| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Marvel vagy DC? | |
|
+3The Manipulator Genzo Adam Stamford 7 posters |
Marvel vagy DC? | Marvel | | 33% | [ 3 ] | DC | | 67% | [ 6 ] |
| Összes szavazat : 9 | | |
| Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Marvel vagy DC? Pént. Aug. 13, 2010 3:59 pm | |
| A cím magát adja. Ha van más kiadó, aki nagyon tetszik, akkor írd le azt is.
Én speciel a DC-t jobban szeretem, mert több az akció.
| |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Marvel vagy DC? Pént. Aug. 13, 2010 4:06 pm | |
| Hm... Deadpool vs Superman, nehéz dönteni. Na jó, győzött Deadpool. | |
| | | The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Marvel vagy DC? Pént. Aug. 13, 2010 4:45 pm | |
| DC 4ever! Nekem nagyon bejön ez az univerzum, főleg a gonosztevők. Nem azt mondom, hogy a pókarcot, meg a vasmant nem szeretem, de valahogy Joker, Onomatopeia, Killer Croc és a többi szép arcú csávóka jobban bejön. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Marvel vagy DC? Pént. Aug. 13, 2010 4:56 pm | |
| Talán a fórumból kitűnik, hogy melyik párton állok Teljesen más a hangulata a DC képregényeknek szerintem, amit nem tudok megmagyarázni. Bár a Marvelt is kedvelem, főleg most a Dark Avengers az ami nagyot dobott rajtuk (főleg Iron Patriot miatt ) | |
| | | Duncan MacFarlane Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2010. Jul. 18.
| Tárgy: Re: Marvel vagy DC? Pént. Aug. 13, 2010 5:05 pm | |
| Hát nem is tudom, nehéz kérdés. Mindkettőben vannak nagyon jól eltalált karakterek. Talán a DC, mert az utóbbi időkben jobb történeteik vannak (pl Végtelen Válság) | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Marvel vagy DC? Pént. Aug. 13, 2010 5:14 pm | |
| Nehéz dönteni, mert teljesen más a hangulatuk. A marvel összességében egy kicsit sötétebb mint a DC. Mindekettőben vannak jó dolgok meg olyan baromságok hogy egy hétig röhögök rajtuk.
A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 30, 2010 5:53 pm-kor. | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Marvel vagy DC? Pént. Aug. 13, 2010 8:38 pm | |
| Nem tom, én lehet egyedül azért vagyok Marveles, mert a hazai kiadványok legtöbbje az. Ennek ellenére a DC-t jelöltem be, mert a Marvelnél egyáltalán nem figyelnek sokszor a kontinuitásra, s ez marhára zavar. Lehet DC-nél is így van, nem tom, mivel nem követem az eredeti megjelenéseket, de az általam olvasottakat eddig mindig be tudtam lőni valahova. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Marvel vagy DC? | |
| |
| | | | Marvel vagy DC? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |