Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Wilson Tarbuckles 296245150474wildcat..........Wilson Tarbuckles Teenansrobindccomicssup..........Wilson Tarbuckles Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Wilson Tarbuckles 39843828 Wilson Tarbuckles 79830643

 

 Wilson Tarbuckles

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Wilson Tarbuckles Empty
TémanyitásTárgy: Wilson Tarbuckles   Wilson Tarbuckles I_icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 3:43 pm

Születési név: Wilson Tarbuckles
Egyéb név: Nagy W.
Faj: ember
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1970
Kor: 40
Magasság: 195cm
Súly: 174kg
Hajszín: kopasz
Szemszín: kék
Bőrszín: kaukázusi
Egészségi állapot: dohányzik
Család:
Samantha Ronson (neje, él)
Samantha Tarbuckles (lánya, él)
Foglalkozás: bűnszervezet tagja, üzletember
Oldal: rossz

Előtörténet: Gyerekkorában sokszór csúfolták testalkata miatt, de hamar rájött arra ,hogy miként képes mind ezt a saját javára fordítani, és tiszteletet parancsolóan fellépni. Mindent apjától tanult, idősebb Tarbucklestől, aki maga is bűnöző volt és egy banda vezéregyénisége. Igen sokat törődött fiával, mivel annak anyja bele halt a szülésbe. Wilson mindent megtett azért, hogy irányító szerepet szerezzen már az általános iskolában. Mind ez csak folytatódott a középiskolában, ahol sokan féltek tőle, mivel igen erőszakos volt, ha szükségének érezte. Ennek oka volt, hogy sokszor kirúgták őt több Metropolisi iskolából, ezért apja Gothambe költözött, és ott íratta be egybe. Ám Wilson apja a sötét utcákon már nem bírt befolyással, csak vagyonnal, épp ezért hamar meggyilkolták őt. De a megkeresett összege mind-mind Wilsonra szállt át, szülők nélkül maradt. Az örökségből nem kellett munkán törnie a fején, ezért nem is vett igénybe állást. Helyette bosszút esküdött, hogy megtalálja apja gyilkosát. Kutakodása egészen egy kisstílű bűnözőhöz vezette, akit hidegvérrel ölt meg. Átvette a banda ügyeit, és nevet szerzet magának igen hamar. Így került össze Freddyvel, aki többször is pénzzel támogatott ilyen-olyan okok miatt, és barátságot ápolt vele. Wilson hamarosan Falcone köreibe is eljutott, és üzletemberként híresült el Gothamben, aki régi ereklyékkel, és műalkotásokkal kereskedik, természetesen a nagyközönség előtt legálisan, de sötét ügyletekkel tett rájuk szert eredetileg. Hamarosan feleségül vette Samantha Ronsont, és egy kislánya is született. Jelengleg Falcone egyik szövetségese, és több alvilág ügyletet is bonyolít.

Jellem: Nem igazán érti a viccet, és igen agresszívvé tud válni, ha szükséges. A szerettei, és családja mindenek előtt.

Szakképzettség: Remek üzletember, és több nyelven is beszél.

Képesség: Nincs emberfeletti ereje, de még is rendkívül nagy fizikai tömegek megmozgatására képes. Akár 400kg-ot is megemel.

Wilson Tarbuckles 262786_1248295998192_350_381


Wilson Tarbuckles Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Wilson Tarbuckles Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wilson Tarbuckles   Wilson Tarbuckles I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 8:30 am

Az elmúlt három hónap

Freddy eltűnése végett Wilson továbbra is a Babylon discoba verte be tanyáját. A szórakozó hely tulajdonosává vált, hála néhány papír elintézésének, és kapcsolatainak. Továbbá majd nem teljesen átalakított a discot. Már nem a régi, megszokott szórakozóhely, hanem sokkal inkább a felnőtt férfiak számára fent tartott mulató, ahol go-go táncosok, strepties táncosok, és erotikus bemutatók múlatják a vendégek idejét. Mind ez idő alatt Wilson nem szakította meg ismertségét a maffiával. Továbbra is tagja, és számos hasonló szakmabéli barátjának biztosít védelmet a discoban, és több tucat rendőrt fizetett már le, mikor leleplezték az ott zajló üzleteiket.

Wilson Tarbuckles Kingpinm


Wilson Tarbuckles Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Wilson Tarbuckles
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mesélők karakterei-
Ugrás: