| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Gothami Enyészet - A rendező | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Gothami Enyészet - A rendező Csüt. Szept. 30, 2010 6:15 pm | |
| Gothami Enyészet - A rendező Fontos tudnivaló, mielőtt bárki is jelentkezne, hogy akik még bizonytalanok a fórumozással kapcsolatban, tessék elolvasni az frpg-ről szóló irományomat, itt. Na meg persze meg legyen írva a 3 hónapos bővítés, és csak akkor lehet jelentkezni. Miről is szól a mi kalandunk: Gotham utcáin különös bűntények tűnhetnek fel az embereknek. Az első ismert ilyen típusú bűntettnél megöltek egy nőt. Aki amúgy a Gothami Színház igazgatója volt. Zuhanyzás közben vesztette életét, de ami furcsább egy kazetátt találtak a helyszínen, amin a gyilkosság felvétele volt, az-az egy konyhakéssel, határozott mozdulatokkal végeztek a nővel és a felvétel valamiért fekete-fehér. Aki esetleg nem tud a karakternek jó motivációt, hogy az, az alak nyomába szegődjön találok én neki. De mindenki olyan céllal jön amivel akar. // Aki nem tudná a jelenet a Psyho c. filmből van a történetben.// Tehát lehet jelentkezni, akinek meg van az elfogadott bővítése. A kalandra egészen október 8-ig lehet jelentkezni, péntekig. Szombaton pedig kezdődik a kaland. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Csüt. Szept. 30, 2010 8:13 pm | |
| Kísértet majdan végére jár az ügynek. Szóval csatlakoznék! | |
| | | Duncan MacFarlane Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2010. Jul. 18.
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Kedd Okt. 05, 2010 12:21 pm | |
| Üdv
Nos, jelentkeznék a kalandra. Azt rád bízom, hogy a karakterem miként keveredik bele. | |
| | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Csüt. Okt. 07, 2010 7:14 pm | |
| Én is ide jövök!
Írjam le ide, hogy miért akar idejönni a karakterem? | |
| | | Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Csüt. Okt. 07, 2010 7:25 pm | |
| Ahogy jól esik:D Ezektől függ a kezdés:D Amúgy az eddigiek elfogadva... | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Csüt. Okt. 07, 2010 8:57 pm | |
| Én is jönnék. Arra gondoltam, hogy a "3 hónap"-bővítésben megismert riporternek a fent említett igazgatónő a barátnéja lenne s megkér, hogy nézzek utána a halálának. Ezt csak a második mondatod miatt írtam, ha nem kellett volna, akkor bocsi. | |
| | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Pént. Okt. 08, 2010 1:35 pm | |
| Én meg egyszerűen csak hallottam az ügyről, és szeretném kideríteni, hogy mi is folyik itt | |
| | | Joker Mesélő
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Pént. Okt. 08, 2010 2:20 pm | |
| Nekem mind a kettő jó Lassan indulunk is, hejj:D | |
| | | Joker Mesélő
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Szomb. Okt. 09, 2010 2:02 pm | |
| Eddig ugye: - Kísértet - Duncan - White - Stamford A kalandot a Színházban kezdjük lassan, minjárt hiperlinkeljük is azt a szép szót a hosszú í-vel. Mindenki oda firkant, majd aztát kezdetét veszi a kaland:D | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Kedd Okt. 19, 2010 1:30 pm | |
| Beférnék még én is a kalandba? | |
| | | Joker Mesélő
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Kedd Okt. 19, 2010 8:12 pm | |
| Végülis ha nagyon sietsz még becsúszhatsz, max ma elmarad a körváltás és akkor csak egy körrel vagy Jeremy mögött, bár neki könnyű a bejutás rendőr mivolta okán:D Összefoglalva: gyere, csak kapkodd a lábad... | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező Kedd Okt. 19, 2010 8:47 pm | |
| Megyek, kaptam egy új megbízást a cégtől, h szimatoljak építkezés közben. Majd holnap reggel megy a post, most vár a span, meg egy üveg sör. Én köszönöm a lehetőséget! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gothami Enyészet - A rendező | |
| |
| | | | Gothami Enyészet - A rendező | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |