| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| A 'kikötő' | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Dec. 12, 2010 2:03 pm | |
| Forgatom a szemem a szavai hallatán, még egy egoista idióta (már bocs) aki dicsekszik a kis győzelmeivel. - Az kicsit túlzás, hogy sokat tudok róluk. Én inkább úgy mondanám, hogy nyitva tartom a szemem. A kérdésedre, válaszolva pedig mit gondolsz ez a folyékony fazon kinek dolgozik? - Még csak egy pillanatra sem akarom elnyomni a hangomban a szarkazmust. Az utolsó kérdéskor elmosolyodok. - Tudod én nem hiszek az oldalakban, én mindig a magam oldalán állok, és mindent megteszek, hogy boldoguljak ebben a pokoli városban. Ha tényleg zsaru vagy, akkor megtehetnénk néha egymásnak egypár szívességet a jövőben. De most fontosabb az a kérdés, hogy mennyire tudsz úszni? | |
| | | Blaise Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 83 Join date : 2010. Oct. 09.
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Dec. 12, 2010 4:42 pm | |
| -Úszni!- nézz rá Blaise meghökkenve.- Tudni tudok, de miért kérdezed?- majd tesz hátra pár lépést az óvatosság kedvéért. - Mindjárt itt vannak a kollégáim, majd ők elvisznek engem, arra a helyre. Szerintem ne várjuk meg egymást. A bizonyítékok gyorsan eltűnnek. Van valami ötleted az agyagember ellen? Azon gondolkodtam ,hogy szólok pár társamnak, hogy segítsem. Mit gondolsz? | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Dec. 13, 2010 5:33 pm | |
| Meghökkenve figyelem a javaslatát. ~ Akkor ez tényleg fakabát, és nem csak blöffölt. Hát még talán tudok kezdeni majd vele valamit. ~ Ezzel széttárom a kezem, hogy megmutassam semmi ártó szándékom nincs. - Hát koma akkor itt szétválnak az útjaink, de Gotham kis város, még össze fog minket hozni a sors szerintem. - Eleresztek egy vigyort a maszkom alatt, ahogy máris körvonalazódik a tervem a rendőrrel. - Tudod nekem semmi kedvem megvárni a kollégáidat, tudod én nem vagyok rossz ember de ti zsaruk nem mindig gondoljátok így. Én utánuk megyek, ha akarsz jössz a cimboráiddal, ha nem akkor nem. Engem különösebben nem izgat. - Még megvárom mit válaszol, majd egy kecses fejessel bevetem magam a vízbe, és elkezdek a víz alatt úszni. Minél messzebb a diliháztól, és a célom nem más mint a Rupert állítólagos háza. | |
| | | Blaise Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Dec. 13, 2010 7:50 pm | |
| - Ezek szerint csináltál valami galibát, ami a törvénybe ütközik.- majd széles vigyort engedek felé. - Látom készülsz elmenni. de előtte mond meg a pontos címet, hogy utolérjelek. - bekapcsolom a képességemet és várom a kollégákat. Nem foglalkozok különösebben a fickóval. Tesztelem, hogy le akar-e ütni. Csak reménykedek, hogy nem. Reflexeim segítségével hallom, hogy a rendőrök egyre közelebb érnek, majd intek Kurt-nak. - Üdv cimbora, ott találkozunk.
Látom, ahogy a rendőrök körbe zárnak a kocsijukkal. Rájuk nézek és vetek egy gúnyos pillantást feléjük. - Merre voltatok fiúk? Lemaradtatok a partiról. - majd kezeimet széttárom és nevetek egy nagyot. Remélem csak felismernek. Az őrsön sok pletyka terjeng rólam. Jók és rosszak egyben. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Dec. 13, 2010 11:05 pm | |
| Mielőtt még ugranék. - A 27. ház az, Don Aurelio nevén van az épület, ahogy kinéz biztosan nem tudod majd eltéveszteni. - Ezzel beugrok a vízbe. Minél távolabb akarom tudni Lajhárt, nem akarok találkozni a kollégáival. Még a végén feltartóztatnának, és kérdéseket tennének fel. Nem akarok túlságosan lemaradni a szökevények mögött. Igaz csak remélni lehet, hogy a házukba mennek vissza, és nem egy másik búvóhelyet választanak. A víz alatt folytatom az utamat, van még elég levegőm, hogy elérjem a várost. Utána igénybe veszem a város építészeti ritkaságait, és házról házra próbálom megközelíteni a célomat. Semmivel nem foglalkozok, kivéve ha látok egy majdnem két méter magas agyag fazont az utcán. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Kedd Dec. 14, 2010 7:14 am | |
| Kurt és Blaise útjai szét váltak, ezzel pedig más-más módszerrel közelítik meg a célállomást. Míg Egyikük a víz alá bukik, a másik megvárja kollégáit, akik közül néhány ismerős arc is megmutatkozik, a szám szerint 4 rendőrautó kíséretében. Gerard Hennelly hadnagy lép előre aki cseppet sem kedves arccal néz a rendőr társára.
-Mi a franc történt itt?! Jelentést kérek, azonnal! kivel társalgott az imént, és mért hagyta meglógni?! Ugye nem a rossz csapatban kezd el játszani?!
Mondja ingerülten a homlokán már kicsit kidagadó érrel gazdagodó Gothami gyors reagálású erők vezetője.
Kurt ez idő alatt már talán mesze jár... ... a víz alatt több a mélybe süllyedt félig lassan elmerülő agyagnyomokat találhat a férfi, amelyek közül néhány még pár halat is elkapott, akik maga tehetetlenül vergődnek a csapdában. Mikor Kurt partot fog, és tudhatja jó irányba halad, épületről épületre a sötétben meghúzódva hamar eltalál a Don házához.//Kurt, Folytatás: Gotham város :: Gyémánt kerület :: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza// | |
| | | Blaise Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Pént. Dec. 17, 2010 3:10 pm | |
| A szirénák egyre hangosabbak voltak. Végül a kocsikat megláttam, kék ás piros fényben tündökölni az éjszakában. Szemem csillogott az örömtől, hogy láthattam a kollégáimat. Integettem nekik és mosolyra húztam arcomat, de hirtelen az arcomra fagyott, amikor megláttam Gerard Hennelly arcát. Ki szállt a kocsiból és nem kedves hangon felém szólt. -Mi a franc történt itt?! Jelentést kérek, azonnal! kivel társalgott az imént, és mért hagyta meglógni?! Ugye nem a rossz csapatban kezd el játszani?! - Uram mindent elmagyarázok! De előtte szükségem van egy kocsira és egy jól képzett kommandós csapatra. A város veszélybe van. Valami agyagpofa nevezetű alak szabadon járkál.Oda mentem a hadnagyhoz és belekezdtem a mondókába. - Uram kaptam egy levelet, amiben egy kislányt elraboltak és arra kényszerítettek ,hogy találkozzak velük, különben meghal- majd oda nyújtom a hadnagynak a levelet. - Azután valami maffia szervezetbe cseperedtem. Tudja maga jól, hogy sosem állnék át a rossz oldalra önmagamtól. De voltak ott mások is akiket meghívtak a partira. Ugyan úgy mint engem. Ezzel a céllal. Azért társultam, hogy több információt megszerezzek róluk főnök. A 27. ház az, Don Aurelio oda kell mennünk, de legyünk észrevétlenek. Maga a főnök, Ön dönt. de ha most engem lecsukat, akkor az agyagpofát nem tudják majd megállítani. - nézek a főnökre. remélem hatot a rakd rá a világ terhét taktikám | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Pént. Dec. 17, 2010 4:30 pm | |
| Blaise szavai hallatán Hennelly hadnagy pár pillanatig feszülten gondolkodik, majd pedig ökölbe rántott kezével a levegőbe csap, és a rádiójához nyúl.
-Ellenőrizzék Arkham minden lakóját, rendszerezzék őket! Tudni akarom, hogy tényleg csak egy fogoly hiányzik-e, és mindent megtudni róla! Még azt is, hogy mikor vett levegőt!
Majd a rendőrre pillant, és bólint.
-Rendben, legyen! De ne felejtse el hogy milyen beosztásban is áll! Velünk jön, még hasznunkra lehet. Kövessen!
Ezzel a hadnagy egy fekete járműbe ül, és Blaise számára a hátsó ülésen van fent tartva egy hely, 3 másik gyors reagálású rendőr mellett, akik pár másodperc múlva azonnal érkeznek és helyet foglalnak. Majd a sofőr elindul oda, ahová Blaise mondta. //Folytatás: Gotham város :: Gyémánt kerület :: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A 'kikötő' | |
| |
| | | | A 'kikötő' | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |