| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Szuperhős/gonosztevő-kreáló | |
|
+3Joker Sheodon Adam Stamford 7 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 17, 2010 9:02 am | |
| Itt lehet leírni, az általatok kitalált szereplőket. HA gondoljátok az utánalévő értékelheti 1-10-ig azt, hogy mennyire lenne hatékony a hős, vagy esetleg gonosztevő. | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 17, 2010 11:50 am | |
| Ez jó ötlet. Nekem van pár karakterem, csak azok éppenséggel nem szuperhősös játékba lettek kreálva, hanem fantasybe. Azok is jöhetnek ide, vagy csak szuperhősök (ha utóbbi, akkor sincs baj, csak akkor kreálok egyet/módosítok egy korábbi karaktert a kritériumnak megfelelően)? | |
| | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 17, 2010 2:06 pm | |
| Hát mivel a csapat-kreáló topicba is ÖT tagú csoport helyett egy KILENC és egy HÁROM tagú csoportot adtál meg, azt hiszem senki sem lepődik meg, ha itt bemocskolod a topic lényegét fantasy karakterekkel.
Ne sértődj meg, csak hülyéskedtem. Persze, jöhetnek akármilyen karakterek. | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 17, 2010 2:09 pm | |
| LOL, nézd végig a topicot. Senki sem tartotta be az ÖT tagú csoport szabályt. A posztodat el sem olvastam, csak a többiek csapatai alapján posztoltam be én is az ötleteimet.
Okés, akkor majd posztolok be valamit, majd még meglátom mit. | |
| | | Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 17, 2010 2:41 pm | |
| Valahogy nekem soha nem volt kenyerem a tápolás, mindig is inkább élvezhető jellemet próbáltam felépíteni és ahhoz valami képességet ami klappol vagy nem is kapot képességet változó. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Szer. Aug. 18, 2010 11:51 am | |
| Na akkor én írom az elsőt, teljen magam találtam ki:D
Valódi neve: Lenny Cipriano Jelenlegi álneve: Lóember
Egyéb nevei: Skarlát Ló, Vas Ló, Póni
Személyazonosság: Ismert
Jellemzők: Neme:férfi
Magasság:177 cm
Súly:74 kg
Szemszín:barna
Bőrszín:kaukázusi
Hajszín:barna
Státusz: Állampolgárság: amerikai
Családi állapot: nőtlen
Foglalkozás:szabadúszó fotóriporter, bűnüldöző
Iskolai végzettség: Agrár egyetem, Lótenyésztés szakirány Franciaország Párizs Párizsi egyetem
Eredet: Típus: Mutálódott
Eredet A főiskolán, egy kisérlet során, megharapta egy póni, amit előzőleg rádióaktív sugárzás ért. Nemsokára felfedezte magában egy emberméretű póni erejét és képességeit, ezeket kihasználva pénzt akart keresni, futó meccseken. Nemsokkal ezután, a családja halála miatt rájött, hogy a nagy erővel nagy súlyokat tud felemelésével is jár. Miután találkozott Jacobussal, megtudta, hogy az erejét Carey, a póni-isten, közbenjárása miatt kapta meg.
Képességek: Elöl harap, hátul rúg, középen meg kényelmetlen, és a répa egészben befér a szájába.
Remélem tetszik, tessék értékelni!
| |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Hétf. Aug. 30, 2010 10:21 pm | |
| | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 31, 2010 8:19 am | |
| Curt, én ezzel akarok játszani | |
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 31, 2010 5:18 pm | |
| Örülök neki hogy tetszik de mi az hogy csak én tudok hülyeséget kitalálni. Hol vannak a harapásra kész radioaktív nyulak, vagy a kozmikus sugárzással fertőzött rozmárok. Nem igaz hogy csak nekem van annyi időm hogy ilyet kitaláljak. | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Aug. 31, 2010 8:17 pm | |
| Ha nem lenne kínszenvedés a mostani billentyűzettel írni, akkor most kapnál egy szívárványvégi gremling-zombit:D | |
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Csüt. Szept. 02, 2010 7:23 pm | |
| Ha kipihented magad várom azt a szörnyet amit csak ki tudsz találni. | |
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Hétf. Szept. 20, 2010 4:27 pm | |
| Nem saját kitalálás, de azért megosztom veletek. Szentem észveszejtően nagy baromság, de azért a kiskorúakra is figyeljünk: (tudod te hogy rólad beszélek)
Előtörténet: A gimiben Claudia volt az a lány, akinek az összes buzi srác színt vallott. Ő maga hetero volt de mindig szerette a buzik társaságát. Komolyabb - minél picsásabb annál jobb. Viccesebbek voltak mint a lányok többsége. Nem akartak lefeküdni vele, és csak nagyon ritkán kezdtek el féltékenykedni, ha az egyik partin összejött egy sráccal. Szóval így lett az első gimis beceneve Buziboszi. Az egyik legjobb barátja - az egyik legkevésbé picsás - rajongott a fizikáért, és az egyik nap elment vele egy kísérlet bemutatójára. Ezt a srácot piszkálták a világon a legtöbbet. Nem elég, hogy egy kocka volt, de emellett nyíltan buzi is. Egy olyan időben amikor ez még tényleg nem volt elfogadott az iskolában. Szóval a demonstráción néhány focis elkezdte őt piszkálni. Véletlenül pont ennek a transzdimenziós részecskegyorsítónak a sugarába lökték és akkor minden elszabadult. Szegény barátja sugármérgezést kapott vagy mit. Sohase értette hogy pontosan mi történt. De az utolsó leheletével, ahogy még küzdött az életéért, belemélyesztette a fogait a lány nyakába. És ekkor hirtelen érezte, ahogy energia áramlik szét az testében - és düh. Dühös volt azokra a szemetekre, akik annyi éven át csesztették a barátait. És akik most megölték az egyiküket. Mielőtt még felfoghatta volna, hogy mi is történik már megölte a fél focicsapatot... ... a másik felét meg arra kényszerítette (halállal fenyegette őket) hogy ott a labor padlóján seggbe dugják egymást. Claudia kacagott ahogy az erő szétáradt benne, és a súlyos félelemtől mindenki megbénult körülötte, de amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is hagyta az erő őt, és elvesztette az eszméletét. Egy laborban az ághoz szíjazva ébredt fel, körülötte sok-sok vizsgálódó fehér köpenyes ember. Megrémült de ekkor valamit észrevett a szobában. Az asszisztens a sarokban buzi volt, valahogyan ezt tudta. És amikor az a kis asszisztens mellé ért. Kinyúlt érte... és megérintette, és ekkor megint érezte hogy szétárad a testében az energia és letépte a szíjait. De szegény srácot teljesen kiszívta az ő életenergiáját alakította át franc-se-tudja milyen erővé. Valahogy a haldokló barátja harapása átváltoztatta őt egy energia-vámpírrá, de csak homoszexuális férfiakból tudta kiszívni az energiát. ... és ami a tragédia volt, az az hogy az összes barátja buzi volt. | |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Pént. Okt. 08, 2010 8:05 pm | |
| Mivel eléggé lankad a téma - és nem csak ez -, úgy döntöttem, hogy átalakítom, és mostantól jöhetnek ide az általatok kitalált ( vagy esetleg szokatlannak vélt) szuperképességek is!
| |
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló Kedd Feb. 22, 2011 10:32 am | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szuperhős/gonosztevő-kreáló | |
| |
| | | | Szuperhős/gonosztevő-kreáló | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |