Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Linda Flecther 296245150474wildcat..........Linda Flecther Teenansrobindccomicssup..........Linda Flecther Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Linda Flecther 39843828 Linda Flecther 79830643

 

 Linda Flecther

Go down 
SzerzőÜzenet
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Linda Flecther Empty
TémanyitásTárgy: Linda Flecther   Linda Flecther I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 4:13 am

Születési név: Linda Flecther
Egyéb név:
Faj: ember
Nem: nő
Születési hely, idő: Gotham 1980
Kor: 30
Magasság: 168 cm
Súly: 59 kg
Hajszín: világosbarna
Bőrszín: kaukázusi
Vércsoport: A
Egészségi állapot: egészséges
Család: Sam Fletcher, apa
Chloe Tyler, anya (leánykori neve)
Foglalkozás: sofőr
Oldal: jó

Előtörténet:

Linda Fletcher egy teljesen átlagos családban nőtt fel. Apja, Sam Fletcher egy egyszerű újságíró volt a Gotham Gazettenál. Ott sem éppen a legfelkapottabb riportokat kapta, illetve vállalta el, hanem a jelentéktelenebb híreket, rovatokat. Anyja, Chloe pedig háztartásbeli, főállású anyuka volt, mivel az apa fizetéséből tellett arra, hogy a gyereket gondozzák. Ez egészen a kislány 9. születésnapjáig működött is: onnantól pedig az anya visszament dolgozni (aki egyébként szintén a médiában dolgozott, ám tévé bemondóként).
Gyerekkora taníttatással telt, ahol az iskolában megtanult szinte mindent, amire szüksége volt: illemtanra is járt, írni, olvasni tanult egészen gyorsan, illetve más, egyéb dolgokkal is megpróbálkoztak, amik közül nem minden járt sikerrel. A zenéhez nem volt hallása, a sportoláshoz pedig nem volt se érzéke, se tehetsége. Kivéve egy sportágban. A vezetésben. Már egész fiatal kora óta érdeklődött a különféle járgányok iránt, és 12-13 évesen már az apja autóját is kiválóan tudta vezetni. Persze a jogosítványra még várnia kellett, de a család is tudta jól, hogy egyetlen lányuk, Linda tehetséges a vezetésben. Másik elfoglaltsága a karate volt, s bár ebben nem volt kimagasló tehetség, hamar elsajátította az alapokat.
El is kezdte kamatoztatni autóvezetői tehetségét, és már igen hamar, 16 éves korában szert tett jogosítványra. Ez azonban neki nem volt elég, és folyamatosan szerezte az újabbnál újabb jogosítványokat, hogy minden fajta járművet vezethessen. A folyamatos tanulás mellett így az autó vált szenvedélyévé, ami aztán végzetévé is vált - ennek azonban szülei nem örültek. Lányuk ugyanis elszánta magát arra, hogy ő ebből fog megélni, és nem volt hajlandó továbbfolytatni tanulmányait. A szülők hevesen ellenkeztek, de a lány ragaszkodott ehhez. A család ebben a pillanatban levette a kezét a lányról, aki 18 évesen, forrófejűen vágott neki a veszélyes Gothamnek.
A lány, karatetudásának köszönhetően megúszott 1-2 rablást, viszont tudta jól, hogy ez így nem fog működni. Visszaút nincs, a szülőkhöz már nem mehet vissza. Rájött erre ő is, viszont vonzotta még mindig az autóvezetés. Hamar meg is találta a helyét, egy kisebb csapatba került, akik autókkal foglalkoztak, illetve néha illegálisan még versenyeztek is. Itt Linda kiélhette fiatalságát, illetve gyerekkori vágyálmát: versenyezhetett. Mindig is erre vágyott, és most, ezt valóra is váltotta. Egészen 2 évig teltek így, gondtalanul a napjai. Ekkor azonban egy levelet kapott, ami megváltoztatta az életét.
Egy sürgönyt kapott Linda, amiben közölték: a szülei meghaltak. Méghozzá nem is akármiben: autóbalesetben. A lány a földre rogyott, és zokogott. Az járt a fejében, hogyha ő ott lett volna, akkor ez biztos nem történik meg. Ekkor elkeseredettségében, otthagyta a csapatot, és feladta álmait. 20 évesen egy gazdag milliomosnál, Charles Lexonnál teltek mindennapjai, mint asszisztens és sofőr. Egyszerű, monoton munka volt ez, ami arra jónak bizonyult, hogy a lassan nővé érő Linda átgondolja eddigi életét és tetteit. Itt visszarázódott a mindennapi életbe, újra előkerült az az énje, aki illemtudóan és hivatalosan beszél és bánik mindenkivel. Valahol azonban elégedett volt, mivel mindent kipróbált, amit szeretett volna. Szülei halált azonban soha nem tudta kiverni a fejéből, illetve egy másik dolog is hiányzott az életéből, a szerelem és a kapcsolat, amiben sosem volt része. Charles apjaként bánt a lánnyal, aki azonban csak minimálisan tudta tisztelni a férfit. 5 évvel később Charles elhunyt, végelgyengülésben. 5 év elég hosszú idő volt még Lindának is arra, hogy megkedvelje a férfit, és a végén már tisztelte is őt. Viszont most új munka után kellett néznie, ami nem is bizonyult nehéznek: kapott egy levelet egy ismeretlen férfitól, akiről nem tudott semmit sem.
25 éves korában került Adam Flapshez, mint sofőr. Linda tudta jól, hogy ki volt egykor a férfi, Gotham egyik jótevője, és bár megtiszteltetésnek érezte, még sem törődött vele úgy igazán. Egészen addig a percig, míg nem Flapset valaki meg akarta gyilkolni, míg sofőrjére várt. A nő nem sokáig gondolkodott, és elütötte a férfit. Ezután bíróságra kellett járnia, hogy tisztázza magát, mi szerint önvédelem, illetve mások védelmem miatt döntött így. Ejtették a vádakat, de leginkább azért, mert Flaps vagyona eléggé nagy volt, és a legjobb ügyvédet fogadta fel akkoriban. A férfi beavatta Lindat, hogy mért is akarták őt el tenni láb alól. Bár szögre akasztotta Aranyszem jelmezét, még is olykor nyomozott a maffia, és egyéb bűnszervezetek után. Mikor Linda mint ennek tudatába került, tudta, hogy Flaps a bizalmába avatta őt. Ezért mind ezt próbálta viszonozni, és mindig, mindenhol mellette állt. Vele volt,. mikor Sheodont felkutatták, és amiről az új Arany Szem nem tud, az az, hogy a nőt bízta meg Flaps halála előtt, hogy ha kell akár az élete árán is védje meg örökösét.

Jellem: Hivatalos, illemtudó, és bármikor számíthatnak rá. Szavatartó, megbízható, és erős akaratú nő.

Szakképzettség: Jogosítványa van motorra, hajóra, autóra, helikopterre, és repülőgépre. Az autóvezetésében semmi kivetnivaló nincs, akár F1-es pilótának is helyt állna. Járatos a karatéban.

Képesség: -
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Linda Flecther Empty
TémanyitásTárgy: Re: Linda Flecther   Linda Flecther I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 8:14 am

Nagyszerű, elfogadom. Bár beleszőhetted volna még a többi járműt is, de mind egy.


Linda Flecther Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Linda Flecther
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mellék szereplők-
Ugrás: