Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
Tárgy: Viccek Hétf. Aug. 16, 2010 7:13 pm
Minden, amitől a fórum játékosai röhögőgörcsöt kaphatnak.
Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
Tárgy: Re: Viccek Hétf. Aug. 16, 2010 8:26 pm
Vannak győztes pillanatok az életben. Egyik ilyen, mikor anyád mondja neked, hogy a kurva anyádat, és te örömmel válaszolod, hogy "de hát az te vagy".
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
Tárgy: Re: Viccek Kedd Aug. 17, 2010 6:51 am
Egy hullarészeg ember megy hazafelé az éjszakában. Szembe jön vele egy apáca. A férfi beleüt egy nagyot az apáca hasába, erre az apáca összecsuklik. Megszólal a részeg: - Lassú vagy, BATMAN!
Ezen még ma reggel is nevettem
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
Tárgy: Re: Viccek Szer. Aug. 18, 2010 11:03 am
18-éven aluliak csak szülői vagy admin engedélyével olvashatják el.
Superman járőrözik Metropolis felett, egyszer csak meglátja, hogy Csodanő meztelenül napozik az egyik felhőkarcoló tetején. Superman így gondolkodik ~ Úgy megb*sznám. De várjunk csak! Olyan gyors vagyok mint a fény, észre sem fogja venni. Felgyorsul, fénysebeséggel megb*szza a Csodanőt, és már el is tűnik. A Csodanő felül és megkérdezi -Hát ez meg mi volt? Erre a láthatatlan ember- Nem tudom, de k*rvára fáj a seggem!
Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
Tárgy: Re: Viccek Szer. Aug. 18, 2010 11:13 am
Ezt egy kicsit máshogy ismertem, de a lényeg ugyanaz.
A Batmanesen is szakadtam :D
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
Tárgy: Re: Viccek Szer. Aug. 18, 2010 11:15 am
Gondoltam a részeg Szupis viccet is ide írom, de az szentem mindenki ismeri.
Kurt Bozek / Griff Admin
Tárgy: Re: Viccek Csüt. Aug. 19, 2010 11:54 am
Akkor még egy kis vicc kép formájában:
Aki nem tud angolul azok kedvéért: Sólyomasszony - Én azt mondom hogy Superman használja a röntgenlátásán a kártyáinkon. Csodanő - Igen, és John pedig olvas a gondolatainkban.
Duncan MacFarlane Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2010. Jul. 18.
Tárgy: Re: Viccek Csüt. Aug. 19, 2010 5:02 pm
Akkor jöjjön a vicc, amin még maga Batman is nevetett (ld. Gyilkos tréfa)
Joker meséli Batmannak: Ott volt az a két fickó a bolondokházában… és egyik este elhatározzák, hogy, hogy nem akarnak többé elmegyógyintézetben élni. Ezért elhatározzák, hogy megszöknek. Így aztán felmennek a tetőre, és ott, egy keskeny résen keresztül kilátnak a város háztetőire, amint szétterülnek a holdfényben… szétterülnek a szabadságra. Akkor az első fickó minden gond nélkül kiugrik. De a barátja, az nem meri megtenni ezt a lépést… tudja… mert tudja, attól fél, hogy lezuhan. Ekkor az első fickónak támad egy ötlete. Azt mondja: „Hé! Itt van a zseblámpám. Megvilágítom vele a házak közötti átjárót és akkor a fénycsíkot követve át tudsz sétálni ide, utánam.” De a másik egyre csak rázza a fejét. Azt… azt mondja… azt mondja: „Mit képzelsz, azt hiszed őrült vagyok? Biztos eloltanád a zseblámpát, épp mikor félúton vagyok.”
Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
Tárgy: Re: Viccek Pént. Aug. 20, 2010 7:23 pm
Batman, miket csinálsz te este, amikor nem az oldalt vezeted?
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
Tárgy: Re: Viccek Szomb. Aug. 21, 2010 7:09 am
Old School szerkóban lopom a kaját?
Kurt Bozek / Griff Admin
Tárgy: Re: Viccek Szomb. Aug. 21, 2010 5:37 pm
Mindenkinek aki követte a festőnk kalandját:
...Pedig így visszagondolva már a legelső randevú végén is olyan furán hangzott tőle, hogy "lájkollak".
Kurt Bozek / Griff Admin
Tárgy: Re: Viccek Csüt. Szept. 02, 2010 8:54 am
És egy kis főzési lecke:
Ragdoll Játékos
Hozzászólások száma : 63 Join date : 2010. Sep. 03.
Tárgy: Re: Viccek Szer. Szept. 08, 2010 12:05 pm
Találtam egy jópofa kis programot a netten és hát mit is mondjak ... néha furcsa dolgok jönnek ki. Kiborgizátor
Én megcsináltam a staffok nevével és ezek lettek az eredmények:
Batman- Beszivárgásra és Alkudozásra Tervezett Mechanikus Adatgyűjtő Naszád Joker- Jelfeldolgozásra Oktatott Kiszolgáló Erőszakos Robot Rébusz- Rádiózavarásra Épített Biomechanikus Utazó SZerkezet Ragdoll- Rejtélyes Aknatelepítésre és Gondolkodásra Definiált Organikus Lézerirányítású Lépegető
Jó szórakozást a kiborgizáláshoz
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
Földetérésre Létrehozott Antigravitációs Saválló Humanoid.
Szerintem ennek akár külön topicot is szentelhetnénk.
Genzo Bűnüldöző
Tárgy: Re: Viccek Szer. Szept. 08, 2010 2:54 pm
Hát ez haláli, mondom ezt én, a Gondolkodásra Előállított Napelemes Zónafigyelő Organizmus.
Kurt Bozek / Griff Admin
Tárgy: Re: Viccek Szer. Szept. 08, 2010 4:06 pm
Na akkor itt az enyém is, és így már sajnálom hogy nem lettem benne a homályzónában: Gondolkodásra Rákényszerített Ikerhorizontális Felderítő Félzombi
Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
Tárgy: Re: Viccek Szer. Szept. 08, 2010 5:48 pm
A Messiás fogalma:Megbízható Ellenállásra és Siklórepülésre Specializálódott Ikerhorizontális Árokásó Sarabolókar. Legközelebb ehhez viszonyítva választok hősnevet.
Kurt Bozek / Griff Admin
Tárgy: Re: Viccek Kedd Szept. 14, 2010 8:28 am
Valódi többoktávos Jimmy következik - és még mielőtt a gázcsőért nyúlnátok, szeretnélek megnyugtatni titeket, hogy a művész üzbegisztáni illetőségű, amely ország mintegy négyezer kilométerre fekszik tőlünk. (Az intro kicsit hosszúra sikerült, de 1:39-nél hirtelen felpörög a nóta, és szép magyarsággal azt énekli a fiatalember hogy "Jáj, de csudi sz*ar")
Batman Admin
Tárgy: Re: Viccek Kedd Szept. 14, 2010 8:36 am
Tényleg
De azt az asszonyt mutathatnák többet is...
Kurt Bozek / Griff Admin
Tárgy: Re: Viccek Kedd Szept. 28, 2010 1:42 pm
Ezt az oldalt nem rég találtam. Itt megtudhatjuk Joker halhatatlanságának titkát, és még sok mindent is:
Tárgy: Re: Viccek Pént. Okt. 08, 2010 9:43 pm
Mostantól jöhetnek ide az aranyköpések is!
Kezdem:
Joker: Bio-humán? az mi? Ragdoll: biológiailag módosult humán!
Mr.Pókerarc Gaztevő
Hozzászólások száma : 38 Join date : 2010. Sep. 29.
Tárgy: Re: Viccek Vas. Okt. 10, 2010 4:08 pm
Chat-box aranyköpés:
Blaise arról mesélt nekünk, hogy melyik DC karaktereket ismeri.
Blaise: Ja neem. Még van Flash is! Blaise: Én ismerem Flash-t! Batman: Én nem... Valahányszor szembejön velem, nem köszön!
Ragdoll Játékos
Hozzászólások száma : 63 Join date : 2010. Sep. 03.
Tárgy: Re: Viccek Vas. Okt. 10, 2010 7:33 pm
Suliba történt a héten egy érdekes eset. Kint voltunk az udvaron és épp egy nagyobb tócsa mellett beszélgettem néhány sulis társammal. Egy vékony talpú, anyag cipő volt rajtam (nem a legjobb választás esős napokon, de na). Egyszer csak osz. társam meglök én meg belelépek a pocsolyába. Ekkor hangosan ráordítok a srácra: Te barom, most beleléptem a cipőmbe! Ezen jót röhögtünk. Öt perccel később megint meglökött és beleléptem ugyan abba a tócsába, most azt mondtam neki, hogy: Ni meg, átázott a vizem.
Érdekes helyzet volt és próbáltam élethűen leírni, de ezt látni és hallani kellett volna, mert nagyon nagy volt.
Genzo Bűnüldöző
Tárgy: Re: Viccek Vas. Okt. 10, 2010 7:57 pm
Erről nekem az jutott eszembe, amikor a suliban az infólaborban a gépemen betettem egy Watchmen háttérképet, és odajött egy pihentagyú osztálytársam, aki egyátalán nincs otthon a Watcmen témában, majd a következő kérdést teszi fel nekem: - Mi ez a Watchmen te? Valami szuperhős, aki mindig tudja, hány óra van?
Lehet itt nem hangzik olyan jól, mint élőben, a srác hangsúlyával, de én percekig röhögtem.
Rébusz Mesélő
Tárgy: Re: Viccek Szomb. Okt. 16, 2010 1:02 pm
A TV-torony tetején két srác iszogat. Azt mondja az egyik:
-Fúúú, vazze! Akkora a szél, hogy ha kiugranák, simán visszafújna! -Dehogy is, részeg vagy te! -Fogadjunk!
Mondja, majd kiugrik. Két másodperc múlva visszatér a toronyba:
-Fúúú baszki! EZt én is kipróbálom!
A barátja ezel kiugrik, leesik a földre, és meghal. A csapos a fejét rázza: