| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Smallville frpg | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Smallville frpg Kedd Aug. 03, 2010 6:14 pm | |
|
A hozzászólást Batman összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 05, 2010 7:36 am-kor. | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Smallville frpg Kedd Aug. 03, 2010 6:30 pm | |
| Bár nagyon csábító, nemhiszem, hogy nekikezdek játszani. Hiszen itt is fel fog bukkanni Superman, meg ilyesmi, azért nem éri meg. Plussz itt már baráti társaság van. De azért jó hogy kitetted Batman, hátha kedvet kap valaki. | |
| | | Lois_SmallvilleAdmin Játékos
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Aug. 04, 2010 11:12 am | |
| Genzo, gondolom a felhasználónevemből kitűnik, hogy honnan jöttem, és csak annyit mondhatok: van egy társaságunk, igen, de mindenhova kell a vérfrissítés, az új arcok, akik színt vihetnek a játékba. Smallvilleben mit azt tartjuk szem előtt, hogy ne csak azok érezzék jól magukat, akik DC hőssel, szupergonosszal vannak, hanem azok is, akik esetleg saját karaktert indítanak. Amíg az oldal sajnálatos módon idén év elején egy adatbázis probléma miatt le nem állt egy időre (most tervezzük ugye az újraindulást) nem volt panasz arra, hogy ne tudtak volna az új tagok valahogyan becsatlakozni a játékba. Szóval, ha gondolod szeretettel várunk, akár DC-s karakterrel, akár sajáttal, hiszen Neked is kihívás lehetne, szerintem . | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Aug. 04, 2010 5:35 pm | |
| Bizony, és én magam is remélem hamarosan tagja leszek az ottani játékosoknak. Szóval mindenkinek csak ezt tudom javasolni! Superman pedig még kicsit várat magára. De ami késik, nem múlik! | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Aug. 04, 2010 6:33 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Aug. 04, 2010 6:57 pm | |
| - Genzo írta:
- Meggyőztetek, hamarosan felregisztrálok oda is, azt hiszem saját karakterrel, mert gondolom a javával már játszik valaki.
Az új emotikonok pedig szuperek Attól függ mit tekintünk "javának" . Batmannek küldtem egy listát, akik közül jelenleg lehet válogatni, valamint egy linket is, ahonnan bárkit lehet választani, csak a karakter kiválasztása után nekem szólni kell majd, hogy utánanézhessek a karakternek is, amennyiben nem ismerem . Örülök, hogy mindketten csatlakoztok, de Genzo, nem erőszak a disznótor . Viszont szeretettel várunk Mindenkit! | |
| | | Genzo Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Aug. 04, 2010 7:11 pm | |
| Nincs itt se erőszak, se disznótor, megyek. Esetleg megkaphatom én is azt a listát, ahonnan lehet választani karaktert? Szerk: Batman Elküldtem neked! | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Smallville frpg Kedd Okt. 05, 2010 7:33 am | |
| Ismét elérhető a honlap, így tessék regisztrálni, és játszani ott is! | |
| Tárgy: Re: Smallville frpg Kedd Okt. 05, 2010 5:09 pm | |
| - Batman írta:
- Ismét elérhető a honlap, így tessék regisztrálni, és játszani ott is!
Köszönet az ismételt reklámért . Örülök, hogy végre ténylegesen létrejöhetett az együttműködés közöttünk! Batman már regisztrált Nálunk, remélem többen követitek majd . | |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Smallville frpg Kedd Okt. 05, 2010 6:15 pm | |
| Valószínűleg a közeljövőben rám is számíthattok, már ha nem gond, hogy fingom nincs a Smallville-hez.... | |
| Tárgy: Re: Smallville frpg Kedd Okt. 05, 2010 7:43 pm | |
| - Rébusz írta:
- Valószínűleg a közeljövőben rám is számíthattok, már ha nem gond, hogy fingom nincs a Smallville-hez....
Egyáltalán nem gond, a DC-t ismered és ez a lényeg. Smallvilleben úgymond minden hősnek a "lebutított" verziója van, akik még tanulják kezelni a képességeiket, avagy most válnak hőssé. Clark Kent terén is most értünk el oda, hogy a Supermanné válástól egyetlen lépés választja el, Batmanünk már szépen hősködik mindenfelé, ahogy a Zöld Íjász is. Szóval, szerintem gyakorlatilag ismered is az alapokat | |
| | | Mr.Pókerarc Gaztevő
Hozzászólások száma : 38 Join date : 2010. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Okt. 06, 2010 2:06 pm | |
| Nos, ha mennék , akkor mindenképpen egy DC karakterrel. Megnéztem az igényelhető ismert karaktereket, és láttam, hogy elég bőséges a választék, ám ezek közül vagy nem ismerem a szereplőket, vagy nem hiszem, hogy jól ki tudnám játszani. Ami viszont nagyon megtetszett, az Dick Grayson ( aki ha nem tévedek, azon a fórumon is Robin, vagy ÉJszárnyként tevékenykedik) , és megnéztem, a felhasználója utoljára 2009 decemberében volt aktív.
Dick ugyan nincs ott az Ismert Karakterek között, ezért kérdem meg: őt akkor nem is lehet igényelni? | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Okt. 06, 2010 2:59 pm | |
| Én vagyok Mr.Pókerarc, csak elfelejtettem átváltani Rébuszra!
Bocsi Batsi! | |
| | | Gabriel McNabb Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. Oct. 04.
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Okt. 06, 2010 3:01 pm | |
| Igényleheted. Ez esetben kell küldeni egy PM-et valamelyik Adminnak, hogy nincs rajta a listán, de te szeretnéd igényelni. | |
| Tárgy: Re: Smallville frpg Szer. Okt. 06, 2010 11:49 pm | |
| - Mr.Pókerarc írta:
- Nos, ha mennék , akkor mindenképpen egy DC karakterrel. Megnéztem az igényelhető ismert karaktereket, és láttam, hogy elég bőséges a választék, ám ezek közül vagy nem ismerem a szereplőket, vagy nem hiszem, hogy jól ki tudnám játszani. Ami viszont nagyon megtetszett, az Dick Grayson ( aki ha nem tévedek, azon a fórumon is Robin, vagy ÉJszárnyként tevékenykedik) , és megnéztem, a felhasználója utoljára 2009 decemberében volt aktív.
Dick ugyan nincs ott az Ismert Karakterek között, ezért kérdem meg: őt akkor nem is lehet igényelni? De, lehet igényelni. Csak, mert ilyen szépen kérted . Nem, amúgy is. Küldj itt PM-ben egy átmenetileg használatos jelszót (amit utána persze megváltoztathatsz majd) és beállítom Neked, hogy be tudj lépni és ne kelljen újra regisztrálni a Dick Grayson felhasználó nevet! Meg engedelmeddel törlöm a mostani hozzászólásait, és akkor tiszta lappal tudsz kezdeni. Remélem ez így ok Neked! | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Smallville frpg Csüt. Okt. 07, 2010 2:45 pm | |
| Lekötelezel! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Smallville frpg | |
| |
| | | | Smallville frpg | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |