HomeDC Comics frpgGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
....................
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 NJK és a multi karakter

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

TémanyitásTárgy: NJK és a multi karakter   Szomb. Május 15, 2010 10:46 am

A játékosok számára is nyitott az NJK használata, amelynek több fajtája is van. De erről később. A Nem Játékos Karakter (NJK) a fő karakter mellett foglal állást. Az az a felhasználó nem csak egy karaktert irányíthat, hanem lehetősége van újraregisztráció nélkül akár több karakter birtoklására. Ez azért lehet előnyös, hiszen kalandra, akár segítséget is vihet magával, vagy netán ha olyan NJK van a birtokában, akkor több más kalandban is részt vehet.

Az ilyen karaktert két féle módon lehet megszerezni. Az egyik a jutalomból, a másik pedig kreditből. Kreditből különböző NJK-kat lehet venni:

-1 kredit: Átlagos ember, aki csak a főkarakter mellett tud felbukkanni, külön kalandokra nem mehet.

-2kredit: Akár más faj képviselője, aki szintén csak a főkarakterrel együtt tud mozogni.

-3kredit: Ember, aki már teljesen függetlenül tud ténykedni, így más kalandokon is részt vehet, a főkaraktertől távol, ezzel akár egyéni élete is lehet.

4kredit: Akár más faj képviselője, aki már teljesen függetlenül tud ténykedni, így más kalandokon is részt vehet, a főkaraktertől távol, ezzel akár egyéni élete is lehet.


Felhívnám a figyelmét mindenkinek, hogy fontos, hogy egy NJK szorosan kapcsolatba legyen a fő karakterrel. Gondolok itt arra, hogy az legyen a rokona, élettársa, barátja, ismerőse, csapattársa. Valami -féle kötelék legyen kettőjük között, még ha nem is szoros de legyen! Egy teljesen úgy mond önálló NJK-t csak jutalomból lehet kapni, kreditből nem vásárolható, így érdemesebb erre egy multi karaktert alkotni.Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

TémanyitásTárgy: Re: NJK és a multi karakter   Szomb. Május 15, 2010 10:52 am

A multi karakter az, mikor egy felhasználónak kettő, vagy több főkaraktere van. Az-az több néven van regisztrálva és ezzel több karakter van a birtokában, ami nem NJK, hanem JK.

Nem megengedett az ész nélküli karakter gyártás, épp ezért kell megfontolni hogy mikkel is álljanak elő a felhasználók. A Multi karakter akkor engedélyezett, ha azt a felhasználó előre jelzi, és az aktuális karakterének legalább 100 hozzászólása van. Ebben az esetben alkotható egy újabb karakter, majd ez ismételten meg lehet tenni, ha a legutóbbi karakter is rendelkezik 100 hozzászólással. Viszont! Ha egy JK nem elég aktív (persze kivéve önhibán kívül), egyszeri figyelmeztetést von maga után, majd ha ez ismét bekövetkezik, a Staff bármely tagja elveheti, és tetszőleges módon felhasználhatja azt akár Mesélői NJK-ként.Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
NJK és a multi karakter
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Információk, Leírások-
Ugrás: