| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Versek, irományok | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Versek, irományok Kedd Szept. 28, 2010 7:40 pm | |
| Ide illeszthetitek be az általatok írt verseket, és fogalmazásokat. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Versek, irományok Kedd Szept. 28, 2010 7:58 pm | |
| Azon gondolkoztam - megjegyzem, hogy részegen - Milyen topicot is nyissak az OFF részlegen
Legyen talán vicces, szomorú, vagy félelmetes hangulata? Vagy legyen rá jellemző a fórumunk arculata?
Legyen szó benne a Denevéraktákról? Vagy nézzek-e még ötletek után a raktárból?
Nem ez így nem jó- mondottam magamba "Hogy juthattak ilyen ötletek az én agyamba?!"
Ez így nem jó! ismételtem magam De megjött a barátnőm, így elakadt a szavam.
De aztán abbahagytam a gondolkodást- mert erre kértek- És bekapcsoltam a gépem - mivel én csak ehez értek!
Beírtam a címsávba a fórumunk nevét És hallgattam, hogy a barátnüm ezen egy jót nevet
Fogtam magam, és a témát megkreáltam És e vers írásában földbegyökerezett a lábam
Hisz eszembe jutott, hogy ezt a verset valaki leszólja: Persze hogy Kurt Bozek az, a fórumunk egyik lakója.
De vannak itt más lakók is - kicsik és nagyok - Aki még nem ismerne: én Rébusz vagyok! | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| | | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Versek, irományok Szer. Szept. 29, 2010 8:38 am | |
| Nagyon jó lett, gratulálok! | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Versek, irományok Szer. Szept. 29, 2010 1:39 pm | |
| | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Versek, irományok Szer. Szept. 29, 2010 6:17 pm | |
| Nekem is tetszik. Hüm... talán én is begépelek pár kedvencem, de nem tom. Az utóbbiak kissé horrorisztikusak egy-két helyen, a régiek meg vagy kissé erőszakosak vagy érzelgősek, nem ilyen vicceskedők. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Versek, irományok Szer. Szept. 29, 2010 6:44 pm | |
| Én kiváncsián várom, bámilyen a témája... Itt Kurton kívül úgysem gúnyol ki senki érte! | |
| Tárgy: Re: Versek, irományok Szer. Szept. 29, 2010 8:16 pm | |
| Oké. Akkor holnapig gondolkozom, hogy melyiket tegyem fel. Aztán ha esetleg tetszik valakinek és van igény, akkor teszek még. | |
| Tárgy: Re: Versek, irományok Kedd Okt. 05, 2010 10:09 pm | |
| Na, ígértem egy verset, szerencsére megtaláltam. Ez az egyik kedvencem, remélem tetszik majd legalább egy embernek. Akkor már megérte begépelni. Nincs menekvésSötét van. Félek. Eltűntek a fények. Látszik fagyos lehelletem. Fázom. Sokszor elesem, s a földön mászom. Felkelek, s futok tova. Csak el innen, bárhova! Csak Azt hallom, semmi mást: Morgást, hörgést, csaholást. Hangja mindig közelebb ér hozzám, akármily sebes is a vágtám. Ég tüdőm, kalapál szívem, szédülök, forog velem minden. Hátulról rámugrik, a földre terít, s hogy lássam képét, hátamra fordít. Fogai mások vérétől vörös, szájából maró nyál csöpög. Izzó, zöld szemeivel éget, érzem bennük a fájdalmas mérget. Félelmetes száját nagyra tátja, előrelendül és torkom átharapva rágja ki belőlem húsom. Védekezem, ütöm-rúgom, de mind hasztalan, erőm elhagy; s neki mindez meg se kottyan. Karjai a mellkasomon, karmai áthatolnak csontomon: Eléri szívem, megfogja; nem tépi ki, csak megszorítja. Mikor torkomon már nem jön ki hang, feláll, morog, vérbe fagyva otthagy. Vér szivárog testemből, könny csordul ki szememből. Nem jön ki hang a torkomon, egy dolgot érzek, s ez a fájdalom. A sebek egyszer beforrnak, de a hegek örökre megmaradnak. Életben hagyott, de akarattal. Hogy élhetnék ezzel a tudattal? Gyermekeit nyálával belém fecskendezte, tudom s érzem, ott kavarognak a vérembe', ott rejtőznek mélyen bennem, s együtt élnek velem. Olykor-olykor felnő majd egy, s küldetése ezzel végbemegy: Átveszi az uralmat felettem és egy képet idéz fel eszemben: Magam előtt szülőjét látom, kit fájdalmamtól elönt a mámor. S a fájdalom újra elviselhetetlen. Nincs menekvés, nincs az életemben. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Versek, irományok Szer. Okt. 06, 2010 6:40 am | |
| | |
| | | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Versek, irományok Kedd Feb. 08, 2011 12:47 am | |
| Na csak azért írok ide, hogy egy helyen legyenek az oldalon összehozott versek, és hogy megcáfoljam fentebb írott állításomat. Én még a versekhez is értek
Merre vagy ó sötét lovag, Életünk irányítója, Gonoszban hívők végzete, Hiányzol városodnak te.
És egyik kedvenc zöldbe öltözött mesélőm se maradjon ki, az övét is bemásolom:
Eltűnt a Sötét Lovag - Káosz van! ITT NE HAGYJON MINKET ILYEN NAGY KÁOSZBAN! Mit sem ér a fórumunk, ha nincs itt Ő! Szóval remélem, hogy nemsokára visszajő
Ugye, hogy az enyém jobb | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Versek, irományok Kedd Feb. 08, 2011 1:19 pm | |
| A második versszakomat nem másoltad be, nyílván mert azt jól sikerült, és félsz hogy vesztenél | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
| | | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Versek, irományok Kedd Feb. 22, 2011 7:50 pm | |
| Nem félreérteni é, ez nem neked szól, csak a fanatikusoknak Akár 24 órában folyik nálad a az AION A valóságon nem látsz át, mert túl magas a pavilon Mi körbevesz téged, és a laptopodat véded Atreia földjén, mondd, hogy telik az élet? Mi havonta vívunk meg csupa rímes harcokat Míg ti mindennap kivonjátok egymás ellen a kardokat Mi letépjük az arcodat egy jól betalált rímmel Hogyha elénk mersz állni egy középszar Elyos team-mel Mi szörnyekké válunk, ti szörnyek ellen támadtok Mi elvérzünk egymás által, ti naponta feltámadtok Mi szórakoztatunk másokat, ti másokkal szórakoztok Ha a hip-hop nem tetszik, miért velünk foglalkoztok? Egy 80-as warrior nekem egy ütésből sikerül A spiritmaster sír : ez minden küldést kikerül! A priest imát mormolhat, én őt eszem meg ebédre Küldjél rám öt Assasint, rászarok mindnek a fejére A gladiátor én vagyok, a szövegemmel hódítok Nem félek az istenedtől, Aionnal jól bírok Az éterbe betörök, várhatnak rám a battle-ök Ott elvérezhetek, de Atreián mindenkit megölök Hogyha kell! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Versek, irományok | |
| |
| | | | Versek, irományok | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |