Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Kurt Bozek / Griff 296245150474wildcat..........Kurt Bozek / Griff Teenansrobindccomicssup..........Kurt Bozek / Griff Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Kurt Bozek / Griff 39843828 Kurt Bozek / Griff 79830643

 

 Kurt Bozek / Griff

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Kurt Bozek / Griff Empty
TémanyitásTárgy: Kurt Bozek / Griff   Kurt Bozek / Griff I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 12:10 pm

Név: Kurt Bozek
Álnév(ek): Griff
Faj: Emberfeletti / Angyal
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi / Nemtelen
Magasság: 181cm / 195cm
Súly: 78kg / 82kg
Szem: Barna / Vörös
Haj: Barna / Fehér
Szokatlan ismertetőjelek: Angyali formában fehér bőr, egy pár szárny a hátán.
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Wilhelm Bozek (apja elhunyt) Miruna Bozek (anyja elhunyt)
Foglalkozás: Könyvelő / Tolvaj, rabló

Előtörténet:
Egyszer volt, hol nem volt egy horvát házaspár a 90-es évek közepe táján, Wilhelm Bozek és neje Miruna. Boldogságban éltek egy kis városkában Mali Bastaji-ben. Ahogy az lenni szokott a házasságuk harmadik évében egy gyönyörű kisfiúval áldotta meg őket a sors, Kurtnak nevezték el.
A család nem volt gazdag, de nem is éheztek. Csak élték a számukra jutott boldog és békés életüket. Wilhelm nagyon vallásos érzületű volt, így a fiát is ilyen nevelésben részesítette. Amikor a kis Kurt elérte a hatodik életévét, az apja egy keresztény iskolába adta, ahol a fiú elkezdte rögös tanulmányait.
Kurt szerette az apját ezért szorgalmasan tanult, hogy büszkék legyenek rá a szülei. Belül kétség gyötörte, mert tudta, hogy nem a papi sorsot szánták neki. 4 év telt el békében, és unalomban, mikor bekövetkezett a család tragédiája.
A szülők kocsikázni indultak édes kettesben, hogy kipihenjék a mindennapi robotot. Egy kellemesen meleg szombati estén történt, a pár már hazafelé tartott az éjszakában, amikor egy kivilágítatlan autó frontálisan nekik ütközött. Sajnos, mire a mentők kiértek Kurt szülei már nem éltek. Ettől kezdődött el szegény fiú magányos élete.
Öröm az ürömben, hogy Wilhelm mindig is előrelátó ember volt, és a gyereke születése óta még precízebben végezte a dolgait. Az apa mindig gondolt a fiára, mikor megszületett a csöppség olyan végrendeletet írt ami kikövezi az utódja útját egész 18 éves koráig. A házukat elárvereztette, és egy bankszámlát nyitott. Így esett, hogy a kis Kurt nem maradt pénz nélkül, és be tudta fejezni a tanulmányait.
Tehát egyedül maradt, nem volt aki patronálja vagy segítse. Sohasem volt elveszett ember, mindig voltak tervei megvalósításra váró céljai. Ezért mikor befejezte a középiskolát, és elérte a nagykorúságot, kivette a megmaradt örökségét, és felült az első gépre Empire City-be, ahova felvették a jó hírű közgazdasági főiskolára. Itt akarta megvalósítani álmát, de tudta hogy nem lesz egyszerű és tanulnia kell sokat.
Itt egy kollégiumba lakott a sorstársaival, a tanulmányai mellett a hitre is mindig volt ideje, és soha ne felejtette el a gyökereit. Minden héten járt többször is templomba, és szorgalmasan imádkozott a lelki üdvéért.
Kurt életének a főiskolai éveiben történt meg a második nagy változás. Élte mindennapi főiskolás kollégista életét. Tanult, barátkozott, szeretett, és imádkozott sokat. Mindig tartózkodott a drogoktól, és mértékkel fogyasztotta az alkoholt is. Soha nem esett túlzásokba, és soha nem sértett meg senkit akarattal. Ez a változás is egy meleg szombaton, igaz hajnalban történt.
A kollégiumban egyszer csak megszólalt a tűzjelző. Mire a bentlakók észbe kaptak, hogy ez valóságos riasztás és nem próba. Az alsó emeletek már lángokban álltak, és reménytelen volt a menekülés. A tűzoltók időben kiértek, de a látszott hogy a kollégiumban felhalmozott éghető anyagok, és alkoholos italok miatt nem fogják tudni időben eloltani a tüzet.
A lakók pánikba estek, és a pánik fejvesztett menekülést eredményezett. A probléma csak az volt, hogy nem volt hova. Mindenki sikoltozott, vagy tanácstalanul álldogált mert már nem volt mit tenni. Mikorra már minden veszni látszott, Kurt beletörődötten a szobájába vonult, és megtette az utolsó cselekedetet, amit még megtehetett. Istenhez imádkozott, hogy mentse meg őket, vagy könyörületes halált haljanak a társaival, és ne a szenvedésekkel teli tűzhalál legyen a végzetük.
Legnagyobb meglepetésére válasz érkezett a fohászára. A szoba ablakán egy szárnyas, fehér bőrű, izzó szemű angyal repült be. Hozzá jött, hogy megmentse. Kurt nem hitt a szemének, olyat látott amit halandók soha, az angyal megszólalt. Elmondta, hogy nem szabad a fiúnak most még meghalni, egy nagy tettet kell véghez vinnie amin a világ sorsa múlik. Ezért hozzá hasonló erővel fogja felruházni, hogy megmenthesse magát, és a társait is. Egy védőangyal erejét adta neki, amit csak akkor tud használni ha körülötte halálos veszélyben forog valaki.
Egy varázsütésre Kurt átváltozott szinte a tükörképére a jövevénynek. Megnőtt, izmos lett, a bőre kifehéredett, éteri hang jött ki a torkán, és két hatalmas szárny nőtt a hátára.Megjelent a fején egy aranyszínű sisak, a mellkasán egy ugyanolyan mellvért, és az oldalán egy hüvely amiben egy kard volt. Ezt az erőt használd belátásod szerint fiú, és ezzel az angyal távozott is.
Az angyali alakjában tökéletesen tudta a képességeit és a korlátait is, így meg tudta menteni a bent rekedteket a tűzhaláltól. Miután mindenki megmenekült visszaalakult az emberi formájába. Így senki nem tudta ki is volt a megmentőjük, és Kurt azt gondolta hogy így is volt jól.
Sajnos, ezek után drága albérletbe kellett költöznie, amit már nem tudott fizetni az örökségéből. Állást kellett vállalnia az iskola mellett, mert még volt két éve a főiskolából. Sajnos nappal tanult az iskolában, és este dolgozott a munkahelyen, nem maradt ideje pihenésre. A jegyei romlani kezdtek, és a munkájából is kirúgták. Még mindig a cél lebegett a szemei előtt, a cél pedig a diploma volt.
Így történt, hogy elkezdett lecsúszni a lejtőn, az akkori szobatársa kétes üzelmeket folytatott, és Kurt is csatlakozott hozzá. A kollégiumokból loptak, és a helyi orgazdáknak adták el a szajrét. Először csak kisebb dolgokat, mint telefon, rádió, Ipod. Ezzel fenn tudta tartani magát, és tanulni is tudott mellette, de mást fontos dolgok egyre jobban kezdtek elmaradni.
Mire végzett a főiskolán, már értékesebb dolgokat is lopott, mint laptop, tv, és személyi iratok. Bekerült sötétebb körökbe, és kiigazodott az alvilágban is. Megváltozott az értékrendje, a kemény munka helyett mások kizsákmányolásából élt. A diplomát végül nem szerezte meg. A főiskola után rájött, hogy önérdekből is elő tudja hívni az angyali énjét. Csak valakit élet veszélyes helyzetbe kellett hoznia. Eddigre már uralta annyira az angyalát, hogy már meg tudta akadályozni hogy eltűnjön az ereje a veszély elmúltával. Ahogy teltek múltak a hónapok az ereje megcsappant. A felszerelése már nem jelent meg átalakuláskor, a szuper ereje mérséklődött, a repülési képessége is csökkent. Akkor ezt még az idő múlásának tudta be.
Készített magának egy jelmezt, egy sárgás barnás kezeslábast, ami egy golyó álló mellényt takart, és egy csőr formájú sisakot, ami a feje védelmére szolgált. Összeállt egy Kiméra nevezetű bűnözővel, és ő pedig felvette a Griff nevet. Benzinkutakat, kisebb boltokat raboltak. Nem voltak nagy kaliberű egyének, de mint mindenki csak a nagy esélyre vártak.
Mikor az Empire City-i rendőrség már nagyon rájuk szált, átköltöztek Midway City-be. Ott kezdték el újra építeni a bűnözői karrierjüket. Egy harmadik taggal bővült a csapatuk, Hárpia fedőnevet kapta a legújabb női tagjuk. Ebben a városban történt a harmadik tragédia Kurt életében. Úgy gondolták, hogy eljött a nagy alkalom számukra, és egy pénzel dugig tömött ékszerüzletet rabolnak ki. Egy ideig minden ment, mint a karika csapás, az akkora már három főre duzzadt bandával betörtünk az üzletbe, Kiméra sakkban tartotta a bent lévőket, Gorgon minden értékeset összeszedett, és végül Griff a bolton kívül figyeltem a környéket. Mielőtt végeztek volna, valaki értesítette a rendőrséget. Már látszott az utca végén szirénázó rendőrautók fénye. Griff tudta, hogy semmi esélye ennyi rendőrrel szemben. Így az üzletbe menekült, bent a biztonsági őr ezt a pillanatot választotta hősködésre, és elő akarta kapni a fegyverét. Kiméra hidegvérrel agyonlőtte, ebben a kritikus pillanatban Kurt minden angyali ereje elszállt, és visszaalakult sima emberré. Ezután már nem tudtak menekülni, a rendőrség körülvette az épületet, és feladták magukat.
A börtönben 3 évet töltött, mert a rablások nagy részét nem tudták Kurtra bizonyítani. A bandájával megszakadt a kapcsolata, de sok új ismerőst szerzett a börtönbe. Itt újra felfedezte Istent, de már nem lobogott benne olyan tűz a hitért mint régen. Az itt töltött évek alatt rájött, hogy akkor csökken az angyali ereje, ha rosszat cselekszik, vagy hagyja hogy mások tegyék azt. Ámbár ha jót cselekszik, vagy életeket ment, akkor visszakap valamennyit az eredeti őrangyal képességeiből. Az élete kemény volt ebben az időszakban, és hogy az átlag emberek börtönébe maradjon, titkolta az angyali énjét, ami egy idő után újra jelentkezett. Veszélyes hely, sok sérülés, és haláleset történik, itt-ott segített egy kicsit, ami miatt újra érezte a mennyei erőt magában.
A cellatársa egy teljesen összeégett bankrabló volt, aki gyönyörűnek hitte magát. Gotham City-ből szállították át, ő mesélt Kurtnak elsőnek a városban lévő életről. Az utcákon folyó dolgokról, az őrült bűnözőkről, a bandákról, és családokról, és a sötétségről, a mindenhol leselkedő sötétségről., ahol a legrosszabb rémálom prédára les. Itt megtanulta egy kicsit használni a kést harcban, és a zsebtolvajlásban is nagyobb tapasztalatot szerzett. Tovább képezte magát és letette a könyvelő vizsgát.
Miután letöltötte a büntetését, Gotham City-be vette az irányt, és a Frost művek egyik leányvállalatánál kapott munkát. A munkahelyen egy kis kalitkában robotol, mint ahogy lenni szokott a főnöke Theodore Beats egy kötekedő, potrohos, kopaszodó ember, aki visszaél azzal a kis hatalmával is ami van neki. Pár munkatársával jó kapcsolatot tart, és a főnöke titkárnőjével Chaterine-nel flörtölni is szokott, de ez mind csak álca. Egy apartmant bérel közel a munkahelyéhez Otisburg-ben, metrón szokott utazni mindenhova. Az itt töltött első hónapokban felderítette a várost, megkereste az orgazdákat, a bandák területeit, zsebmetszéssel kiegészítette a fizetését, és végül rájött hogy ez egy tökéletes hely az újrakezdésre....

Jellem: Összességében egy kettős személyiség. Az emberi formában visszahúzódó, és tartózkodó. Angyaliban inkább bátor, és bele veti magát az akcióba. Nehezen barátkozik, de ha talál valakit aki érdemes rá azzal hosszú távon teszi. Szeret csapatban dolgozni, mert ismeri a korlátait. Szereti ha valaki megbízható védi a hátát.

Szakképzetség:

Emberi formában: Mérlegképes könyvelés; zsebmetszés

Angyali Formában: Vívás (elveszette)

Képességek:

Emberi formában erejének nagysága: ugyanolyan erős, mint a hasonló korú, magasságú és testfelépítésű, magukat alig edző férfiak.
Az emberi formában elszenvedett sérülések nem jelennek meg az angyali formában, és viszont. Halálos vagy kritikus sebesüléseknél automatikusan a másik formába kerül, így a sérült meggyógyulhat.

Angyali formában erejének nagysága: a teljesen jó Kurt angyali formája rendelkezik szuper erővel, kitartással, mozgékonysággal, mely jóval fölötte áll az átlag embereknek. Hatalmas sebességgel tud repülni, tökéletesen tud manőverezni a levegőben. A hangjával pusztító szónikus sikolyt tud útjára küldeni. A sisakjával érzékelni tudja hogy a körülötte lévők jók e vagy gonoszak. A mellvértje mágikus, így majdnem mindenféle támadásnak ellenáll. A kard egy mennyei tűzben égő pallos ami szinte mindenen keresztül tud hatolni. Nagyfokú öngyógyító képesség.


A Gotham City-be érkezésének idején angyali alakban éppen csak erősebb egy magukat rendszeresen és keményen edző férfiaknál, repülési képessége egy inkább nagyobb ugrásokban merül ki, amit egy két szárnycsapással támogat.Egyedül az öngyógyító képesség maradt meg hiánytalanul.
Angyali formában nincsen kora, nem szükséges ennie, innia, vagy aludnia.


A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 28, 2010 1:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Kurt Bozek / Griff Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kurt Bozek / Griff   Kurt Bozek / Griff I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 12:12 pm

P.S.- ha valakit bántana valamelyik rész az előtörténetemben(akár vallási, akár földrajzi problémák), akkor nyugodtan szóljon(írjon). Úgyis csak akkor fogok rajta változtatni amikor az admin szól.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Kurt Bozek / Griff Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kurt Bozek / Griff   Kurt Bozek / Griff I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 2:42 pm

Nem rossz. Viszont vannak kisebb hibák, amiket kérlek javíts!

A fajod természetfeletti. Tehát ez kerüljön oda elsősorban, és csak utána az angyal. Ez olyan mint pl: ember - kínai. Tehát természetfeletti-angyal.
Továbbá Hawkman/ Sólyomember megjelenését vedd ki kérlek, mert a szuperhősök még csak mostanság jelentek meg. 3 évvel korábban még maximum nagyon nagy titokban ténykedhettek. Illetve kérnék egy részletes karakter jellem leírást, és hogy látványosan különítsd el a teljes angyali képességet, a jelenlegitől (csak egy enterről vagy hasonlóról beszélek Smile )

Azt viszont még kérlek tartsd észbe, hogy a mágikus/ Isteni fegyverek nincsenek nálad, ha csak nem veszed meg kreditből és a régi angyali erőket is szintén kerditből tudod vissza fejleszteni.

Ezeket korrigáld és majd utána sikíts!


Kurt Bozek / Griff Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Kurt Bozek / Griff Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kurt Bozek / Griff   Kurt Bozek / Griff I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 2:49 pm

Én is pont ugyanígy gondoltam. Majd kreditből vásárolom vissza dolgaimat és bele is írtam hogy szinte semmilyen szuper képességem nincs. Remélem így már jó. A többieknek is jó olvasgatást.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Kurt Bozek / Griff Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kurt Bozek / Griff   Kurt Bozek / Griff I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 3:08 pm

Rendben, nagyszerű. Elfogadva és +1 kredit bónusznak.


Kurt Bozek / Griff Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Kurt Bozek / Griff Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kurt Bozek / Griff   Kurt Bozek / Griff I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kurt Bozek / Griff
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: