HomeDC Comics frpgGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Katonai támaszpont - Page 3 296245150474wildcat..........Katonai támaszpont - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Katonai támaszpont - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Katonai támaszpont - Page 3 39843828 Katonai támaszpont - Page 3 79830643

Share
 

 Katonai támaszpont

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 11:12 am

A testem kicsit elernyed, ahogy Sigmund, tompa hangján kijelenti hogy nem akar ártani nekünk. Az újabb átváltozásával, ismét vesztett valamit az emberségéből és az intelligenciájából is. Ez is annak a nőnek a hibája....ha ő nem lett volna....ha ő....
Ijedten pillantok fel, ahogy Sigmun karjai kinyúlnak és megragadják a szerkezetet Charles fején....Charlie ijedten felsikolt....a levegő ami bennem rekedt, hangos sípolással tör elő, ahogy a szerkezet eltörik és szabaddá teszi apát. Mielőtt bármit is tehetnénk, Sarah újabb katonákat hív, s neki esnek Sigmundnak.
-Nem hagyhatjuk itt...én nem tudom itt hagyni...ismeri apát és láttad az arcát ahogy ránézett...-
Óvatosan leteszem a földre, újra a képességemhez fordulok, a konzolhoz lépek egyszerűen ki tépem a helyéről és arra dobom amerre a legsűrűbben állnak a katonák.
-Jöjjön! Le kell lépnünk innen...ki visszük innen Charlest! Segítsen nekünk!-
Kiabálom Sigmund felé, próbálom meggyőzni hogy tartson velünk, meneküljünk együtt. Nem tudom itt hagyni, egyszerűen csak nem érdemli meg, hogy itt szenvedjen tovább, kínozzák ahogy minket, apát, azt a kislányt....


-Neee!-
Sikoltok fel ahogy annak a szörnynek a karjai megfogják a sisakot, de mielőtt csinálhatnék bármit is, az ujjai összezáródnak, de csak a sisakot töri össze, s közben mintha sírna.
-Mi a fészkes fene....-
Motyogom, majd Sarah éles rikoltására összerezzenek. Újabb katonák, Sigmund üvöltve veti rájuk magát. Jaredre pillantok, a szavaim elakadnak arra ahogy és amiket mond.
-Ne merészeld Jared! Itt az esélyünk hogy lelépjünk....ő csalt minket ide.....-
Tiltakozok erőtlenül, de nem tudom megállítani, talán egy részem nem is akarja, hogy megállítsam. Míg azok ketten harcolnak apához térdelek, kisimítom a haját az arcából, gyengéden az arcára teszem a kezem.
-Apa, hallasz engem? Ki fogunk innen vinni...ígérem....-

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 11:28 am

Jared a panellal több őrt is a földre terít, és Sigmund is teszi a dolgát. A katonák sorba esnek el, miközben Charlie apjával foglalkozik. A férfi arca meggyötört, teste el van ernyedve, mint aki mozdulni is alig bír. Szemében a fájdalom és a kínzások kokozta nyomokat lehet kivenni. Ki tudja mit tettek vele... Alig bír megszólalni, és kezével megsimítani lánya arcát.

-Charlie... lányom...

Katonai támaszpont - Page 3 3155009312_www.kepfeltoltes.hu_

Hangzanak el a szavak. Ez idő alatt Jared szavaira Sigmund felé tekint, majd megragadja őt, és pár léptét követően Charliet és a testvérek apját is felkapja. Hatalmasat szökken, és hátával könnyedén töri át a plafont, ezzel egy magasabb szintre érkezve. Majd ezt megismétli újra, és újra. Mind ez idő alatt sem a testvérek sem apjuk nem sérül. Végül Sigmund a felszínre tőr. Ekkor derül csak ki, hogy mind ez idáig a föld alatt volt a társaság. Csak a hold fénye mutatja meg nekik hogy hol is vannak A lény Charlesra tekint egy hosszas pillantással, majd próbálja szavakba önteni amit mondani akar.

-Sajnáááálom... Chaarrrrrles.... sajnál...

Mondja, majd a testvérek felé is vet egy tekintetet, és vissza veti magát az általa tört lyukon. Feltartja a katonákat. A menekülők előtt pedig egy kopár vidék mutatkozik, néhány őrtoronnyal, és egy nagyobb garázzsal, mind ezt pedig drót kerítés veszi körbe. A távolban mintha Gotham fényeit lehetne felfedezni. De legalább 25 km-re vannak a várostól. Ám mielőtt még elindulhatnának reflektorok világítanak a családra.

-FEKÜDJENEK A FÖLDRE!!

Hallani egy férfi ordítását, és több mesterlövészt látni a tornyok felől, akik fegyvert szegeztek a trióra.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 1:38 pm

Nem tűnik úgy, hogy Sigmund megértette vagy felfogta volna, hogy mit akarok tőle. Továbbra is a katonákat püföli. Aztán hirtelen megragad, azt érzem hogy ugrik egyet, majd még egyet. Hangos dobbanást érzek, majd újabbat és újabbat. Nem sok mindent látok, de hirtelen mintha friss levegőt éreznék. Az ugrálás meg áll, újra a földön állok. Meglepetten pillantok Sigmundra, aki bocsánatot kér, majd visszaugrik az általa ütött lyukba.
-Ne! Várjon.....-
Kiálltok utána, de hiába. Apáékhoz lépek, mikor újra ránk kiabálnak, reflektorok vakítanak majdnem meg. Valószínűleg mesterlövészek vannak a tornyokban. Elszorul a torkom...most nem fognak megállítani minket, végre kijutottunk arról a borzalmas helyről. Charlie máris cselekszik, gyorsan felkapom Charles-t, Óvóan körbeölelem, s összegörnyedve, nehogy a lövések eltalálják apát, futok a legközelebbi fedezékbe


Könnycseppek gördülnek végig az arcomon, ahogy erőlködve próbál meg beszélni és megérinteni az arcom.
-Semmi baj apa, ne erőltesd meg magad...minden rendb.....-
Elakad a szavam ahogy hirtelen a levegőbe emelkedek, majd pecekig csak tompa puffanásokat hallok, majd hirtelen minden csendes lesz. Egy kéz ragad meg ismétés tesz le a földre. Mielőtt bármit is mondhatnék, Sigmund visszaugrik. Kimentett minket. Most pedig felakarja tartani a katonákat, időt nyer nekünk. Jaredre pillantok, majd a szemeimet vagyok kénytelen eltakarni, a hirtelen ránk vetülő fénytől.
-Most van kibaszottul elegem! vidd biztonságba!-
Kiáltok Jaredre majd vízzé alakulok s úgy ahogy a szellőzőben megnyújtom a testem, s a legközelebbi toronyra kapaszkodok fel, hogy lemossam onnan a mesterlövészeket. Ha sikerül, onnan a következő toronyra és így tovább, addig míg el nem fogynak azok a rohadékok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 9:21 am

Jared apjával mindössze egyetlen talán fedezéknek mondható helyre tud menekülni. Az pedig a katonai garázs, ami úgy 50 méterre lehet. Míg testvére védi őket, csak egy egy golyó hurzsolja a férfi kemény bőrét, ám az nem jár semmiféle sérüléssel, bár a mesterlövészek fegyvere érezhetően kellemetlenebb, mint a korábbi katonák által leadott tűz.

Charlie víztestével felkapaszkodva a tornyokra lemossa a fegyvereseket, akik 10 métert zuhannak a földig. Mindegyikük túléli, de komoly sérüléseket szenvednek el. Az utolsó őrtoronynál is végezhet a lány, komolyabb gond nélkül. Bár a lövészek hatástalanítva lettek, hisz mindegyikük fájóan küszködik, de nem szabad még elbízni magukat a családnak. Jared ahogy bemegy a hatalmas garázsba, tankokat, és katonai terepjárókat pillanthat meg a sötétben. Mellett van egy kapcsoló, ami minden bizonnyal a lámpát hivatott működtetni. Charlie kicsit késve, de megérkezhet apjához, és testvéréhez.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 10:29 am

Próbálom annyira összehúzni magam, hogy Apát mindenképpen takarjam a lövészek elől. Nem túl nehéz, teljesen erőtlen, szikár, alig van rajta izom. A teste ijesztően hideg, csak néha-néha köhög fel erőtlenül.....de még él....él....és ezt kell szem előtt tartanom. Rohanok az egyetlen fedezékbe, ami a lövészektől védhet. Odaérve szinte berontok a garázsba, tankok és katonai dzsipek mindenfelé. Körbenézek a sötétben de a járművek körvonalán kívül nem sok mindent látok. Muszáj lesz az egyik dzsipet elkötnünk, gyalog nem sokáig fogunk jutni. Ahogy a szemem lassacskán hozzászokik a sötéthez és az épületbe bujkáló homályhoz, a közeli falon látok egy kapcsolót. Odalépek, egy kézzel tartva Apát, a másikkal a kapcsoló felé nyúlok és felkattintom. Aztán az egyik dzsiphez lépek, kinyitom a hátsó ajtót, óvatosan az ülésekre fektetem apát, majd megpróbálom beindítani. ebben a pillanatban érkezik meg Charlie is. Ki túr a vezetői ülésből, megpróbálja feltörni a kocsit. Érdeklődve és furcsállva nézem, túl nagy gyakorlata van benne.....de ez most nem érdekes...beülök apa mellé a hátsó részre, várva hogy eltűnjünk erről az átkozott helyről végre.

Ahogy feljutok az elsőt toronyra, könnyebben mint hittem, azonnal egy erős vízsugárral kilököm az ott tartózkodó lövészeket. Nem érdekel a testi épségük, Jared nyilván még a velünk történtek után sem helyeselné az ilyesfajta viselkedést, de én nem ő vagyok.
-Bocs fiúk, szándékos volt!-
Kiálltok a következő adag után aki sikoltozva hullanak alá, és tompa puffanással érnek földet. A tornyokkal gyorsabban végzek, mint gondoltam és elindulok a garázs felé. Menet közben azért egy-egy vízsugárral még lefegyverzem a szenvedő katonákat, majd belépek a garázsba. Jared épp az egyik dzsippel szenved. Odasietek.
-Menj arébb, majd én megcsinálom, vigyázz Apára.....-
Azzal nekiállok elindítani a motort sietve, nem lehet sok időnk, amit Sigmund nyert nekünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 10:41 am

Charlie aránylag könnyen képes beindítani a járművet. Charles hátul feküdvén nem sok életjelet ad, de a történtek miatt érthető lehet. Charlie amint beindítja az autót, egyből el is hajthat vele a garázsból. Ám amint elindulnak, a hatalmas terület kijárata előtt két őrt látni, akik gépfegyvereiket a feléjük közeledő dzsip kerekeire irányítják. Meghúzva a ravaszt, nem találják el a gumit, de jó úton haladnak felé.

Mind ez idő közben a föld mintha megremegne a család alatt, és a kocsin érezhetően lök egyet. Mintha egy hullám szaladt volna végig a felszín alatt...

-MEGÁLLNI!

Ordítja az egyik őr, miközben folyamatosan célra tartva tüzel társával együtt. Ezek után egy erős ordítást hallani. Minden bizonnyal Sigmund eltorzult énje a gazdája.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 11:20 am

Charlie másodpercek alatt beindítja a kocsit, becsapja az ajtót és már is indít. Átölelem Apát, megóvva attól, hogy beverje a fejét a zötykölődésben.
-Mindjárt vége....kijutunk innen végre....Mi a franc?!-
Kiálltok fel meglepetten ahogy a föld alól, mintha valami meglökte volna az autót, s szinte ezzel egy időben két katona jelenik, akik habozás nélkül lőnek ránk. Apát takarom, s most egyenlőre a többit Charliera kell bíznom. Mintha Sigmund hangját hallanám tompán a lövések hangjai közül. Talán sikerült neki is kijutnia.....


Sikerül beindítani a kocsit, máris a gázra taposok és teljes gázzal a kijárat felé száguldok. Ahogy a kapu elér érek, szinte a semmiből tűnik fel két katona, akik a gumikra tüzelnek. Szerencsére egyenlőre nem találják el azokat, majd hirtelen mintha alulról megdobná valami a kocsit, zökkenünk egyet. Cikázva próbálom meg kikerülni a golyókat, majd ahogy közelebb érünk elfordítom a kormány, miközben a fékre taposok, így próbálom meg elsodorni a ét katonát az útból, mielőtt megtudnának állítani minket.
-Kapaszkodjatok!-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 11:33 am

Charlie manőverezése kisebb-nagyobb siker eredményével jár. Bár a kocsi gumijait nem éri semmi kár, a szélvédőt átviszi egy golyó, és a fényszóróját is kilövik a katonák. Ám minden hiába, mikor a sofőr elsodorja a támadókat, ezzel egyidejűleg, viszont a kapunak is neki ütközik, ami a sebesség ellenére nem tört át. Manuálisan kell mindenféleképpen kinyitni azt,a közelben lévő kis portára emlékeztető fülkében. Akár Charlie, akár Jared teszi meg mind ezt, nem kerülnek akadály elé, és sikerrel kinyílik az ajtó. Ám ezzel egy időben a támaszpont egy távolabbi részén erőteljes búgást hallani, és látni, ahogy a föld mintha ketté nyílna. Ám nem természeti jelenség okozza. Egy eldugott leszálló pálya emelkedik ki a katonaság felszíne alól, ahol egy helikopter mutatkozik. Rotorja pedig egyre gyorsabban pörög, és felszállni készül a jármű... Jared a terepjáró hátsó részéről, mintha Sarhat látná amint a gépbe száll, és hevesen mutogat irányukba.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 11:58 am

Charlie észt veszejtve hajt a katonák felé. Erősen kapaszkodok, de még így is megérzem a becsapódás erejét. A két katona ájultan, talán halottan esnek a földre. a kapu viszont nem nyílik ki. Charlie szitkozódva robban ki a vezető ülésről, és nyitja ki a kaput, majd újra visszaül és már indulna, mikor a föld újra megremeg, majd egy helikopter emelkedik ki a földből. Egy álcázott felszálló pálya a föld alatt, s mintha Sarah is ott ülne a gépen. Soha nem tudunk már megszabadulni tőle....a rohadt életbe.
-Húzz bele Charlie!-
Kiáltok de elég nehéz lesz lerázni ezt a helikoptert. Kétségbeesetten agyalok valamin, ami kihúzhat minket a pácból.


A fék csikorogva feszül a lábamnak, a kormányt erősen oldalra tekerem. A járgány oldalra fordul és nekicsapódik a két katonának és a kapunak. A katonák ugyan kidőlnek de a kapuról fájdalmasan visszakoccanunk.
-A rohadványos jó ku.....száradnátok el....-
Káromkodva és dühösen kászálódok ki a kocsiból és futok a kapu mellett álló porta szerűséghez. nem kell sokat keresgetnem, szinte azonnal megtalálom a kapu kinyitásához szükséges gombot. Rácsapok és már szállok is vissza. Már indulnék mikor a föld alól egy helikopter jelenik meg.
-Francba!
Szinte repülő starttal indítok, van egy olyan érzésem ezzel sem tudjuk lerázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 12:05 pm

A kocsival minden gond nélkül menekülőre tudják fogni a testvérek, és apjuk. A helikpoter magasba repűl, majd pedig azonnal követni kezdi a lopott járművet. Ha viszont bárki is felnéz a gépre, tisztán kivehető Sarah alakja immáron, aki egy a leszállósínre erősített katonai gépfegyver mögé űl, és tüzelni kezd saját családjára. Már nemszórakozik. Nem akar kockáztatni, egyszerűen csak meg akarja ölni őket. Végleg... A golyók Jared kristályos bőrét többszőr is megütik, és ez már éreszhetően fájdalmas. Kemény védőburka meg is reped több helyen, az erőteljes találatok után. Sarah ordítva kiált, amit még a menekülők is hallnak.

-KÖZELEBB, barmok! KÖZELEBB!!

A gép kicsit alább ereszkedik, majd abban apillanatban Sigmund hatalmas testével a helikopter farkát ragadja meg. A semmiből tőrt elő, hatalmas lyukat vágva a talajban, ahogy feltört. Nem tudni milyen nehéz lehet, de könnyedén lerántja magával a helikoptert, ezzel Jared, Charlie és apjuk egyre távolabb kerül. Majd egyszer csak hatalmas robbanást hallani... De csak a füstöt látnia távolban, semmi mást.Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 12:33 pm

A fájdalomtól fel-fel nyögök ahogy Sarah által irányított, gépágyú lövedékei teljes sebességgel belém csapódnak. Bele sem akarok gondolni, mi lett volna ha nincs a képességem. Még így is fájdalmasak, és egy-két helyen kezd repedezni a bőröm. Még egy két ilyen találat......
Charlie észvesztő tempóban vezet, de a helikopter, s benne Sarah egyre csak közeledik, majd hirtelen Sigmund robban elő a talajból és a gép farkát ragadja meg. lerántja a földről.
-Sigmund......
Megmentett minket ismét....hirtelen robbanás hallatszik, majd füstcsík mászik fölfelé az égen.
-....köszönjük.-


Próbálom kikerülni a gépfegyver hatósugarából, nem sok sikerrel. az az átkozott helikopter utolér minket, ezzel a nyamvadt kocsival, nem tudunk elmenekülni előle. A vezetésre koncentrálok, így csak a visszapillantóból látom a történteket. Sigmund ismét megment minket, majd egy robbanás maradványait lehet látni a látóhatárban. Az a majom csak megmentett minket végül. Megkönnyebbülten sóhajtok, de még mindig őrült tempóban száguldok a város felé. Mielőbb el kell tűnünk a létesítmény közeléből, és biztonságba helyezni Apát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 5:13 pm

A jármű egyre csak távolodik a támaszponttól, és lassan már a Gothamra vezető hidakhoz ér a család. Senki nem állította meg őket, és fel sem tartóztatták egyiküket sem. Úgy néz ki vége a megpróbáltatásoknak... legalábbis remélhetőleg. A fekete füst egyre halványabban látszik, és nem hallani semmit. Se Sigmund ordítását, sem semmi mást.


//Folytatás: Gotham város :: Burnley :: Jackson ikertestvérek búvóhelye//


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 25, 2010 11:14 am

A támaszpont alatt méterekre eldugottan egy földalatti hatalmas teremben morgást, és hörgést hallani. Majd egy férfi alakja rajzolódik ki. Kezében hosszú ostor, és a sötétségbe takaródzó sarok felé csapkod fele erőteljesen. Majd lassan megvilágításra kerül a megfélemlítendő alak is. Hatalmas, szőrős teste, és vörösen izzó szeme jellemzi. Nem más, mint Sigmund az.

-UNDORÍTÓ! GUSZTUSTALAN! SZÖRNYETEG!

Katonai támaszpont - Page 3 223_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_

Ordítja minden csattanás után a férfi, kinek szeménél egy sebhely húzódik. Sigmund rettegve húzódik az ostor elől, de nem egy csapás eléri őt, és fájdalmasan ordít dübörgő hangon. De a sokadik csapás után, Sigmund felbőszűlten kapja el az ostor végét, és dübörgő hangján förmed rá az alakra.

Katonai támaszpont - Page 3 225_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_

-MEGÖLLEK!!!

Majd ebben a pillanatban kissé gépies női hang szólal meg a sötétből.

-Sigmund. Nyugodj meg.

Mondja, ezzel pedig lehiggadva hagyja, hogy az idomár tovább kínozza őt. A férfi teljesen átéli minden pillanatot, amiben fájdalmat okoz a hatalmas lénynek. Megalázza őt, és a testét támadja látszólag, de lelkére gyakorol nagyobb hatást azzal, hogy sértő szavakat mond Sigmundnak. Talán egy átlag embernél nem lenne hatással az ilyesmi, ám az átváltozott férfi agya, és lelke teljesen deformálódott. Így az ilyen, és ehhez hasonló gúnyszavak jobban fájnak számára, mint bármi más.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 1:02 pm

//Előzmény: Gotham város :: Város Háza és Pénzügyi kerület :: Minisztérium//

A testvérpár, úgy 3 km-re lehet a támaszponttól, mikor megáll az őket szállító terepjáró. A sofőr hátra fordul.

-Megérkeztünk.

Majd pedig neki áll a kiselőadásnak.

-Az ülések alatt találnak egy-egy kisebb ládát. Ha kinyitják, találhatnak benne 2 pár füst gránátot, egy hangtompítós 9mm-es fegyvert 2 tárral, kódtörőt, és egy hőérzékelőt. Továbbá egy-egy kommunikátort, amivel tarthatják egymással, és velem is a kapcsolatot. Ezek lesznek az önök eszközei. A feladat egyszerű. Bemennek, elvégzik a dolgukat, és értesítenek, mikor a kijárathoz közelednek. Ott fogom várni magukat, hogy elhagyjuk a helyszínt. Kapnak maguk mellé még egy társat is.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Scott Darren
Bűnüldöző
Scott Darren

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2010. Aug. 21.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 1:04 pm

Nem gondoltam volna, hogy itt kötök ki. A kocsiban ülve, csak némán utazok, még csak a visszapillantó tükörben sem nézem meg a két utast. Rá érek még. Kevés információt tudok róluk, de azt mondták, nem is fontos. Csak az az orvos. De akkor is, többet kell tudnom erről a testvér párról. Minden esetre, most nem állok le kérdezősködni. Az egész úton csak a környezetet nézem, míg nem megérkezünk. Gotham külvárosa... egy katonai támaszpontra belógni, nem könnyű feladat, de megoldható. Megoldom. Az anyósülésen ülve, csak hallgatom a sofőr eligazítását, és amikor rám kerül a sor, csak akkor tekintek hátra, és csak kicsit biccentek köszönés képen. Ezek után kiszállok a kocsiból, és becsapom az ajtót magam után, és várakozóan nézek az ikerpárra, hogy jönnek-e. Nem sok kedvem van csapatban dolgozni, főleg úgy, hogy sehol nem tudtam ennek a Jarednek, és Charlienak utána nézni, és még nem is közöltek velem sokkal többet az alapvető dolgoknál. Megigazítom hosszú ballon kabátomat, és a korábban kapott fegyvert elteszem a gránáttal, tárral, hőérzékelővel, és kódtörővel együtt. Kommunikátor a fülemben a maszkom alatt rejtve, így indulásra készen vagyok.

-Mennyünk.

Szólok hátra, és már el is indultam a cél irányába, nem várva válaszra, vagy bármi másra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 3:13 pm

//Előzmény:Gotham város :: Város Háza és Pénzügyi kerület//

Miután kezet fogtunk, még mindig nem bízok benne, beültettek egy kocsiba minket. Máris a támaszpont felé suhantunk. Kaptunk egy bizarr harmadik embert is, aki egy elég furcsa jelmezben ülte végig az utat. Halálos csendben. Még egy ember, akiben ki tudja bízhatunk-e egyáltalán. Némileg viszolyogva, de azért elrakom a felszereléseket, bólintok Charlienak és a férfi nyomában el indulok, hevesen dobogó szívvel.

Ez meg ki a jó isten? Ráadásul ebben a maskarában, elég röhejesen néz ki szerencsétlen. Nyilván velünk együtt küldték, hogy ellenőrizzen minket? Egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki tudja, hogy miért is vagyunk itt. Egy mozdulattal elteszem a felszerelést, fülembe nyomom az adóvevőt. A férfi mellé lépek, belekarolok bal oldalról és szelíden egy másik irányba irányítom, mint amelyikbe ő kezdett el menni.
-Bocs édes, de tudok egy csendesebb utat, ahol feltűnés nélkül bejuthatunk....-
Mondom halkan, hisz a felépítése a helynek még mindig itt van a fejünkben, és van egy kisebb forgalmú rész, ahol besurranhatunk.
-És mond, nem érzed magad hülyén ebben a kosztümben?-
Cseverészek vele, nem mintha nem lennék ideges, hisz egyszer már elszöktünk innen, most meg önként megyünk Sarah elé. normális vagyok én?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 8:23 am

A testvérpár, és új társuk együtt indulhatnak el egy eldugottabb bejárat irányába. Délután van, még világos, így minden bizonnyal könnyen kiszúrhatják a triót, ha a támaszpont közelébe érnek. Nagyjából 3 km-re van tőlük a célállomás, így előttük áll a gyaloglás. Ha hátra néznek, láthatják még Gotham városát, és hídjait. Pár perc múlva viszont a nyugodt aránylag napos időt, egy nagy erejű dörrenés rázza meg. Fekete felhők tűnnek fel az égen, és néhány pillanat múlva szakadni kezd az eső, és villámokat szór az ég. A drámai időjárás mintha fokozódna, ahogy egyre közelebb ér Jared, Charlie, és Scott a katonai támaszponthoz.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Scott Darren
Bűnüldöző
Scott Darren

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2010. Aug. 21.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 8:32 am

Mikor elindulok, Charlie valami csendesebb útról beszél. Volt már itt, ezért nem fogok vitatkozni vele. Hagyom, hogy vezessen. Bölcsebb ez a döntés, mint hogy most a saját fejem után mennyek. Elvégre most nem piti bűnözőkkel nézek szemben, hanem talán egy magasabb kategóriával. Bár nekem egy kutya. Tetteiért bűnhődni fognak. De gondolatmenetemből a lány zökkent ki. Kérdése provokáló, és sértő, de engem nem fog tudni felhúzni. Tömören, komoly hangon válaszolok úgy, hogy rá sem nézek Charliera.

-Nem.

Majd pedig tovább haladok. Alig néhány perc múlva viszont az időjárást kifordítja valami. Villámlani, és dörögni kezd az ég. Nem beszélve a zuhogó esőről. Talán most ez az eső lemossa Gotham utcáiról a szennyet. Nem vagyok ott, hogy vigyázzak az emberekre. Helyette a katonaság felé tartok. Még mindig nem tudom mit is keresek itt. Az eső miatt kicsit felhajtom a bőrkabátom gallérját, és meghúznám magam, bár tudom nem segít. Fel szemmel tekintek a testvérpárra, és nekik szegezem a kérdésemet.

-Dr. Benett miatt jöttem. A feladatom, hogy kihozzam őt onnan élve, és vigyázzak az épségetekre. Nem mondtak nekem semmi mást, így örülnék, ha felvilágosítanátok. Megtennétek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 1:26 pm

Charlie úgy tűnik nagyon is jól el van a férfival. Ha így folytatja hamar fel fogja húzni, de ő már csak ilyen. Míg ők ketten el vannak egymással, én idegesen gyalogolok nem sokkal előttük. A bázis még messze van, de hamar ki fognak szúrni minket ebben a világosságban, még így is, hogy egy alig használt úton megyünk. És még azt sem tudjuk, hogy Sarah merre lehet. Ez a komplexum hatalmas, bárhol lehet. Csak most kezdek belegondolni mennyire vigyázatlanul vágtunk bele, ebbe az egészbe.
Ahogy közeledünk hirtelen ki tör a vihar és esőben és villámlásban vagyunk kénytelenek tovább menni, Talán ez még előnyünkre is van, kevésbé vagyunk észrevehetőek.....
-Elég lesz Charlie! Inkább haladjunk....-


Tch, nem valami szűkszavú ez a fickó. És fel sem veszi a piszkálódásomat...hmm nem annyira rosz, ha közelebbről megnézem. Megtorpanok ahogy elmondja miért is van itt. Na nem az része döbbent meg, hogy ránk kell vigyáznia. Inkább az hogy azt sem tudja miért is van itt.
-Komoly, azt sem tudod mi folyik itt? Ha azt akarod elmondom én szívesen....Sarah Benett az anyánk, aki miután megszült minket 20 akárhány évig kísérletezett rajtunk, az apánkon szintén...megszöktünk, aztán nem rég megint elkapott minket, majd megszöktünk apával együtt. Majd elhatároztuk hogy tönkre tesszük, hogy másokat ne tehessen tönkre. Kiderült hogy a kormány pénzelte a kísérleteit, most viszont elfoglalta valahogy ezt a támaszpontot. Már csak az a kérdés kik támogatják pénzelik. Mi őt akarjuk elkapni bezáratni, a kormány meg a támogatóit....-
Próbálom könnyed hangon előadni, de nem sikerül. Még soha senkinek nem mondtuk el mi történt velünk, csak úgy kiszaladt ez az egész a számon, nem akartam ennyi mindent elmondani. Próbálok nem a szemébe nézni, nehogy lássam a sajnálatot rajta. Jared szól rám, elhallgatok.
-Megtudhatom a neved?-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 1:42 pm

Az eső kivétel nélkül mindenkit eláraszt. Olyan, mintha dézsából öntenék. De pár perc múlva már mind a három személy megpillanthatja a támaszpontot. Jared, és Charlie számára ismerős, hisz jártak itt. Charlie pedig az emlékek miatt, mait apja örökített át, pontosan tudja, hol van az a pont, ahol kevésbé észrevehetőek. Néhány méterre található a szellőzőrendszer föld alatti vonala, ami pont itt ér véget, egy kisebb fedél alatt, ami a kanálisnyílásra emlékeztető, ám még sem az. Mind össze egy igen jó márkájú lakat van rajta, nemes acélból, amit nem egyszerű kinyitni. Ide kevés az egyszerű fizikai erő...

A távolban látni, hogy a támaszpont őrtornyain álló reflektorokat felkapcsolták a beborult idő miatt. A fényeik nem érik el a triót szerencsére, de ha sokáig időznek egy helyben, kiszúrhatják őket.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Scott Darren
Bűnüldöző
Scott Darren

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2010. Aug. 21.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 1:43 pm

Hallgatom a lány helyreigazítását. Sanyarú sors, csak nehogy sírjak. Arcomon semmiféle sajnálat, megbánás, keserűség, vagy együttérzés nem látszik. Ugyan azzal a komolysággal nézek, mint eddig. Elismerem, nem lehetett egy leány álom, de élnek. Ami pedig nem öl meg, az megerősít. Csak egy fél pillantást kap Charlie az elmondottak után, nem többet. Jared elhallgattatná őt. De viszont magamból kiindulva tudom, jobb ha kiadja magából az ember. Mondjuk nem érint meg a története. Amikor a nevem felől kérdez a lány, csak komoran válaszolok.

-Nem.

Ezzel pedig haladok tovább. Nem azért vagyok itt, hogy barátkozzak, és minél kevesebbet tudnak rólam, annál jobb.

-Úgy hívtok ahogy akartok. Nem érdekel.

Teszem még hozzá érdektelenül. Tényleg nem érdekel, milyen megnevezést aggatnak rám. Az viszont sokkal inkább, hogy a kis sétánk hová vezetett. Egy csatorna fedél. Vagy valami hasonló. Talán egy szellőző vége. Eltekintek a támaszpont irányába, és látom a reflektorokat. Jó lenne sietni. Ahogy elnézem a lejáratot nem egy egyszerű pince lakat őrzi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 2:06 pm

A vihar fokozódik, de szinte nem is bánom. Elfedi a kilétünket, könnyebb lesz bejutnunk. Charlie továbbra is a férfit karolva jön utánam. Nem mintha nem tudna, egyedül is jönni. elég mogorva egy alak, de legalább nem sajnál le minket azért amit velünk tettek. Végre a bejárathoz érünk, nem messze fények villódznak, biztos az időjárás miatt. Jobb ha sietünk, nem állhatunk itt örökké. Intek hogy álljanak hátrébb, aztán felveszem a kristálybőrt, megfogom a lakatot, és megpróbálom összetörni. Remélem nem fog nehézséget okozni. Ha sikerül, Charlie megy le elsőnek víz alakban, aztán jövünk mi....

Újra meghökkenek, megdöbbenek. Főleg az arckifejezésén, egyáltalán nem látszik rajta semmiféle sajnálat, sőt mintha nem is érdekelné amit mondtam. Lehet hogy csak én fújom fel ezt a dolgot....érdekes, és mogorva egy alak.
-Oké, legyen ahogy akarod, Mogorva...mostantól takarékra álltam....-
A lejárathoz érünk, amint Jared letépi a lakatot, én megyek le először. Víz alakban nem vagyok nagyon sebezhető, és rejtőzködni is jobban tudok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 2:31 pm

Jared, Kristályként utat nyit testvérének, aki víz alakban előre indul. Leérve mind a hárman láthatják a legalább 100 méter hosszú egyenes szakaszon haladó szellőzőt amiben csak négykézláb lehet közlekedni, úgy is eléggé szűkösen. Távolabb látni ahogy elágazódik 3 felé. Tovább egyenesen, balra, illetve jobbra. Minden gond nélkül haladhat a társaság előre, semmi nem gátolja őket. Legalább is semmi, ami látható lenne.

Mikor az elágazáshoz érnek, mindhárman láthatják, hogy a szellőző bal, és jobb oldalra vezető "folyosója" egy ketreccel van elzárva. Ám ezen nincs lakat, egyszerűen a járat része a rácsos haladásgátló. Pár pillanat múlva, viszont kissé meleg levegőt érezhet mindenki, a távolból. Mintha valami ventilátor indult volna be, csupán azzal a különbséggel, hogy nem hűsít, hanem kellemesen meleg érzést ad.


Katonai támaszpont - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Scott Darren
Bűnüldöző
Scott Darren

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2010. Aug. 21.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 2:31 pm

Nocsak... okoznak meglepetést ezek a kölykök. Az egyikük olyan, mint valami kristály bőrű,a másik meg folyékonnyá válik. Nem találok jobb szavakat rá. Magamban megdöbbenek, de nekik mind ezt nem mutatom. Viszont a hadnagy tájékoztathatott volna hogy nem egyszerű emberekkel hatolok be a komplexumba. A szellőzőbe leugorva, vissza teszem magam után a rácsos fedőt, és leghátul követem a testvérpárt. Egészen egy elágazásig, ahol megállok, és a talán már megszokott hangon szólalok meg.

-Külön kéne válnunk.

Ekkor megbököm Jaredet, és a rácsra mutatok.

-Megtennéd, kérlek?

Kérdem, és ezzel a nem túl kifejtett kérdésemmel utalok arra, hogy jó lenne ha tenne azért, hogy a rács ne gátolja az utamat. Jó erőben van a srác, és legyen már neki még egy kis siker élménye. Ha kinyitja, elindulok balra, ha nem, akkor hátra maradok, és megoldom magam. Együtt feltűnőek lehetünk. Az biztos, hogy külön kéne válnunk. A kommunikátoron keresztül, úgy is tudjuk tartani a kapcsolatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 17, 2010 11:00 am

Bólintok a kérésre, és amilyen csendben csak tudom leszedem a szelőzőt fedő rácsot. Viszont megtorpanok, nem igazán tartom jó ötletnek, hogy szétváljunk. Ugyanakkor több olyan hely is van, ahol Sarah tartózkodhat, s ha mind a hárman együtt megyünk, nagyobb a lebukás veszélye.
-Rendben, váljunk szét....de annyira nem tetszik az ötlet.....-
Morgom Charlie felé, majd elindulok a másik kijárat felé. Az egyik lehetséges tartózkodási helye felé.


Lennt a szellőzőbe jutunk, ahol csak nehézkesen férünk el, de legalább bejutottunk. Az út elágazik, és Mogorva rögtön ki is mondja amire gondolok.
-Rendben lesz Jared, több helyet át tudunk fésülni ha szétválunk....viszont magával megyek, hacsak nincs a fejében ennek az egész épületnek a tervrajza. Jobb ha nem kódorog céltalanul.....-
Amennyiben rábólint vele megyek, ha nem akkor is. Jared az egyik én pedig a másik legvalószínűbb tartózkodási helye felé igyekszünk, és az pont arra van, amerre Mogorva akar menni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Katonai támaszpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Katonai támaszpont
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Külváros-
Ugrás: