| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Denevérakták: Tolvajok Fejedelme | |
|
+5Duncan MacFarlane Genzo The Painter Sheodon Batman 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Vas. Júl. 25, 2010 1:01 pm | |
| Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Most már valóban nem sokára útjára indul az első tömegkaland. Mint már említettem a "Denevérakták" egy sorozat lesz, amely főként Bataman és Gotham egyik új fenyegetése köré épül. A játékosok megismerkedhetnek a legújabb ellenséggel, akit a Sötét Lovag társaságában küzdhetnek le. Nagyjából erre lehet mindig számítani, de persze nem garantáltan győzhetnek a jók. Ez csak a játékosokon múlik, az ő lépéseiken, hogy sikerül-e egy-egy gaztevőt rács mögé, vagy ez elmegyógyintézet mögé zárni, avagy nem. Fontos tudnivaló, mielőtt bárki is jelentkezne, hogy tessék elolvasni az frpg-ről szóló irományomat, itt. Mivel ez már egy éles kaland, nem szeretném, ha bármelyik játékos is hibázna olyan dologgal kapcsolatban, amit a fent említett linkben leírtam. Mivel tudom hogy mindenki magánkalandban van, és van ki most kezdi/kezdte el, nem kell aggódni. Jelentkezni már most is lehet, mivel az azt jelenti, amint vége a kalandjának, azonnal bemesélem ebbe. Tehát ez azt jelenti, hogy bármikor lehet jelentkezni a kalandra! A történet végén pedig a legjobb játékosok jutalomban részesülhetnek. Épp ezért érdemes jól teljesíteni, én úgy gondolom. Hogy mit jelent a "jól teljesít" rész? Azt, hogy a játékos kerek, egész fogalmazási, és helyesírási hibák nélkűl ír reagot, amiben tökéletesen hozzá az általa alakított karakter jellemét, gondolkodásmódját, és betartja a szabályokat. Leginkább ebben merül ki mind ez. Hogy mi várható a kalandban? :Néhányan már találkozhattak a macskanőkkel. Nők, kikből árad a gyönyör, ráadásul amennyire szépek, ugyan olyan veszélyesek. Egy eddig ismeretlen létszámú csoport, kik különféle lopásokból élnek. Nem bántanak senkit, de amihez az enyves kezük hozzá ér, azt elviszik. Hiába nem tapad kezükhöz ártatlanok vére, bűnt követnek el, és Batman cselekedni próbál. Reméli, hogy Bruce Wayne képében felkeltheti érdeklődésüket, és végre elkaphatja őket. De valami hiba lép a tervébe... nem ő az egyetlen, aki el akarja kapni a hölgyeket. Van más is, ki éhezik a hullájukra, és egyben Gothaméra na meg a Wayne vállalatok vagyonára is... Egy nyomozós, akcióval teli, fordulatokban gazdag kalandra számíthat mindenki, ráadásul ezen történet a felvezetése az eljövendölő Korszaknak is, ami beköszönt a fórumra a mese végével. Tehát ajánlott részt venni benne, ha mindenről képben akartok lenni. A történetet én magam mesélem, de vendégmesélőként Joker is megmutatkozik. A kaland valószínűleg augusztus 2-án (hétfőn) indul. Addigra többeteknek véget ér a magánkalandja is, úgy tervezem. Tehát lehet jelentkezni bárkinek! | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Kedd Júl. 27, 2010 12:40 pm | |
| Na akkor, leszek az első aki jelentkezik erre a kalandra. (Remélem jól csináltam, és itt kell a jelentkezést leadni.) | |
| | | The Painter Gaztevő
Hozzászólások száma : 52 Join date : 2010. Jul. 21.
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Kedd Júl. 27, 2010 1:48 pm | |
| | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Kedd Júl. 27, 2010 2:52 pm | |
| Én is jelentkeznék, nem akarok kimaradni a buliból. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Kedd Júl. 27, 2010 4:03 pm | |
| Természetesen mind a hárman elfogadva! Genzo, és Sheodon magánkalandja nem sookára véget ér, szóval ők kezdésre elméletileg megérkezhetnek. The Painter pedig majd becsatlakozik, ha festett egy jót.
Játékosok: -Sheodon -The Painter -Genzo
| |
| | | Duncan MacFarlane Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2010. Jul. 18.
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Csüt. Júl. 29, 2010 2:20 pm | |
| Üdv! Én is jelentkeznék, bár nem tudom mikor ér véget a magánkalandom. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Csüt. Júl. 29, 2010 2:59 pm | |
| Elfogadva természetesen. A kalandod úgy szerintem 1 max két hét múlva véget ér, ha ebben a tempóban haladunk, és akkor kicsit késve, de csatlakozni is tudsz a kalandra, amibe majd bemeséllek a magánkaland végén ha az jó neked.
Játékosok: -Sheodon -The Painter -Genzo -Duncan MacFarlane | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Csüt. Júl. 29, 2010 9:28 pm | |
| Szeretnék én is csatlakozni. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Pént. Júl. 30, 2010 9:00 am | |
| Elfogadva természetesen.
Játékosok: -Sheodon -The Painter -Genzo -Duncan MacFarlane -Michael White | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Vas. Aug. 01, 2010 8:22 am | |
| Na, a kaland holnap kezdetét veszi, de lehet, nem tudok írni (bár nem biztos), így most kapjátok az első reagot. Mindenek előtt itt a prológus. Legkésőbb holnap estig tessék oda érni a következő játékosoknak a kaland kezdetének helyszínére, mert ők nincsenek magánkalandban. Sheodon, Genzo, és Michael White. A történet körváltását naponta tervezem, legrosszabb esetben 2 naponta. Nem várok senkire 2 napnál tovább, mert haladni szeretnénk a kalanddal, gondolom én. Remélem mindenki remekül fog játszani, mert mint azt már tudni lehet, a kaland végén a legjobbak jutalomban részesülhetnek teljesítménytől függően. Ám ez nem garantált, hisz ha senkinek a játékával nem vagyok megelégedve (bár ilyen nem fordulhat elő ) akkor nincs semmi meglepi. A karakterek ismerkedhetnek, vagy ha nem akarnak hát nem kell, de idővel úgy is muszáj lesz. A mese itt kezdődik. Sorrend nincs, hogy ki mikor ír, mindenki akkor, amikor épp fent tud lenni a fórumon és lehetősége van írni. De egy körben mindenki csak egyszer ír! A mesélő az-az az én körváltásomat követően újra írhatnak a játékosok egyszer! Remélem minden érthető, de ha nem nyugodtan lehet kérdezni. Jó szórakozást és vegye kezdetét a kaland! Akik jelentkeztek, és magánkalandban vannak, természetesen idővel csatlakoznak a mesébe, és ugyan azok érvényesek rájuk is. Továbbá jelentkezni bárkinek bármikor lehet! | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Kedd Aug. 03, 2010 4:28 am | |
| Elvileg nekem már kész a posztom, csak megvárnám vele az NJK elfogadását. Amint kész, másodpercre pontosan posztolok. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Szomb. Aug. 07, 2010 9:55 am | |
| Adam!
Kérlek olvasd el The Manipulator reagját, aki a kalandban ugyan azt a hibát követte el, amit te. Azért lett szóvá téve, hogy más is tanuljon az esetből, és hogy ne kövessen el hasonló hibát.
Köszönöm! | |
| | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Szomb. Aug. 07, 2010 9:58 am | |
| - Batman írta:
- Adam!
Kérlek olvasd el The Manipulator reagját, aki a kalandban ugyan azt a hibát követte el, amit te. Azért lett szóvá téve, hogy más is tanuljon az esetből, és hogy ne kövessen el hasonló hibát.
Köszönöm! Erre írtam, hogy eléggé szétszedtem a kalandot, jó lenne egy új kör, vagy egy gyors edit, de nem tudom, hogy Manipulator mikor lesz fent. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Szomb. Aug. 07, 2010 10:03 am | |
| Nincs szükség új körre. Mindenki javít/ ír amikor fent van. Ma valószínűleg nem fogok írni, megvárom a holnapot.
Nem lett széthúzva a kaland. Mind össze egy rövidke át szerkesztésre van szükség. | |
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Szomb. Aug. 07, 2010 12:03 pm | |
| Ez így most megfelel, Bats? | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Szomb. Aug. 07, 2010 12:06 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Szomb. Aug. 07, 2010 12:15 pm | |
| - Batman írta:
- Tökéletes.
Lekötelezel. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Csüt. Aug. 12, 2010 10:33 am | |
| Sheodon, jó lenne tudni veled mi a helyzet a kalanddal kapcsolatban! | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Csüt. Aug. 12, 2010 1:02 pm | |
| Itt vagyok, itt vagyok, bocsánat, csak családi okok jöttek közbe, ami miatt ugyan tudtam olvasni a kommenteket, de hogy sajátot írjak, odáig nem jutottam el. Igyekszem ezen változtatni, elnézést mindenkitől! | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Csüt. Szept. 02, 2010 7:02 am | |
| Duncan-Sárkány-Szikla-Painter féle csapattól bocs, de kicsit bele húztam, mert lemaradtatok Genzo mellett. Remélem nem gond, hogy a kutakodós köröket kihagytam. | |
| | | The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Hétf. Szept. 27, 2010 3:51 pm | |
| Bat: Én most írjak egy lezáró postot, vagy ezzel vége a kalandnak? | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| | | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Kedd Szept. 28, 2010 9:16 am | |
| Írjál postot, és majd mondom mikor van vége. Látni fogod Jah, nem rossz indulatból kerültél Arkhamba. Csak ha már gonosz vagy, meg kell járnod azt az utat is és fontos szerepet szánok neked ott. Részleteket majd tisztázzuk. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Kedd Szept. 28, 2010 10:12 am | |
| Duncan - Sárkány - Szikla - Painter féle csapat számára a kaland véget ért. Köszönöm, hogy részt vettetek benne, remélem élveztétek. Igaz, rengeteg minden kimaradt a történetből, ez gondolom érezhető volt. A macskák eredete, az árverés és Wayne értéktárgyainak rejtélye, illetve Batman kapcsolata Selenaval, na meg Freddy és Tracbuckles maffia ügyletei. Epilógust itt és itt olvashatjátok. Na és persze ígéretemhez hűen következik a jutalom osztás. Leszögezném, hogy lényegében mindenki karaktere hű volt, egyedűl az inaktívsággal volt a bajom, mert nem volt olyan, hogy naponta válthattam volna kört, minimum 2 napra volt szükség. Remélem ez a jövőben változni fog, hisz ennek oka volt az is, hogy kimaradt jó pár momentum a kalandból. Na de jutalom... Duncan: Aktív voltál, és nem maradtál ki egy körből sem. A karaktered hű volt jelleméhez, egyedül a rövid reagokat sajnálom. De minden esetre jutalmad 1 kredit. Használ egészséggel! Sárkány: Aktív, és bő hozzászólások. Szintén 1 kredit a jutalmad és mellé fogadd gratulációmat is, mert karaktered szintet lépett! Hős – Média által is ismert közszereplő, sokak szeretik, és sokak utálják. Mindenki hallott már róla, és eléggé sok az ellensége, és a kisebb bandák, piti bűnözők és a ranglétra alsóbb fokán helyet foglalók rettegik nevét. Szikla: Hoztad a jellemet, bár voltak érdekes húzások, és az aktívsággal is volt néha probléma, de minden esetre 1 kredit a jutalmad. Használd egészséggel! Painter és Sheodon: Hát sajnálom, de kifogyott a Mikulás zsákja. Minden esetre, ameddig írtatok, addig meg voltam elégedve, de az inaktívság miatt nincs semmim számotokra. Még egyszer köszönöm arészvételt, véleményeket, és építő jellegű kritikát szívesen fogadok! Genzo, és Manipulator számára még 1, maximum 2 körig tart a kaland. Addig is bírjátok ki ! A többiek pedig feltüntethetik adatlapjukon a jutalmakat, és a bővítést is várom! | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme Szer. Szept. 29, 2010 9:11 am | |
| Genzo és Manipulator része is a végéhez ért. Már csak egy lezáró postot kérnék tőletek, és mehettek Isten hírével. Nektek is köszönöm a részvételt, remélem élveztétek a kalandot. Mind ketten jól játszottatok, bár úgy érzem a vége felé kezdtetek lelankadni. Na de a jutalom, mert az nektek is jár. Genzo: Aránylag aktívan részt vettél, a karakteredet úgy-ahogy hoztad, és nem volt hiba a játékodban. Ami öröm, hisz a fórumra kerülésed idején szenvedtünk egy kicsit . Kiválaszthatod, mit szeretnél jutalom képen. Vagy 1 kreditet, vagy pedig +500kg megemelését. Manipulator: Lényegében ugyan az igaz rád, mint Genzora. Aránylag aktívan részt vettél, és a karakteredet is hoztad. Jutalmad pedig 1 kredit. A kaland újabb epilógusát itt olvashatjátok. Illetve a másikat pedig Arkhamban, ugyan is Manipulator, veled még tervezek 2-3 kört ott, ami kapcsolódna a kalandhoz. Remélem nem bánod. Írj egy záró posztot a dokkokhoz, és onnan majd látni fogod a többit miként is alakul a dolog. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Denevérakták: Tolvajok Fejedelme | |
| |
| | | | Denevérakták: Tolvajok Fejedelme | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |