Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Horror történetek: Homályzóna 296245150474wildcat..........Horror történetek: Homályzóna Teenansrobindccomicssup..........Horror történetek: Homályzóna Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Horror történetek: Homályzóna 39843828 Horror történetek: Homályzóna 79830643

 

 Horror történetek: Homályzóna

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 5:28 pm

A kaland egy sorozat lesz, csak úgy mint a Denevérakták. Az első felvonása a Homályzóna. A játékosok jól ismerik a világot.

Már évtizedek óta megnyílt a pokol kapuja, és a túlvilági teremtmények elárasztották ennek a dimenziónak a Földjét. Alig marattak túlélők, akik a holnapért harcolnak. A templomi oltárt vér ásztatja, a jó oldal már elfáradt, és kezdik elveszteni a reményt, hisz a zombik, vámpírok, farkasok, visszatért gyilkosok, és hasonló rémségek mit sem vesztenek erejükből. Sőt, inkább csak egyre nagyobb erőre tesznek szert. Azon maroknyi ellenálló, akik felveszik a harcot, szembenéznek eltorzult társukkal, akik a zombik martalékává váltak, vagy a vérszívók áldozatává. Csak rajtuk keresztül vezet az út a FÉSZEKbe, ahol egy királynő él, kinek elpusztításával talán megcsappan a hatalmas természetfeletti lények serege. Az egykor gonosz és jó oldal, hősök és gaztevők most együtt küzdenek hogy túléljék a Homályzóna világát.

A kalandra bárki jelentkezhet, még akkor is, ha épp más mesében ténykedik. Mivel ez egy alternatív történet, jöhet akármilyen karakter, akár a DC világából ismert (kivéve Batman és Superman) is, vagy egy új egyénileg gyártott szereplő. De mind két esetben kérnék előtörténetet. Rövid, pár mondatosat, és inkább a képességek leírásán legyen a hangsúly és a jellemen. Jöhetnek a gigászilag tápolt kreálmányok is.
Sorrend nincs, mindenki majd akkor ír, ha fent tud lenni. Naponta, legrosszabb esetben 2 naponta szeretnék kört váltani. Várom a jelentkezőket!

Az ötletben Manipulator is közrejátszott!

Horror történetek
Horror történetek: Homályzóna Zombat_www.kepfeltoltes.hu_


Jelentkezési határidő: 2010. 08. 18.
Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!


A hozzászólást Batman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 13, 2010 5:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 5:34 pm

ÉN! ÉN! ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN!!!!

Karakter: eredetileg Rébuszra gondoltam, de ő nem illik bele egy alter dimenzióba, ezért a választásom a Zöld Lámpás . ha lehet.

Az előtörténetet ide kell majd írnom, vagy adsz egy elérési utat?
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 5:36 pm

Ide lehet írni az előtörténeteket természetesen mindenkinek.
Zöld Lámpás szabad, mint akármelyik más karakter. Kivéve Batman, és Superman.


Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 5:44 pm

Név: Hal Jordan
Becenév,álnév: Zöld Lámpás
Kor:36
Csoporthoz tartozás: Zöld Lámpások, Igazság Ligája (?)
Bőrszín: Fehér
Szemszín: barna
Hajszín: barna
Magasság: 191 cm
Súly:91 kg

Elősztori:

Hal Jordan kapitány volt az Egyesült Államok Légi Erejénél, akárcsak az apja Martin, aki egy légi baleset áldozata lett. Őt is baleset érte,ezután egy idegen űrhajó roncsaira lelt,a sebesült Abin Sur gyűrűje segítségével elmagyarázta Jordannek hogy ő a Zöld Lámpások tagja.

Jordan kapta a megtiszteltetést hogy Zöld Lámpás legyen. Megkapta a gyűrűt és a "töltőtjét" és a 2814-es Űrkörzet védője lett.

Halt Sinestro képezte ki. A tanulás alatt Jordan felfedezte Sinestro sötét oldalát, és szembe is szállt vele. Később több küldetésben is részt vett, de végül a Föld védőjévé vált.

Jellem: Kedves, megértő, barátságos. Nem szokott mérgelődni és idegeskedni.

Felszerelés:
Abin Sur gyűrűje + a "töltő", zöld lámpás öltözet.

Képesség:

A gyűrű szinte mindenhatóvá teszi őt:
Amint felhúzza az ujjára, a gyűrű ráruházza a zöld lámpások öltözetét.
Ilyenkor a gyűrűvel Hal repülni tud, valamint jelentősen megnő a fizikai ereje, ellenállób lesz az ütésekkel szemben, és kapcsolatot tud teremteni a többi lámpással.
Ez azonban nem minden: A gyűrű szinte bármilyen tárgyat tud "teremteni". Ha Hal egy tárgyra öszpontosít, a gyűrű zöld színben "kivetíti " azt.

A töltésről:

Ha a gyűrű "lemerült" , akkor a fénye elalszik, és a gazdája visszaváltozik átlag emberré. Ilyenkor meg kell fogni a töltőt, ami úgy néz ki, mint egy lámpa- majd a gyűrűt a fényébe kell helyezni. Ha a tárgy teljesen lemerül beletelhet fél órába is, mire feltöltődik, ám ha Hal mondjuk húsz percig használta, akkor a gyűrű 20 másodperc alatt fel képes töltődni.


Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 8:53 pm

Név: Jake Lup
Becenév, álnév: Maszkos
Faj: Metahumán
Nem: Férfi
Hajszín: Fekete
Szemszín: Barna
Magasság: 2 méter
Súly: 100 kg

Előtöri:

Jake 25 éve született Gotham nyomornegyedében. Szegény család egyetlen gyermeke, anyja munkanélküli, apja pedig rakodómunkás volt. Pénzük épp annyi volt, hogy nem haltak éhen. A kis Jakenek három dologból állt egész gyerekkora: nélkülözés, nélkülözés és nélkülözés.

Rendes gyerek volt, de a sok gyötrelem hamar megkeményítette a szívét. Iskolába járt. Buta gyereknek mondták, mivel mindig csak szinte, hogy nem bukott meg. De mégis kijárta az iskolát.

Az iskola után elment a katonasághoz. Képességeivel itt találkozott először. A katonaságban egy különleges metahumánokból és biohumánokból álló osztagba került. Itt került először az arcára gázmaszk, azóta le se vette. Egyszerű oka van ennek, így szeret élni és kész.

23 évesen lépet ki a seregből, de a gázmaszkot magával vitte. Próbált megszabadulni a maszktól és beilleszkedni, de nem ment. Túl laza volt neki ez a fajta élet és azt se tudta hogyan kell rendes kapcsolatot teremteni az emberekkel. Ezért a házában gubbasztott egész nap a gázmaszkkal az arcán. Elhatározta, hogy saját gezébe veszi az irányítást és ő lesz Gotham egyszemélyes hadserege. Ő lesz a parancsok, a tábornok, a kommandós, a szanitéc és a katona egy személyben. Egyik éjjel betört egy fegyverboltba és két nagy táskát megpakolt fegyverekkel és töltényekkel (jó sokkal).

Azóta mint egyszemélyes hadsereg írtja a bűnözőket Gothamban és ha valamije elfogy egyszerűen lop másikat.

Jellem: Csendes és antiszociális. Nem beszél, még akkor se ha muszáj. Nem képes úgy élni, hogy nem kap valakitől parancsokat, emellett azt se tudja, hogy kell normális kapcsolatot ápolni az emberekkel. Viszont ha ölni kell ő az első aki megteszi. Nem érdekli őt kit és hogyan kell megölni, de ha parancsot kap rá megteszi (parancsot magától szokott kapni általában, köszönhetően annak, hogy egy egy személyes hadsereg tagja Very Happy ). A képességeit remekül használja és szereti is, de nem mint képesség tekint rá, hanem mint egy eszköz a fegyvertárban. A gázmaszkját soha nem veszi le, szinte már ez az arca.

Felszerelés: Egy fekete gázmaszk, egy fekete felső, alatta golyóálló mellény.
Fegyverei:
2 AK-47 -es és hozzá sok töltény
2 Combat Shotgun és hozzá sok töltény
1 Mesterlövész puska és hozzá töltény
4 Glock 17-es pisztoly és hozzá sok-sok töltény
20 darab repeszgránát
5 villanógránát
10 füstgránát ( 5 mérgező)
30 kisebb, nagyobb kés ( magyarul nagyon sok fajta a dobókéstől kezdve a macsétáig minden)

( Azért van ennyire fegyver, mert, hogy lehet horror filmbe menni sok fegyver nélkül. Persze ha túl sok akkor kiveszek párat.)

Képesség:
Emberfeletti erő, amivel 1 tonnát képes felemelni. Hatalmas állóképesség, akár egy napon keresztül is képes a legnagyobb sebességével futni, komoly sebek után is folytatja a harcot. Nagyon nagyokat képes ugrani, akár 50 méter magasra és 60 méter hosszút is képes ugrani és semmi baja sem lesz.

Kinézet:
Horror történetek: Homályzóna Gas_05_by_S0lstickan
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 9:16 pm

Hát tervezek egy szereplést itt is, ha úgy alaulnak a dolgaim, hogy belefér ide is olyasmi karaktert vagy inkább annak a módosulatát hoznám amivel Manipulator kalandjára megyek. Mert most nagyon megtetzsett az alak de azért erre még nem gyártanák egy rendes karit, de akkor a ti kezetek alatt lehet kialakítanám.


Mesélő, Joker
Harley
Horror történetek: Homályzóna 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 9:08 am

Elfogadva mind a kettő természetesen.

Játékosok:
-Adam Stamford (Hal Jordan)
-The Manipulator (Maszkos)

Még várok jelentkezőket!
A tápolásban nincs határ, csak részletes legyen! Felőlem valaki atomrobbanásra is képes lehet. Nem fog vele menni semmire. Wuhahahahahahaha!

Horror történetek: Homályzóna Deathknellforaworldorigzd0_www.kepfeltoltes.hu_


Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 9:30 am

Én is jelentkeznék, csak kitalálok valami karaktert. Ma, vagy holnap meglesz. Amúgy Batman, melyik képregényből nyested ki ezt a képet itt felettem? Smile
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 4:54 pm

Név: John Darkman
Becenév,álnév: Utazó
Kor: 30, és annyi is marad
Bőrszín: Fehér
Szemszín: Barna
Hajszín: Fekete
Magasság: 196 cm
Súly:95 kg

Előtörténet:

2050-et írunk. A világ ismeretlen okok miatt teljesen elhagyatott, lepusztult. A nagyobb városok romjai még felfedezhetőek, de a kisebb városok teljesen eltűntek. Ebben a rideg, kihalt világban pár túlélő különböző helyeken próbál életben maradni, válaszokat már régóta nem keresnek a kérdéseikre, hiszen nincs, aki ezeket megválaszolja.
Horror történetek: Homályzóna Mexico_Post_Apocalyptic_by_rodolforever

Ezen túlélők egyike John Darkman, tudós, feltaláló. Született 2020. december 25.-én. Születése után szülei otthagyták egy autóroncs hátsó ülésén, majd eltűntek, azóta sem tudni róluk semmit. John most 30 éves, és az eddigi életét egy időgép megépítésére szentelte. Rengeteg sikertelen próbálkozás sem tántorította el őt céljától, míg végül megépített egy időgépet. Időutazásának célja van. Mivel ő már ebben a kihalt világban született, nem tudja, mi történt a Földön. Pár régi táblából és fotóból arra következtet, hogy ez a világ valamikor egy jobb hely volt, ahol az emberek boldogan éltek, de aztán valami megváltoztatott mindent. Azt szeretné John megtudni, hogy mi rombolta le a világot, és ha módjában áll, megváltoztatja a jövőt. Lelkiekben felkészül az időutazásra. Az úticél 2010, az ő születése előtt 10 évvel. Reméli, hogy akkor még a világ nem ilyen állapotban volt. Mivel az időgépe csak egyetlen oda-vissza utat képes megtenni, nem ugrándozhat az időben ahányszor csak akar. Beül hát az időgépbe, és kezdetét veszi az utazás.

2010. Gotham City
John amint megérkezik, látja, hogy a világot a sötétség uralja. Mindenhol pusztulást lát, még szörnyűbb ez a világ, mint ahonnan jött. Épp a háborúba csöppent bele, ami a világot le fogja rombolni. Így nehezebb lesz a megakadályozás, de hősünk nem adja fel. Járja a világot, válaszokat keresve, és elszántan veszi fel a harcot akárkivel, aki a szeme elé kerül. Az utazás azonban maradandó nyomokat hagyott benne. Megállt az öregedésben, így örökké annyi dős lesz, mint amikor beült az időgépbe: 30 éves. Ezenkívül hatalmas fizikai erő, a legtöbb harcművészet mesteri szintű elsajátítása és halhatatlanság jellemzi. Így veszi fel a harcot a gonosz ellen, hogy megváltoztassa a jövőjét.
Jellem: Nyugodt, segítőkész, könnyű a bizalmába férkőzni, de könnyű ki is kerülni a bizalmi körből. Akikkel jóba van, azok mindenben számíthatnak rá.

Felszerelés:

Egy szamurájkard, egy gépfegyver csomó tölténnyel, valamint egy tucat gránát.
Feszülős bőrruha, maszk.

Képesség
:

halhatatlanság, nagy fizikai erő (képes akár 3-4 tonnát is könnyedén felemelni) harcművészeti tudás (szinte az összes harcstílust mesterien űzi), a felszerelései között található fegyverekkel pedig profi módon bánik.

Kinézete:
Horror történetek: Homályzóna Snake_eyes_by_Ammotu
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 8:20 pm

Srácok, én is itt vagyok. Holnap dobom az adatlapot.Very Happy
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:37 am

Elfogadva!

Játékosok:
-Adam Stamford (Hal Jordan)
-The Manipulator (Maszkos)
-Genzo (Utazó)

Akkor elviekben még várjuk Teot. Holnap reggel kezdem a kalandot.

Horror történetek: Homályzóna Marvel_zombies_4_2_p_www.kepfeltoltes.hu_

Genzo: A kép a Marvel Zomibe sorozatból van. Csak Superman helyett Sentrynek kéne ott lennie. Itt az eredeti.


Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 7:24 am

Így már értem. Nem tudtam olyan sztoriról, ahol Superman zombi lett volna. Very Happy Kösz Batman Wink
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 1:59 pm

Név: Elllis Macintosh
Becenév, álnév: Szépfiú
Faj: Ember
Nem: Férfi
Kor: 25
Hajszín: Barna
Szemszín: Kék
Magasság: 180 cm
Súly: 65 kg

Ellis vidéki farmerek gyermekeként jött világra még Az esemény előtt. Főként földtermelésből éltek meg. A kicsi Ellis ott is nőtt fel, gyerekként sok rosszaságot követett el fiatal társaival, így elég rafkós személyiséggé érett. Ért a zenéhez, gyermekkorában sok gyűlés volt a tábortűz körül, továbbá haverjaival sokat lőttek célba különféle tárgyakra. Ellis így vidéken élte egyszerű életét.
Aztán beköszöntött A nap.
Mivel a hely, ahol laktak, eléggé el volt szeparálva a külvilágtól, így a hírek is elég nehezen jutottak el hozzájuk. Mikor Gothamban kitört a pánik, ők mit sem sejtve élték az életüket. Történ t egyszer, hogy a család bevezetett a városba, hogy eladásra bocsássa a kukoricáját. Ott nem találtak senkit sem.
A vidéki városka csernobili kísértetvárosra hasonlított, sehol sem voltak az emberek. Ekkor történt, hogy a semmiből előjött zombik lemészárolták a családját. Először az apját kapta el hátulról egy zombi, miközben ő az autót tankolta. Az anyja menekülés közben elesett, és a zombik szétmarcangolták. Ellis maga vérszemet kapva előhúzta az autóban tartott shotgun-ját, és azzal tartotta a távolságot közte, és az élőholtak között. De ő sem úszhatta meg, egy óvatlan pillanatban egy élőhalott fogával feltépte Ellis karját. Ellis őt is leabálta, majd utat vágott a kocsihoz, és elindult a nagyváros felé, hogy segítséget kérjen.
Jelenleg Gothamban küzd a holnapért egy maroknyi túlélővel, akiknek se hazájuk, se anyjuk. Csak a remény élteti őket.

Jellem: Barátságos, szikár vidéki.Igazi humorharold, bármelyik helyzetben képes elereszteni egy humorost megjegyzést. Szívóssága még a zombiharapás előtt is lejentős volt, de így ha megsérül, elég a veszély elmúltával ellátni a sebeit. Mindenkivel jól kijön, nagyon barátkozós típus. Csak nehogy ez legyen a veszte...

Felszerelés: Jelenleg egy krómozott shotgun, és egy doboz lőszer.

Képesség: Mivel Ellist, egy zombi marta meg, át kellett volna változnia, de nem ez történt. Izomzata kifejlettebb lett, és játszi könnyedséggel dobál olyan súlyokat, amihez 3 ember ereje szükséges. Hosszútávon remek sprinter lett. Látása, hallása sokkal kifinomultabb lett, ami segíti őt a célzásban, tájékozódásban.
Horror történetek: Homályzóna Left4dead2ellis


A hozzászólást Teodor Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 17, 2010 2:09 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 2:04 pm

A jellem lehetett volna részletesebb, de elfogadva!

Játékosok:
-Adam Stamford (Hal Jordan)
-The Manipulator (Maszkos)
-Genzo (Utazó)
-Teodor Black (Szépfiú)


Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 2:34 pm

Név: Johnny Quid
Becenév, álnév: Mr. Quid, Johnny, Junkie, RocknRolla, Spíler
Kor: 26
Faj: ember
Nem: Férfi
Hajszín: Sötét Barna
Szemszín: Barna
Magasság: 185 cm
Súly: 80 kg

Mr. Quid avagy jelen történetünk hőse…hát, nevezhető zabigyereknek. Mondjuk annak hívhatjuk. Szóval a faterja még születése előtt hagyta magára az anyját. Így ahogy voltak nevelkedett a kis Johnny egy átlag brit gyerekhez illő módon. De elég sajátos humorral rendelkezett már kisgyerek korában. Részben a tv nevelte, hisz anyuka gürizett, hogy élet körülményeket biztosítson neki. Persze csak addig míg meg nem találta a lovagját, a környék ingatlan maffiózóját. Persze ő csak üzlet embernek tartotta magát, egy üzletembert aki szereti a téglát és a maltert és persze a módszereivel feltűnően hamar tesz szert hatalmas vagyonokra. Na szóval élet így ahogy voltak.

De persze, hogy ne legyen még ennyire se idilli anyuci elmegyogyóba került ahol a meleg fürdőben hideg pengével végezte a története. Így Johnny és Lenny, mert hogy így hívták az ingatlanos magára maradtak. A kis srác bekerült a legdrágább londoni magán suliba, így persze csak szemeszterek végén jött haza asrác és ez nagyon kényelmes volt az apukának aki csak egy átoknak tartotta a nyakán. Szóval ebben a családi idillben nevelkedett a kis Johnny. Bár a nevelő apja utálta annak első emberével Archy-val jó kapcsolatot ápolt. Apja volt apja helyett, meg a nevelő apja helyett, szóval helyettesítésből ott volt. Tőle tanult mindent amit a suliban nem tanítottak meg neki. Bár inkább időtöltésként jártak el lőni, illetve vezetni, ilyesmik.

De végülis a srácból igazi lázadó lett, egy rocker. A méltán híres Quid Lickers tagjává vált. Illetve a névből adódóan remélem nem kell magyaráznom, hogy miért a front embere volt a bandának. Egy igazi pank lett belőle az évek során.

Felszerelés:
2 magnum kézi fegyver, ezt régen inkább a stílus miatt hordta.
Horror történetek: Homályzóna 3580478b42f1e5f02
1 hatlövetű formájú gyújtó
Horror történetek: Homályzóna Main-966
Meg valahol mindig fellelhető nála valami anyag és cigi.

Jellem:
Hát kívülről kicsit ködösnek tűnik a srác elméje. De azért egy beszélgetés alatt meg tud lepni vagy nem. Ingadozó egykor bölcs, de néha nincs is ott igazán.

Horror történetek: Homályzóna 2qknosg

Szakértelmek:
Tud elektromos gitáron játszani, de csak középszinten, meg annyi ének tudása van amennyit egy egyszerű rockbandába kell mutatni. Továbbá egész jól lő egyszerű kézi fegyverekkel és kiválóan vezet. Ezeket mind kiválóan előadja becuccozva is, bizonyos helyzetekben még talán jobban is.


Mesélő, Joker
Harley
Horror történetek: Homályzóna 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 2:57 pm

Elfogadva!

Egy hős, egy néma gyilkológép, jövőből érkezett ninja, egy vidéki legény, meg egy rokker. Mi lesz ebből? HALÁL! Wuhahahaha!

Játékosok:
-Adam Stamford (Hal Jordan)
-The Manipulator (Maszkos)
-Genzo (Utazó)
-Teodor Black (Szépfiú)
-Joker (Mr. Quid)

Holnap reggel kezdés, még van idő jelentkezni!

Horror történetek: Homályzóna MARZOMV4001_cov_www.kepfeltoltes.hu_


Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 6:51 am

A kaland kezdetét vette, itt. Sorrend nincs, mindenki akkor ír amikor tud. De legrosszabb esetben 2 naponta váltanék kört, és h valaki 2-szer kimarad egymás után, akkor számíthat csonkításra, végtagvesztésre és hasonló cukiságokra a karakterén. Mivel ez egy alternatív kaland, nem nagyon fogom visszafogni magam. Wuhahahahah!Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 8:38 am

Ezazz! cheers
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 6:02 am

A kalandot lezártam! Négy nap alatt egyedül Teo írt, és ez kb. így megy mióta elkezdtem. "Köszönöm" a résztvevőknek, remélem még előkerül a történet, ha aktívabb lesz a társaság Homályzóna téren!


Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 9:06 am

Utoljára én írtam ahhoz a részhez, ahol voltam (Avalon park), de a csütörtöki reagodat nem láttam, nem jelezte a fórum az új reagot, nem volt kék a DC logó, és nem ez volt az első alkalom. Hát mindenesetre sajnálom, hogy vége lett, én élveztem, remélhetőleg lesznek még ilyenek.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 10:00 am

Végül mégsem igazolódott be Batman állítása miszerint mindenki meghal Very Happy vagy valami olyasmi mert Szépfiú mégis egészben megúszta. Legalább váltsd be az ígéretedet és őt is öld le.


Játékos szín: Crimson
Horror történetek: Homályzóna 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 5:34 pm

Nem-nem, jól van ez így. Minden jó, ha jó a vége. Főleg nekem.
Azért sajnálom, hogy vége lett, bár úgy éreztem, kissé nehezen indult be a story.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:54 pm

Amúgy Batman, engem érdekel:

Mi lett volna Dark és Csáp szerepe?


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitimeCsüt. Szept. 23, 2010 5:35 am

Nem így működik ez Smile
Ha végig lett volna mesélve a kaland, akkor kiderült volna.


Horror történetek: Homályzóna Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Horror történetek: Homályzóna Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horror történetek: Homályzóna   Horror történetek: Homályzóna I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Horror történetek: Homályzóna
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Alternatív kalandok-
Ugrás: