Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Teodor Black 296245150474wildcat..........Teodor Black Teenansrobindccomicssup..........Teodor Black Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Teodor Black 39843828 Teodor Black 79830643

 

 Teodor Black

Go down 
SzerzőÜzenet
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Teodor Black Empty
TémanyitásTárgy: Teodor Black   Teodor Black I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 8:56 am

Születési név: Teodor Black (A Teodor jenetése: Isten ajándéka)
Egyéb név: Teo; Messiás
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1985 február. 4
Kor: 25
Magasság: 185 cm
Súly: 70 kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: AB+
Egészségi állapot:Egészséges
Család: Anya-Dorothy Smith(halott); Apa-James Black(tartózkodási helye ismeretlen)

Foglalkozás: Építési munkás
Oldal: Magát jónak tartja, de az eszözeit nem

Előtörténet:
Teodor Black egy fagyos téli napon jött napvilágra. Apja alkoholista, születése után otthagyta a családot. Az anyja nevelte fel, és terelgette a jó irány felé. Életére a szegénység volt jellemző, hiszen nem volt egyebük, csak egy egyszobakonyhás lakásuk, és pár göncük, amit felvehettek. Anyja régebben hitelre vette a lakást, amit egy fizetésből nem lehetett törleszteni, és fenntartani egyszerre. Így Teo hamar megtapasztalta a munka keserves velejáróját. Iskolába nem járt az anyagiak miatt, pedig szeretett volna. Ehelyett kemény fizikai munkákat vállalt feketén,és szórólapozott Gotham sötét utcáin. Barátait az utcáról, hasonló sorsú emberek közül szerezte.17 évesen belekóstolt a rapzene világába, és nagy ismeretségre tett szert az utcai hip-hop berkeiben. Fellépésekről fellépésekre jártak potom összegekért, ami annyira volt elég, hogy régi gúnyáit újra cserélhesse, és besegíthessen az anyjának otthon. Úgy tűnt,az életben maradáshoz jó úton haladnak, de nem várt fordulat jött az életükbe. A bank, amitől a kölcsönt vették fel a lakásra , megkétszerezte a törlesztőrészletet. A csonka család nem tudta fizetni a felvett kölcsönt, így a bank kénytelen volt elárverezni a lakást. Mindketten az utcára kerültek. Teo megszokta már az utcai életet, hiszen fél életét odakint töltötte, anyjáért aggódott csak igazán. Anyja beteg volt, gyógyszerekre volt szüksége, és a kinti mostoha körülmények nem tettek jót az egészségének. Ráadásul a munkahelyéről is kirúgták, így teljesen Teo-ra volt utalva. Ezek után Teo több időt töltött építéseken, szabadidejében fellépni járt a bandájával. Anyját magával cipelte minden építésre, és a munkásszállókon szállásolta el. Ekkor kezdett felnyíladozni az elméje, rájött,hogy a rendszer rossz, hogy a szegény emberek dolgoznak, és mégsem kapnak semmit, míg a fejesek kiskirály-módra élik mindennapjaikat, nem is tudva a kisebbekről. Szövegei is ezeket a témákat feszegették, ami a többi bandatag keménykedős szövegeivel nem igazán fért össze. Nem is nézték jó szemmel a „Hip-hop messiás”-át , így kirakták a bandából. A tehetséges Teodor zenei karrierje kerékbe tört, többet nem is emelte fel a mikrofont.
21 éves korában egy zord téli estén Teo sétált az utcán, amikor megtámadta az egyik helyi pitiáner bűnbanda néhány tagja. A tárcáját kérték. Nehéz nap volt az a nap. Az építkezésvezető kisfőnök mindenért ugráltatta, a munkásszálón hagyott tárgyait ellopták, továbbá az utolsó pénzét is anyja gyógyszereire költötte. Elég volt a sok „szívásból”,a bűnözőkkel nem működött együtt. Dulakodni kezdtek. Hála Teo az utcán szerzett harci tapasztalatainak, megtudta védeni magát, mígnem előkerült egy kés is. Teo bepánikolt, és a késes támadóval közelharcot vívtak. Egy hirtelen mozdulat folytán a kés a támadó ellen fordult, és végzetes sebet ejtett rajta. A többiek lefagytak a haláleset láttán, Teo nem tudta, hogy mit tegyen, és elfutott a tett helyszínéről. A munkásszállón elmesélte az esetet édesanyjának, aki türelmesen végighallgatta, de nem volt meglepve. Mesélt Teo-nak az apjáról, hogy milyen volt, mielőtt félresiklott az életük, és lelécelt otthonról. Elmesélte, hogy az apja felemelte a fejét az igazságtalanság ellen, a maga módján üldözte a bűnt, és segített az elesetteken. Elmesélte, hogy a város maffiózói mennyire nehezményezték a munkáját, és ezért kellett elmenekülniük Burnley-ből Gotham külvárosába. Elmesélte, hogyan csalódott abban, amiben hitt,és tért az alkoholizmus útjára. Teodor bámulattal hallgatta az apjáról szóló históriákat, hiszen nem sok szó esett még róla. Hirtelen úgy érezte, felnéz az apjára, és meg kell neki adni azt a tiszteletet, hogy befejezi azt, amit az apja elkezdett. Segíteni az elesetteken, és tenni a rosszak ellen. Hisz világéletében érezte, hogy ő más, mint a többiek, véleménye, viselkedése erősen eltért az övéitől.
2009-ben az anyját elvitte a későn diagnosztizált rák. Teo elvesztette az egyetlen embert, akit szeretett. Sírjánál megfogadta, hogy önerőből építi újjá ezt a velejéig romlott világot. Ha kell, szembenéz a korrupt törvénnyel, mert az igazi értékek belülről jönnek, nem előírják azokat.
Teo létrehozta álarcos alteregóját, a Messiást, hogy Gotham sötét utcáin rendet teremtsen.Jellem: Teo egy magányos farkas. Életében megtanulta, hogy csak magában bízhat. Nem zárkózik el az emberektől, sőt, keresi társaságukat, de azok mind felületesek. A 3 lépés távolság igaz az Ő esetében. Nagyon szabadszájú , véleményét még akkor is kinyilvánítja, amikor nem lenne szabad. Érti a humort, sokszor próbálja meg magát viccelődve kivágni a szorult helyzetekből. Ugyanakkor Teo meleg szívű, nemes cél vezérli, mégpedig az emberek helyzetének megkönnyítése.

Szakképzettség: Kiválóan ért az összes utcai fegyver használatához (kések, pisztolyok), és az utcai harcban is megállja a helyét.

Képesség: Mivel Teo sokat dolgozott építkezésen, fizikai ereje, és teherbíró képessége magas szintű. A szórólapozások közben volt gondja kóbor kutyákkal, és hajléktalanokkal, ami következtében megtanult gyorsan futni.

A hozzászólást Teodor Black összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 03, 2010 12:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Teodor Black Empty
TémanyitásTárgy: Re: Teodor Black   Teodor Black I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 9:19 am

Jó előtörténet, Gotham utcáira való. Viszont, van pár dolog, ami lényegében nem vészes hiba, de kérlek javítsd! Az egyik, hogy sok vessző után nem használtál szóközt. Leginkább az előtörténet elején. A másik, hogy Burnley Gotham része. Egy kerület. Olyan, mintha én azt mondom Józsefvárosból (VIII. ker) el kellett költözni Budapestre. Szóval értelmetlen Smile

Duncan MacFarlane szintén Punisher kinézetét választotta, és hát ha csak nem vagytok ikrek, akkor kérlek cseréld le a karaktered kinézetét. Ha nem zárkózol el a maszkos igazságosztóktól, ajánlom neked Noir Pókember alakját:
http://www.untote.cc/wp-content/gallery/sonstiges/spideynoir.jpg
http://www.lorestrome.com/trash/marko/Spiderman_Noir-revision03.jpeg

Amúgy az előtörténeted tetszetős. Kiálts ha készen vagy.


Teodor Black Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Teodor Black Empty
TémanyitásTárgy: Re: Teodor Black   Teodor Black I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 12:36 pm

Remek, remek elfogadva! Várok még egyadatlapot a megfelelő helyre.


Teodor Black Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Teodor Black Empty
TémanyitásTárgy: Re: Teodor Black   Teodor Black I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 12:47 pm

Ezaz!(sikerélmény ezerrel)Very Happy
Megy az adatlap!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Teodor Black Empty
TémanyitásTárgy: Re: Teodor Black   Teodor Black I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Teodor Black
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: