Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Selina Kyle - Macskanő 296245150474wildcat..........Selina Kyle - Macskanő Teenansrobindccomicssup..........Selina Kyle - Macskanő Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Selina Kyle - Macskanő 39843828 Selina Kyle - Macskanő 79830643

 

 Selina Kyle - Macskanő

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Selina Kyle - Macskanő Empty
TémanyitásTárgy: Selina Kyle - Macskanő   Selina Kyle - Macskanő I_icon_minitimePént. Május 14, 2010 11:48 am

Születési név: Selina Kyle
Egyéb név: Macskanő
Faj: ember
Nem:
Születési hely, idő: Gotham, Kínai negyed 1986
Kor: 24
Magasság: 168cm
Súly: 61kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: kaukázusi
Vércsoport: AB+
Egészségi állapot: egészséges
Család: Brian Kyle (apja, elhunyt), Maria Kyle (anyja, elhunyt), Magdalene Kyle (nővére, feltehetőleg él)
Foglalkozás: tolvaj, besurranó
Oldal: semleges


Előtörténet: Selina Gotham városában született, a Kínai negyedben gyermekkora tragikus volt, és igen meghatározó. Egész életére kihatással lett, mikor anyja Maria öngyilkos lett, apja Brian miatt, aki alkoholistaként rendszeresen verte a feleségét. Ennek oka volt a tragédia, majd pedig apja is követte anyját nem sokkal később. Selina számára csak nővére maradt, Magdalena akitől elválasztották és állami gondozásba adták a fiatal lányt. Rengeteg megpróbáltatáson ment át, míg nem 16 éves korában megszökött, és az utcára kényszerült, Gotham keleti részére. Apróbb lopásokból tartotta fenn magát, és szerencséjére sose kapták el elképesztő ügyessége miatt. Akár a macska, úgy mozgott. Furfangos volt, és leleményes, így bár nehezen, de megélt a bűnözési élete miatt. Majd nagy dobásra szánta el magát, mikor a Fővárosi Rendőrségbe tört be, hogy kiderítse nővére merre lehet. Elkapták, és börtönbe zárták. Egy évet töltött Arkhamban, majd ismét sikeresen megszökött. Azóta nem találtak rá, bár lopás az ő módszerére utal, amit leginkább a Bűnös Kerületben, és Gotham Keleti oldalán követ el. Túl sok is. Viszont tetten érni nem képesek, rendszeresen kicsúszik a rendőrség kezei közül.

Jellem: Szórakozott, játékos, és vad. Szeret másokat átverni, és kijátszani. Mindig azt pártolja, aki megfizeti, életében központi szerepet játszik a pénz. Némi aranyért,vagy drágakőért bármire képes lenne. Szereti a férfiakat átverni, emellett rendkívül ravasz.

Szakképzettség: Profi besurranó és tolvaj. Rendkívül atlétikus, testén ez meglátszik. Több éves sportolói múlttal rendelkezik, e mellett zárak feltörésében igazán mesteri. Leleményes minden téren.

Képesség: Emberi képességekkel van megáldva, de ügyessége, és állóképessége rendkívül jó, szinte már kételkedni lehetne benne, hogy ember képes ilyen mozgásra.


Selina Kyle - Macskanő 712192-selina_kyle

Selina Kyle - Macskanő 460133-catwoman46_large


Selina Kyle - Macskanő Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Selina Kyle - Macskanő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle - Macskanő   Selina Kyle - Macskanő I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 8:48 am

Az elmúlt három hónap

A Tolvajok Fejedelmére mért hatalmas támadás meggyengítette, és jelentősen eltántorította jövőbeli terveitől. Sokáig önmagát okolta a történtek miatt, de társainak hála kigyógyult az egy fajta depresszióból. Ám legnagyobb segítségére Batman volt. Különös kapcsolat alakult ki köztük. Ellenségekként többször össze futottak a hónapok alatt, de nem felejtették el egymáshoz való kötelékeiket. Selena elhatározta, hogy a megmaradt tagokból újra szervezi a csoportot, és egy fajta Robin Hood Deja Vu-vel ténykedik tovább. A maffiózóktól, dealerektől, és más hasonló személyektől loptak, és a szerzett pénzt pedig igaz, olykor magukra költötték de volt,mikor a szegények számára adták. Mind ez idő alatt Selena kiszabadított testvére is felgyógyult Freddy elrablása miatt elszenvedett károkból.

Selina Kyle - Macskanő Selina-catwoman-selina-kyle-2670785-516-780Selina Kyle - Macskanő Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Selina Kyle - Macskanő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mesélők karakterei-
Ugrás: