| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Kedvenc képregény + szereplő | |
|
+7Genzo Joker Michael White The Manipulator Duncan MacFarlane Batman Adam Stamford 11 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 3:57 pm | |
| Ide írjátok mi volt az a képregény, ami eddig a legjobban tetszett, valamint a kedvenc szereplődet.
Én kezdem. Kedvencem: Batman: Battle of the Cowl
Karakter: Wolverine - Rozsomák | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 5:00 pm | |
| Kedvenc képregény? Sok van, nem tudnék egyet említeni. Viszont ami az utóbbi időkben nagyon tetszett, az a Spider-Man Noir sorozat volt. Szerintem nagyszerű alkotás.
Kedvenc karakterből pedig szintén sok van. De ha csak egyet kéne kiemelni akkor az a Marvel világában Iron Man, míg a DCnél Batman. | |
| | | Duncan MacFarlane Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2010. Jul. 18.
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 5:30 pm | |
| Kedvenc képregényem nincs, inkább több olyan van, ami anyira tetszett, hogy többször is olvastam. DC-ből az egyik nagy kedvenc a Hosszú Halloween és a Végtelen Válság (és a felvezető képregényei) valamint a Supergirl sorozat. Marvelből kedvenc képregény, az első Titkos Háború (a többit nem olvastam), meg a Mi lenne ha sorozat. Abban nagyon mókás dolgok vannak. Illetve a vadyugati Megtorló történet is nagyon ötletes volt.
Kedvenc karaktereim DC: Batman, Éjszárny és Supergirl. Marvelnél: Pókember, Megtorló és Vasember. | |
| | | The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 7:06 pm | |
| Kedvenc képregényeim: Gonosztevők egyesüljetek sorozat (DC) Kedvenc szereplők: Joker, Rongybaba, Céllövő, Halálcsapás, (DC az összes és mind gonosz ) | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 8:48 pm | |
| Kedvenc képregény sok van Marveltől és DC-től is, de leget nem tudnék mondani. Karakter: DC: Superman, Batman, Zöld íjász, Joker, Lex Luthor. Marvel: Rozsomák, Megtorló, Pókember, Amerika Kapitány, Fátum, Vezér, Zöld manó, Venom, Kardfogú. Manipulator: Ki az a Rongybaba? | |
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 8:57 pm | |
| A DC Gonosztevők Egyesüljetek képregényekben tűnik fel, mint a Hatos egyik tagja és Paradémon legjobb barátja. | |
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 9:03 pm | |
| Sajnos nem olvastam a képregényt, ott még nem tartok, így nem tudom, ki ő. | |
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 9:05 pm | |
| Nézd meg az egyik képregényes oldalon, mondjuk a New Generationon, én ott olvastam és szerintem baromi, jó az a 6 rész. | |
| | | Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 9:09 pm | |
| Hát izé...képregény, címet nem tudnék mondani. Így maradok én is a karakter mustránál. DC: Joker, Rébusz Marvel: Deadpool | |
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Pént. Aug. 13, 2010 9:42 pm | |
| Manipulator: Tervbe van véve. | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Hétf. Aug. 16, 2010 11:34 am | |
| Kedvenc képregényt nem igazán tudnék mondani, mert nagyon sok van, ami tetszett. De azért megemlítem a kedvencek listájáról a Watchment( nem sok képregény volt rám akkora hatással, mint ez amikor először olvastam), a Gears of Wart (eddig csak azokat olvastam ebből a sorozatból, amik a HálóZsákon vannak honosítva, de szerintem eszméletllenül jó), a Joker's Asylum sorozatot (azokat olvastam csak, amik az Allcomicson vannak) és írhatnám még a Batman Senkiföldjét, legalábbis azokat a részeket, amik eddig a NewGenen találhatóak.
Karakterek pedig:
DC jók: Superman, Batman, Green Lantern DC gonoszok: Joker, Rébusz, Kétarc, Lex Luthor Marvel: Deadpool, Vasember, War Machine meg persze a Rozsomák. | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Hétf. Aug. 16, 2010 1:43 pm | |
| Én Marvelben az Ultimate sorozatokat szeretem, főleg a Newgen-en az Ultimates-t. Kedvenceim az X-ek, Amerika kapitány, Vasember, Magneto, Punisher, és talán pókember(bár hatalmas pofája van, ami idegesít, mint Deadpool-nál. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Szomb. Okt. 30, 2010 6:32 pm | |
|
A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 30, 2010 9:52 pm-kor. | |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Szomb. Okt. 30, 2010 6:40 pm | |
| Hát akkor én is módosítok kicsit: Marvel kedvencek: 1. Rozsomák ( gondolom nem kell kép ) 2. Deadpool 3. Vasember DC kedvencek: 1. Rébusz 2. Joker 3. Batman | |
| | | Jeremy Weston Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2010. Oct. 15.
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Szomb. Okt. 30, 2010 9:11 pm | |
| Kedvenc képregény egyértelműen a Rising Stars. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha jól emlékszem 22 rész, gyönyörű képek, fantasztikus történet. Örök favorit.
Kedvenc karakter... hm, talán Morf-ot mondanám az Exiles-ből. Hatalmas figura:) | |
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| | | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Vas. Okt. 31, 2010 11:46 am | |
| Kurt, ha neked Vadmacska a kedvenc DC-s karaktered, szerintem kötelező lesz csatlakoznod a következő kalandomba. Lehet itt már sokat mondtam... bár aki olvasta a Tolvajok Fejedelme epilógusát annak nem. | |
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő Vas. Okt. 31, 2010 3:08 pm | |
| Ja igen és ami kimaradt. A kedvenc képregényem: van annyi hogy el sem tudom mondani, és aligha tudok közötte választani. De ha egyet ki kell választanom akkor a Hatalmasok (Powers)-at választanám.
Aki nem ismeri az látogasson el ide: Xfanzine | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kedvenc képregény + szereplő | |
| |
| | | | Kedvenc képregény + szereplő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |