtést. Támadást indított, és a központi elemig jutott, amit megérintve gonoszságából át szált egy apró szikra az elembe, és létrejött Parallax aki első érzelmi hullámból kezdett el táplálkozni. Krona hatalomvágyából, és az Őrzők félelméből. Krona a lény létrejötte miatt teljesen erejét vesztette, így menekülésre adta a fejét, de az Őrzők összefogva legyőzték a félelemből táplálkozó lényt, és egy erőforrásba zárták, amit elrejtettek egy távoli galaxis bolygójának mélyére. Ekkor alapult meg a Fejvadász csoport, amik Krona nyomába szegődtek.


2 milliárd évvel korábban:
Föld - A és univerzuma 702px-Massacre_of_Sector_666

Kegyetlen mészárlás tört ki a 666-os sektorba, amit az Őrzők fejvadász csoportja sem volt képes megállítani, hála egy Oat eláruló Őrzőnek, az Irányítónak, ki félrevezette acsoportot, így majd nem egy bolygó pusztítását okozta. A febnyegetés leküzdése után döntöttek úgy Oan, hogy létre kell hozni egy testületet, ami a világegyetem minden szegletén jelen van, és annak az erőnek a szikrájából táplálkoznak, amiből ők is. Ennek érdekében hozták létre a Zöld Lámpás Hadtestet. Szerte a világegyetemben a fajok között kutakodva, a legnemesebb, legbátrabb, és elhivatottabb személyek között válogattak az Oaiak, hogy megleljék azokat, kik méltón őrizhetik a világot.


Ős Történet - 4-6 millió évvel korábban:
A földön megjelentek az első emberszabásúak, és lassan kifejlődtek az ősemberek, kik csoportokra válva törzsekbe alakultak a bolygó több pontján is. Mind ez Afrikából kiindulva. Az évek folyamán több törzs, kihalt, míg mások fejlődtek, és egyre nagyobb teret hódítottak. Leginkább ez Ázsiában volt jellemző, és Európában, az erectus és a neandervölgyi képében. Ám ennek a változásnak, és hirtelen megnövekedett fejlődési folyamatnak a hátterébe a Fehér Marslakók állnak, akik egy genetikai manipuláció során érték el ezt a változást. Mind erről nem hagyva maguk után bizonyítékot.

400.000-250.000 évvel korábban:
Lassan kialakult a homo sapiens, lehagyva a neandervölgyi embert, és az erectust, ezzel pedig elsődleges képviselővé kinőve magát.

143.000 évvel korábban:

Folytatása következik...

Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Föld - A és univerzuma
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Városok, és egyéb helyszínek ismertetése-
Ugrás: