Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A külváros 296245150474wildcat..........A külváros Teenansrobindccomicssup..........A külváros Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A külváros 39843828 A külváros 79830643

A külváros

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: A külváros   A külváros I_icon_minitimePént. Aug. 06, 2010 7:09 pm

Gotham külvárosa. Utcák, és lakótömbök forgataga.
A külváros Jericho05
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimePént. Aug. 06, 2010 7:13 pm

Sötét van. Gotham külvárosában az emberek éppen munkahelyeikről mennek haza. Ami azt illeti, nekem most kezdődik az éjszakai műszak. Az építkezésen kihajtották belőlünk a lelket is,csak reménykedem,hogy nyugis lesz az éjszaka. Már egy órája járőrözök az árnyak közt megbújva. Kihaltak az utcák,errefele senki sem szeret lófrálni sötétedés után.
Már-már megszokom a csendet, amikor lépteket hallok. Egy 20-as éveiben járó nő éppen hazafelé tart. Hova máshova ilyen későn, gondolom én. Titkon elkísérem, biztos, ami biztos.
Már 4 háztömb óta kísérem a hölgyeményt, mikor hangos kiabálgatásokra, üvegcsörömpölésre leszek figyelmes. Az egyik sötét utcasarokról 5 nem túl megnyerő külsejű punk-féleség jön ki. Észreveszik a nőt, és elindulnak felé. Kicsit lemaradok, biztosra megyek, hogy a sötét takar-e.
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeSzomb. Aug. 07, 2010 3:45 pm

//Na szal khmmm… Arra gondoltam, mikor írtam neked, hogy leírod, hogy „de szép tető, szép kilátás, jaj de későre jár ilyesmi”Very Happy De sebaj, majd kommentelem itt a dolgokat haladás közben: ) De most legyen az alapján ahogy elkezdted. //

Na hát a szitu már adott, rajta vagy a spinén, meg még öt nem éppen szimpatikus pank skac is, fejenként egy kanással és igen határozatlan léptekkel közelítik meg a nőcit akit te az árnyékok rejtekében idáig követtél. Na most a költségvetés alacsony mivolta miatt egy ugrás után már azt láthatod, hogy kedélyesen társalognak. A nőci három lépésre van egy sikátortól, előtte és mögötte is egy-egy skac támasztja a falat, hogy úgymond kitakarva a világ szebbik felé nehogy arra vágyjon a fehér népség. A többiek egymáson támaszkodva lökik a sódert.

//Na most megvárom míg leérsz azt beindítom a storyd:D//
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 2:44 pm

//Értelek,neharagudj!//

Itt gond lehet. A srácok eléggé be vannak állva, az alkohol biztosan bennük van, ki tudja, megtoldották-e egy kis crank-vel? Két srác terelgető kutya módra elzárják a külvilágot a nőtől, szabad utat hagyva egy sötét sikátor felé. A nő arcát nem látom, mivel hátul van, de a vele szóba elegyedő punk-ot igen. Nyomják a szánalmas hülyeséget, a nő szűkszavúságából ítélve meg lehet rémülve.
Ha a lány hagyja magát beterelni a sikátorba, a ház falán lévő tűzlétrán megpróbálok a magasban utánuk eredni. Ha nem, még várok, hátha elsül pár fenyegető mondat, ami nyomós indok a közbelépésre.

Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 3:12 pm

A srácok nem igazán akarták terelgetni a lányt, a környéken ebben az időben nem igazán féltek semmi külső behatástól. De ugye szépen elindultak a dolgok ahogy pár ilyen részeg állattól várhatnád. Az egyik egy határozott mozdulattal nyúl rá a csaj fenekére. Ekkor az eddig tétovázó lány visszakézből lekever egy sallert a fent említett panknak. Aki utána elkapja a kezét. Valamit elkezd mondani is a lánynak de csak a hozzá párosuló nevetést hallod. Majd az viszonozza a lány gesztusát és majdnem a fal adja neki a másikat, a többiek meg csak nevetnek. De te közben azért leérhetsz hozzájuk vagy várhatod a folytatást a seggeden.
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 4:22 pm

Ez így nem lesz jó. Ha nem csinálok valamit, ezek az állatok szétszedik ezt a lányt. Nesztelenül odaosonok a hátuk mögé, tettre készen.
Megfoghatom az egyik vállát, és ha megfordul, leütök neki egy ájulósat, vagy nem finomkodom, csak levadászom hátulról.
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 4:37 pm

A srác megfordul és ép csak elmosolyodnia van esélye az ütésed előtt, de egy kivételével a többiek rád fordulnak. Egy másodperc szünet, majd az egyik vigyorogva mutat rád, miközben a többiek csak próbálnak talpon maradni és közben mosolyognak.
- Né’ má’ a kis darkost. Heheh-eee – Ngyon jó kis hangulatban vannak a srácok. De aztán kettő észre veszi az elterült spant.
- Te leütötted Pete-t… te-te kis nyo-nyomi. Mégis mit képzelsz? – A srác megindul feléd jobb kezét lengetve, baljában meg a kannával együtt hadakoznak. A többiek drukkolnak neki ” Nyomjad le Jonny!” Míg az hátsó azóta se foglalkozik veled, csak a falhoz szorult csaszit tapizza, aki lassan magzatpózba kezdi vágni magát miközben le van hajtva a feje, de a pank még az első csókért küzd.

Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 4:56 pm

Attól, mert be van állva, még nem könnyű a Jonny nevűt lenyomni. Viaskodunk, miközben a többiek buzdítják társaikat. Nem látok át rendesen a szurkolókon, de mögöttük a csaj mintha összehúzná magát védekezésképp, de lehet, hogy fájdalmai is vannak. Át kell verekednem magam a tömegen, megpróbálom kihasználni a koordinációs zavarukat.
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 7:02 pm

Igazából ha összeszednéd magad nem is lenne először csak a Johnny nevezetűt legyűrni, az csak úgy hadonászik és te se produkálsz túl összehangolt koreográfiát csak hadonászol, de reflexből legalább véded az ütéseket. Közben a csajszi felkarját fogva tartja a forma fejmagasságban és lelkesen nyaldossa annak a képét. A lány meg csak próbál kapálózni és így tökön rugja a formát aki kihátrál nevetve, majd mielőtt a lány mozdulhatna levág neki egy taslit a jobb kezének fonákjával, amitől a lány elveszti az egyensúlyát és térden látod legközelebb, miután bekapsz egy gyenge pia szagú jobbost, mert nem véded magad.

// A továbbiakban kicsit részletesebben légy szíves, hogy mivel próbálkozol. Ne csak átverekedj, mire számítva/alapozva véded magad vagy miként szeretnél támadni hasonlók…négy punk akármilyen részegek nem állnak csak úgy félre:D Pláne miután erőszakosan lépdelsz be közéjük//
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeHétf. Aug. 09, 2010 9:11 am

Miközben Johhny-val vívok közelharcot, nem veszem észre, hogy a másik két aljadék rám száll. Ezt elrontottam, jobban össze kellene szednem magam. Záporoznak az ütések, reflexből védekezek sikerrel. Körbenézek, mire használhatnám a környezetet. Arra gondolok, hogy a hátam mögött lévő falra felugorhatnék, és elrugaszkodva rúghatnék egyet, tarolva azokat, akik a nyomomban vannak. De előtte utat kell törnöm magamnak. A lányt nézem, hatalmas nagy bajban van, a lelki traumát napokig nem tudja majd kiheverni. Miközben rá figyelek, megfeledkezem az ellenfeleimről, és kapok egy érezhető jobbost az arcomba. Most zsibbadok, ez az ára a nem megtervezett támadásnak.Ezért bedühödök, hirtelen megfordulok, és torkon vágom az orrkarikás srácot. Innentől szabad a pálya.
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 2:09 pm

Mind tudjuk, hogy jól bírod a gyűrődést, helyesbítek én tudom és te is, de az a pankoknak nem elég. Ők még mindig zavarodott tekintettel hadonásznak feléd. Az egyik ki is fekszik a torkosra, míg a másik lesújt rád. Bár nem volt benne eléf ahhoz, hogy túl nagy hátrányod legyen belőle jelenleg, de bizony be fog majd lilulni a vállad. De kövi álkapocsra megy a túl oldalról, körültekintőbb is lehetnél, mikor ennyi haver van a nyakadon. Szóval kicsit arrébb lépdelsz az ütés. De nagyon furcsa jelenetnek lehetsz szemtanúja ha vissza nézel. Konkrétan amelyik sikeresen lecsapott most a falnak dőlve fekszik tátott szájjal, míg akitől a vállast kaptad az út testen nézelődik, valószínű a mamit keresi vagy ilyesmi. Továbbá egy gyerek még azon srác mellkasán könyökölve röhög akit a torkossal fektettél ki. De a kanos srác még mindig a csajt taperolja, a keze a szoknyájában matat, míg a csaj ficánkol, erre kicsit ki is veszi onnan a kezét és ismét egy nagy pofont kap a csaj, amitől rendesen össze is kocolódik, a vörös tenyér nyomot már meg se említem. Azt magad is láthatod miközben téged szuggerál és hangtalanul rimánkodik egy kis segítségért. Kétségbe van esve és neki csak annyi jön le, hogy pár részeg hülye útját állja az egyetlen alaknak aki segíthetne neki ebben az elcseszett helyzetben.
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 10:40 pm

Nem tudom, milyen anyagot szedtek ezek a balfékek, de hogy totálisan nincsenek tudatuknál, az egyszer biztos. Eddig én voltam a főellenség, most meg mintha megfeledkeztek volna rólam, mindenki vívja a saját harcát a szer ellen. Kivéve azt a kis Don Juan-t, aki a nőt taperolja. Kétségbe esett szemei elárulják, hogy mennyire kiszolgáltatottnak érzi magát ebben a helyzetben. A punk emelné a kezét egy újabb csapásra, mire mély, agresszív hangomon fenyegetően odaszólok neki:
- Én a helyedben nem bántanám!

A hozzászólást Teodor Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 16, 2010 12:20 pm-kor.
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 11:46 pm

//Nah ismét kis instrukcióVery Happy Még mindig ne írd le mit tesz az ellen, illetve új dolgokat. Szép dolog a meglepetés de Teo képességeivel gazdálkodj ilyen téren nem kell bevonni mesélői njk-t.//

Mivel a banda nagy része túlságosan szét van csúszva ahhoz, hogy most neked menjen mondhatni, hogy szabad a pálya. De inkább nevezném aknamezőnek hisz ki tudja melyik mihez nyúl, ha épp a képében lépdelsz. Bár ilyet nem teszel szép messziről szóltál be az arcnak. Aki hátra néz és mosollyal meg lenéző tekintettel díjazza a kreativitásod. Majd egy ezüsten fénylő tárgyal…késnek híjják. Jelzi, hogy szeretne egyedül maradni a csajszival. Vissza fordulva fel is vágja a csaj szoknyáját. Amíg a lány már-már megadja magát egy értetlen és egyben elkeseredett arccal, amivel téged néz ahogy az út közepén terpesztesz. Rajta meg már alig van épp ruhadarab már csak a bugyi és egy fél melltartó takarja a bájait.
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 12:31 pm

//Ne haragudj, korrigáltam. //

A srác szemében felfedezni vélem azt a gusztustalan lenézést, amit mindig is utálok. Elborul az agyam. Képes vagyok bármeddig elmenni, hogy ezt az embernek nem nevezhető valakit megállítsam. De várjunk csak? Mi csillant meg az előbb a kezében? Csak nem egy kés? Következő pillanatban nagy lépésekben sprintelek felé, mint Wesney Snipes a Pengében, nem gondolkodva. Már csak 5 méter választ el minket. Azt tervezem, hogy megpróbálom becsúszással kirúgni a lábát, és lefegyverezem. De csak akkor, ha a kés nincs közel a lányhoz, nehogy kárt tegyen benne.
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 1:58 pm

A srác csak a futás hangjára néz kicsit hátra és mikor meglát rohanni ki is csapja a pengét maga elé, ezzel kvázi védeni akarja magát. De annak ellenére, hogy ő éberebb, mint a fetrengő társai nem igazán számít így éjszaka közepén egy becsúszásra az aszfalton. Ami amúgy rajtad is foltot hagy, majd meg kicsit csíp . De a srác megfekszik, elereszti a kést ami kicsit csörögve szánkózik tova. Melletted fekve feléd kapja a fejét, úgy néztek ki mintha most ébredtetek volna egy elfeledett este után és a srác nem hiszi el, hogy veled töltötte az estét az arckifejezése alapján. De nem próbál meg gyorsan eliszkolni az ágyadból, a következő mozdulatával rád fordul és készül bemosni néhányat. Mondjuk a csaj már futásnak ered, szóval büszkén mondhatod, hogy tettél is valamit. De nem jut túl messze mert a nagy sietségben elnyalt két punkban akiknek beindul a vérkeringésük a történés után.
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 2:26 pm

A csúszás előtt azt hittem, hogy véget vethetek a csaj szenvedéseinek, de tévedtem. Most a srác a mellkasomon térdel, és veri a fejemet. Védekezek a könyököm és az alkarom segítségével, de a bevetődés következtében végigsúrlódott a combom, és érzem az enyhe, de őrjítő fájdalmat. A lány felé tekintve csak annyit látok, hogy ő a földön fekszik, a két másik pedig tápászkodik felfelé, hogy rávethesse magát a csajra. Most már bánom, hogy nem szereztem be magamnak egy pisztolyt. Sajnos kaptam pár pofont, ami holnap biztos feltűnő lesz. A földön fekve oldalra tekintek, talán elérem a kést, és megpróbálom oldalba vágni a kis szemetet. Ha nem, még mindig markolhatok egy kis homokot-amit majd a szeme közé szórok ninja stílusban.
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 3:41 pm

A csajszi áthempereg a punkokon, bár te ezt nem biztos, hogy látod. Már ha van annyi eszed, hogy egyenlőre az ellenfeledre koncentrálsz. Na szóval kapsz pár utést, de nem kell csonttöréstől félnek ahhoz, már kicsit instabil a barátunk, inkább csak nevelő erőséggel érkeznek a pofonok. Amik szépen lassulnak. Már beletelik másfél másodpercbe is, hogy egy ütés beérjen. Tied a pálya.

// Ez most kicsit rövidre sikerült(az én részemről, nehogy magadra veddXD)//
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 4:09 pm

//DE igen,mélységesen magamra vettem,hüpp:D//

Hirtelen megemberelem magam, nagyot markolhatnék a földből, és az arcába dobhatnám. Amíg a szemével van elfoglalva, lelökhetném magamról, és elmászhatnék a késig, vagy felsegíthetném a csajt a földről, és amíg ő előttem kullogna, fedezném hátulról, és bíztatnám, hogy menejen csak.
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 12:52 am

//Őőőő jokké, de most akkor kés vagy nő?Very Happy nem mondtad mi változtatja a döntésed:D//

Szóval nyúlsz a földért és ahogy eddig nem találtál homokot, most föld se kerül a markod köré. De már elég fáradt vagy hozzá, hogy képen szórás helyett képen lökd egy kicsit a srácot aki lefordul rólad, míg te szép lassan feltápászkodhatsz és átlépdelhestz a punkokon akik a lábad után kapdosnak. De igazából csak úgy elvannak maguktól és holnap büszkén mesélik, majd miatt ittak és mekkora jó volt, de csak keményen. Na szóval te beéred a csajt aki dideregve csoszog el a bandától. Egy kicsit vacogva kérdez, mikor visszanéz rád ahogy te „fedezed”.
-Mi tartott eddig? – Szinte hallod az álkapocs csattanások, úgy didereg. De rendületlenül megy előre.

//Amúgy majd elkövetkező postokban döntsd el, hogy még portyázol vagy mész haza.//
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 10:33 am

//Aha,szóval itt a bibi. Én azt hittem, hogy 2 variációt felvázolok, és te abból döntesz. Szólj, ha tévedtem:D//

Végre feltápázkodtam. A srác nem tud magáról semmit, pedig szívesen szétvertem volna a fejét. Még gondolkodom, mikor eszembe jut a nő. Inkább elkísérem, mostmár megvédem, ha kell. Összeszedem a ruháit, és elindulok felé.
-Mi tartott eddig? –Kérdezi dideregve.Érzem, hogy dacos.Kis idő múlva megszólalok:
-Hosszú volt a mai. Menyjünk haza.
Fellibbenek az egyik tűzlétrára, felfutok a tetőre, és onnan kísérem tovább szerencsétlent tovább az éjszakában.

//Záró post?//
Joker
Mesélő
Joker

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 1:29 pm

A csajszi a válaszodra megereszt egy kicsit értetlen mosolyt, majd tovább lépdel. De a ruhái amúgy sem voltak abban az állapotban, hogy megint felvehesse, csak pár rongydarab maradt a kis kalandod után. De azért a lány reménykedett benne, hogy vagy akkora úriember, hogy lepasszolod neki pár göncöd.
- Köszönöm…azt hiszem. – Nyögi még ki mikor megindulsz a házak felé. Egy rövid ideig még követed, majd a rendszer hibájából elkezdenek sorban lekapcsolódni az utcákon a lámpák, jelezve, hogy lassan napfelkelte. De mint mondtam kicsit elvannak állítódva. Így vesztek a végén mind a ketten a sötétség homályába.

Ajánlott tartalom

A külváros Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros I_icon_minitime

A külváros
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Külváros-
Ugrás: