HomeDC Comics frpgGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
....................
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Harc az álarcért kalandok

Go down 
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Harc az álarcért kalandok   Szomb. Okt. 09, 2010 8:59 am

Batman halott!

Szeptember 11-én történt... A Sötét Szárnyak támadást indított a Wayne-torony ellen. Rengeteg civil odaveszett. Tehetetlenek voltak, akárcsak a hősök... Életét vesztettew Kékbogár, Flash, T, a Zöld lámpás és Batman... A Denevér... Gotham örzője. A Holló nevű terrorista végzett vele.

Gothamet ezután kezdték szétszedni a bűnözők. De nem csak ők tették tönkre a várost. A hősök is elkezdték a harcot egymás ellen. Éjszárny elvette Batman álarcát, ami elvette az eszét. Nem válogat az eszközökben, nem törődik a várossal, csak egy célja van: a bosszú!
De nem ő az egyetlen. Vannak követői: Macskanő, Vadásznő és Vadmacska

Ezt Batman másik két tanítványa, Red Hood és Robin nem nézik jó szemmel. Ők a Batman-pártiak, akik Éjszárnyék ellen fordultak.
Batman-pártiak: James Gordon, Raven, Batgirl és Arrowette.

Joker pedig eltűnt. Nem tudni, hogy hová, de a baleset óta hallani sem lehet róla. Bár többen is elmentek. Gothamben csak pár bűnöző maradt, akik háborúznak minden egyes négyzetméterért.
Gothamben megmaradt gonosztevők:
-Rébusz, akinek az új segítője Harley Quinn.
-Kétarc
-Pingvin, akinek Madárijesztő is a segítségére van
-Valamint egy titokzatos férfi, aki fémből készült Batman-páncélt visel. Pisztolyainak töltényeit az egész város rettegi.


És most az összes gonosztevő és Batman-párti egy dologra készül: ostromot terveznek a Wayne-birtok ellen, hogy megszerezzék az álarcot. Ugyanis mindenkit felkeresett két titokzatos alak. Azt mondták, hogy tudják a módját, hogy felélesszék a denevért: az álarc kell hozzá. Azonban nem elég csak egy álarc. Batman halála valamiféle láncreakciót indított el a dimenziók között, és ezzel veszélyezteti más dimenziók hőseit. Ha megvan az ereklye, elindulhatnak a következő dimenzióba Bruce Wayne egyik találmányának segítségével, hogy megszerezzék a további 3 álarcot.

De előtté Éjszárnyt is meg kell győzni, kinek fején ott virít a denevér utolsó emléke...Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rébusz
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért kalandok   Szer. Okt. 13, 2010 5:30 pm

Noir


1986, Amerika.

Az USA és a Szovjetúnió nukleáris háborúja kihatott az összes amerikai polgárra. Sokan álrahát húznak, és úgy vonulnak ki az utcára, hogy segítsék az ártatlanokat. Nem az oroszok hibája: a bűnözőké. A bűnözőké, akik nem tisztelve az ember életet öldökölnek és fosztogatnak. A rendőrség persze nem tud tenni semmit... vagy nem akar: őket az igazságosztók érdeklik. Vadásznak rájuk, és nem egy álruhás hős kötött már ki börtönben, vagy halt meg. Az USA olyannyira sok időt töltött a hősök megfélemlítésével, hogy egyik napról a másikra az oroszoké lett az ország. Elfogták az elnököt, a katonákat börtönbe csukatták. A civilekkel nem törődnek, de a polgárok folyamatos forradalmakat tervezgetnek. Az igazságosztók többsége most már visszavonult, mert félt a katonákkal szemben is fellépni. Ám néhány hős kitartóan kűzd a bűnözés ellen, és nem érdeklik őket, hogy a nemzet veszélyben forog.

ISMERT személyek az 1986 Gotham-ében:

Batman - Bruce Wayne
Catwoman - Prisyla Kyle
Joker
Éjszárny
Rorshach
Éji bagoly


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Harc az álarcért kalandok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Városok, és egyéb helyszínek ismertetése :: Alternatív Világok-
Ugrás: