Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Kawada O-Sawa 296245150474wildcat..........Kawada O-Sawa Teenansrobindccomicssup..........Kawada O-Sawa Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Kawada O-Sawa 39843828 Kawada O-Sawa 79830643

 

 Kawada O-Sawa

Go down 
SzerzőÜzenet
Kawada O-Sawa "Kenjö"
Bűnüldöző
Kawada O-Sawa

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2010. Aug. 02.
Tartózkodási hely : Gotham City

Kawada O-Sawa Empty
TémanyitásTárgy: Kawada O-Sawa   Kawada O-Sawa I_icon_minitimeSzer. Aug. 04, 2010 7:22 pm

Születési név: Kawada O-Sawa "Kenjö"
Egyéb név: O-Saw
Faj: „Metahumán”
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Nagasaki, 1982 január. 13
Kor: 28
Magasság: 168 cm
Súly: 70 kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: „Sárga”
Vércsoport: 0-
Egészségi állapot:Egészséges
Család: Iwakura O-Sawa „Hanshu” (Tokyo) , Miyabe Akie O-Sawa (Tokyo)

Foglalkozás: Testőr
Oldal: Semleges inkább jó, ám „a cél szentesíti az én eszközeimet felfogás” jellemzi.


Előtörténet:

A múlt mert néha az is fontos akár történelmi távlatokban is. (Megjegyzés ez csak merő fikció saját agyszüleményem amint történelmi eseményeket hajlítok meg és változtatok, hogy jobban belesimuljanak a DC Comics világába)

Ninjak – orvgyilkosok a régi Japánban a ninjak „számkivetettek” senkik voltak semmihez nem volt joguk mint ninja, mert aki senkivé válik annak jogai sincsenek, ha elkapták őket mint orvgyilkos az utolsó páriánál is megalázóbban bántak velük hisz „senkik” voltak. Az már más kérdés, hogy ennek hatására nagyon is jól szervezett „árnyék klánokként” léteztek a különböző ninja szervezetek egy-egy vagy több jobbágyfalú álcájában megbújva.

A szamuráj örökségek és családok tovább létezése.

Japán sokáig az elzárkózás politikáját folytatta a külvilággal szemben és így feudális rendjét egészen sokáig stabilan megőrizte, aztán kénytelen volt nyitni és a külvilág no és az onnan érkező „fejlődés”, változás szele kezdte kikezdeni ezt a finomra hangolt rendszert, ám a szamurájokat és szamuráj családokat valamint szellemiségüket nem volt egyszerű eltörölni küzdöttek.
A második világháború végén úgy tűnt Japán beleroppan az őt ért csapásokba és a szamurájok kora is leáldozott, ám ez mégsem következett be bár sok család becstelenné vált és beolvadt az egyre nagyobb tért hódító nacionalista bűnszervezetbe a Yakuzába.
Voltak viszont olyan szamuráj családok akik nem voltak erre hajlandók ám küzdés nélkül nem akartak eltűnni a történelem színpadáról, a bölcs családfők rájöttek radikális változások kellenek a szamuráj életfilozófia fenntartásához a „modern” korban. Lecserélték nemesi rangjukat és hűbérbirtokaikat, igazgatói címekre és nagyvállalatokra. Belefolytak az ipar a termelés és nem utolsósorban a tőzsde világába. A nagyobb tekintélyesebb családok önmaguk is képesek voltak vállalatbirodalmakat létrehozni míg a kisebbek egy nagyobb család patronálása alatt trösztökbe tömörültek érdekeik érvényesítése és megvédése érdekében.

Kawada O-Sawa Iwakura O-Sawa „Hanshu” legkisebb fia ám egy oldalági fattyú ezt kevesen tudják a O-Sawa családnak nem szokása kiteregetni a családi szennyest főképp nem a „fajnemesítési” terveiket és elért eredményeiket.
A O-Sawa család jelenleg a Kuwahara Tröszt tagja amit a Kuwahara nagy család koordinál. A Trösztben jelenleg hét megbecsült szamuráj család képviselteti magát. A O-Sawa család a nanotechnológiára és a genetikára specializálta magát a többi tröszttag segítése érdekében. Az új világ beköszöntével az ipari verseny és terrorizmus is eldurvult a Kuwahara Tröszt cégvezetői hamar felismerték, hogy a szamuráj életfilozófiát követő testőrök bár megingathatatlanok és hűségesek egyre többször buknak el a személyvédelemben a ninja technikákat alkalmazó támadókkal szemben, ezért ismerd meg ellenségedet szellemiségben elkezdték kinevelni a szamuráj szellemiségben nevelt ám orvgyilkos technikákat ismerő testőrök generációját, valamint belekezdtek egy szelektív fajnemesítésbe genetikai tanulmányozás mellet, hogy minél „alkalmasabb” egyedeket küldhessenek a képzésre. A tökéletes képzés érdekében nem átallották „felvásárolni” az Őszi Vihar ninja klánt, hogy megismertessék leendő testőreikkel az orvgyilkosok praktikáit és azok legeredményesebb elhárításának módjait, sőt ösztönözték is a klánt, hogy minél kifinomultabb elhárítási technikákat dolgozzanak ki.
Kawada O-Sawa ennek a több generáció óta folyó testőrképző programnak az egyik újabb lépcsőfoka, kis kora óta szamuráj szellemben nevelték ám a harci és testőr képzését az Őszi Vihar klán „öregjei” vették a kezükbe, ennek hatásra és az O-Sawa genetikusoknak hála fiatal kora ellenére szinte tökéletesen képes belső energiáit áramoltatni és képes használni az Árnynak Útját. Ami egyszerű halandók szemében misztikusnak tűnhet ám egy beavatott számára pusztán az univerzum és saját energiáinak tökéletes megismerése és formálása. A „kettős” nevelésnek köszönhetően egy egymásba olvadó személyiség jött létre, mint a kínai Ying és Yang, úgy viszonyul egymáshoz O-Saw-ban a ragadozó és a becsület lovagja, kiegyenlítik, kiegészítik egymást nem létezhetnek a másik nélkül.
Jelenleg O-Saw a Gothamba települt Kuwahara Tröszt kontingense mellet teljesít szolgálatot, kiemelt figyelemmel követve és óva idősebb bátyját Issa O-Sawa-t ki inkább a vállalati politikában és a pénzügyben jeleskedik.


Árnyjáték
Az Árnyak Útjának beavatottja korlátozott hatalmat nyer az árnyékok és a környező sötétség foszlányai felett. Igazi sötétséget még nem tud „teremteni”, viszont létező árnyékok nyújtásával és manipulálásával sötét foltokat alkothat. Ezen kívül képes leválasztani az árnyékot a testről, és olyan alakokká gyúrhatja a sötétséget, amelyek valójában nincsenek is ott.
Amikor a beavatott hatalmat nyer a sötétség vagy az árnyék felett, az a különféle formázások közben rejtélyes módon tapinthatóvá válik. A felváltva fagyos vagy éppen pokolian forró és fojtogató sötétség megijesztheti vagy éppen megfojthatja az áldozatát. A legendák szerint néhány kegyetlen Árnyékmester a saját árnyékával fojtotta meg a halandókat.

Az éjszaka leple
A beavatott tinta fekete sötétség-felhőt teremt, ami teljesen kioltja a fényeket és bizonyos mértékig a hangokat is eltompítja. Azok, akik ilyen felhők foglyaivá váltak (és túlélték), nyugtalanító, tapadós sötétségről számoltak be. Ez a megjelenési forma hitelt adhat azoknak az elméleteknek, melyek szerint ez a sötétség valamivel több egyszerű árnyékoknál…
Ha a beavatott úgy kívánja, a komor felhő mozogni is képes, habár ehhez már teljes koncentráció szükséges.

Gyengeségek:

Kawada O-Sawa az Árnyak Útjában való egyre nagyobb elmélyülésének köszönhetően érzékennyé vált az erős napsütésre, tűző napon kánikulában sokkal fáradékonyabb és hamar kimerültté válhat, ezt még az árnyékba húzódás sem enyhíti az univerzum így egyenlíti ki magát.

Vissza az elejére Go down
http://darkage.hu/news.php
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Kawada O-Sawa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kawada O-Sawa   Kawada O-Sawa I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 7:51 am

Tökéletes előtörténet lenne, ha csak kicsit is több szó esett volna magáról a karakterről. Mert az előzményekről, meg erről a modernizált samurai brigádról kellő mennyiséget írtál (talán még sokat is). A képességeid igazán tetszetősek, viszont a karakter jellemleírását és szakképzettségeit nem látom leírva.

Kérlek pótold az említett hiányosságokat, mert kár lenne veszni hagyni egy ilyen előtörténetet! Jelenleg sajnos elutasítva.


Kawada O-Sawa Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kawada O-Sawa "Kenjö"
Bűnüldöző
Kawada O-Sawa

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2010. Aug. 02.
Tartózkodási hely : Gotham City

Kawada O-Sawa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kawada O-Sawa   Kawada O-Sawa I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 8:55 am

Hiánypótlás:

Jellem: Föld jellem egészével lehetne jellemezni O-Saw-ot.

Föld:
Kiegyensúlyozottság, megfontoltság, nyugalom. A föld jellemű ember nyugodt és őszinte, mindig ésszerű, elérhető célokat tűz ki maga elé. Nagyon kitartó, ragaszkodik a tradíciókhoz. Általában csendes, gondolkodása lassú, de eredeti – néha gyökeresen új szemszögből közelíti meg a problémákat, és ezáltal meg is oldja azokat. Túlzottan is óvatos és higgadt, de ha egyszer megmozdul, akkor világokat dönt össze maga körül.


Személyiségjegyek: hidegvérű, alapos, nagyvonalú, kimérten cselekvő, bölcselkedő.

Szakképzetségek:
(Szintezés egyfajta viszonyításhoz: kezdő, tanuló, gyakorlott, profi – mester, szaktekintély – nagymester, emberfeletti, természetfeletti. 7-skálán)

Mentális: Humán tudományok (tanuló), Természettudományok (tanuló), Keleti filozófiák (gyakorlott), Nyomozás (gyakorlott), Számítástechnika (tanuló), Biztonságtechnika (tanuló)

Szociális: Nyelvismeret (japán, angol, kínai), Etikett – Illemtan (gyakorlott)

Fizikai: Harcművészet (gyakorlott), Kardvívás (profi), Botvívás (tanuló), Lőfegyverek (gyakorlott), Gépjármű vezetés (gyakorlott), Lopakodás – Rejtőzködés (tanuló)

Misztikus: Árnyak Útja (tanuló)
Vissza az elejére Go down
http://darkage.hu/news.php
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Kawada O-Sawa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kawada O-Sawa   Kawada O-Sawa I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 9:03 am

Remek, igazán alapos, szóval elfogadva és +2krekdit a jutalom!


Kawada O-Sawa Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Kawada O-Sawa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kawada O-Sawa   Kawada O-Sawa I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kawada O-Sawa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: