Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Scott Darren - Holdfény 296245150474wildcat..........Scott Darren - Holdfény Teenansrobindccomicssup..........Scott Darren - Holdfény Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Scott Darren - Holdfény 39843828 Scott Darren - Holdfény 79830643

 

 Scott Darren - Holdfény

Go down 
SzerzőÜzenet
Scott Darren
Bűnüldöző
Scott Darren

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2010. Aug. 21.

Scott Darren - Holdfény Empty
TémanyitásTárgy: Scott Darren - Holdfény   Scott Darren - Holdfény I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 9:44 am

Egyéb név: Holdfény
Kor: 37
Magasság: 180cm
Súly: 76kg
Hajszín: vörös
Bőrszín: kaukázusi
Egészségi állapot: több hegesedett vágás a testén
Család:
  • Jolie Jankins (anyja, halott)
  • Carlos Darren (apja, halott)
  • Terry Leman (nevelő anyja, halott)
  • Wagner Kurt Nero (tanító mestere, halott)

Foglalkozás: újságárus
Oldal:
Ellenségei: Gotham-i bűnözők
Szövetségesei: nincs

Törzshely: Újságos bódéja

Jellem: Hatalmas az igazságérzete, és eléggé céltudatos. Megvannak az elképzelései, és nem igazán lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Erősen hisz magában, bár olykor hajlamos az öngyilkos tettekre, mivel úgy véli nincs mit veszítenie. Hisz Istenben, ám nem ismeri el őt. Intelligens és szeret utána járni mindennek, mielőtt elhamarkodott döntést hozna. Detektív hajlamai is vannak. Nem igazán enged közel magához senkit, nem túl bő szavú, és jobban szeret egyedül lenni. De mind ezek mellett még is vágyik a társaságra, csak nem akar csalódni. Nehezen nyílik meg bárki előtt. Mindig a küldetésére összpontosít, és minden más csak másodlagos. Nem nagyon ismer kegyelmet.
Szakképzettség: Jól beszéli a németet, és az oroszt is. kicsit ért kínaiul is. Közép szinten elsajátította a karate Gódzsú-rjú ágazatát. Továbbá a Zen meditációban is járatos. Mellette rendkívül intelligens több témában is. Mint az emberi és állati biológia, kémia, fizika, informatika, és magas szinten tájékozott a világ történelmi időiben. Jogosítványa van B kategóriás gépjárműre. Illetve a mágia terén is igen nagy ismerettel rendelkezik. Teste atlétikus, és ruganyos.
Képesség: Nem rendelkezik emberfeletti képességgel, viszont mágia érzékeny. Ennek hála képes a varázslatok megtanulására, és használatára, továbbá érti a mágia nyelvezetét és világát. Tovább elsajátította alap szinten a fehér mágiát első szinten.

Fehér mágia: 1. szint
  • Áldás - Ennek hatása, hogy magát, vagy egy társát képes védelmező mezővel ellátni, így ellenállni a támadásoknak (kisebb fegyvereknek ami lőfegyver vagy szúró eszköz, ütések, rúgások és hasonló átlagos fizikai támadások)
  • Gyógyítás - Az ige elmormolása után, a karakter életerejének egy része egy másik személybe költözik, aminek hála annak a könnyebb sérülései be gyógyulnak.
  • Segítő jobb - Aktiválásakor, a varázsló egy része egy másik személybe költözik, aminek eredménye, hogy annak állóképessége és ereje valamivel nagyobb lesz.
  • Fény - a kisebb fénytől az erősebb akár enyhe látáskárosodást is okozó fényt is képes generálni.
  • Nyugtató aura - Egy különös aurát képes árasztani magából, aminek hatására a közelében lévő személyekre (5 méter sugarú körben) hatást gyakorol olyan szinten, hogy az kisebb indulataikat féken tartja. Példásúl: harag, düh és az idegesség.Kaszt: homo magi

Vagyon tárgyai:
- 1 kisebb ház a Bűnös kerületben

NJK: nincs

Összes Kredit: 5
Elköltött kredit: 5
- Mágia érzékenység (3 kredit)
- Fehér mágia: 1. szint (2 kredit)
Fennmaradó kredit: 0

Scott Darren - Holdfény 253516-74715-midnighter_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
 
Scott Darren - Holdfény
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: