Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Számítógépes játékok 296245150474wildcat..........Számítógépes játékok Teenansrobindccomicssup..........Számítógépes játékok Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Számítógépes játékok 39843828 Számítógépes játékok 79830643

Számítógépes játékok

Go down 
+5
Kurt Bozek / Griff
Michael White
Sheodon
Genzo
Adam Stamford
9 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141

Számítógépes játékok Empty
TémanyitásTárgy: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 4:42 pm

Ajánlások, kritikák, leírások, kedvencek, végigjátszások, segítségkérés/nyújtás, megjelenések, kiadók stb..

Az én kedvenceim:

RPG: -> Ez a kedvenc stílusom.

Diablo 1-2 + Lord of Destruction - a világ egyik ( ha nem a ) legjobb RPG-je, kicsit régi, de könnyen megtanulható, és magába szippant.

Titan Quest + Immortal Throne: ------------------------- II -------------------

Star Wars: KotOR 1-2 : A Star Wars univerzumban játszódó rpg, melynek több millió rajongója van világszerte. Köztük vagyok én is.

Fable: The lost chapters: Egy nagyon jó RPG, ahol szinte mindent csinálhatunk: házasodhatunk, tizennyolc + dolgokat tehetünk, akár a saját nemünkel is, lophatunk, csinálhatunk melléküldiket, vagy udvarolhatunk más nőknek. A játékban kell enni és inni, és meg lehet hízni. Egy igazi élet-szimulátor, harcal meghintve, a középkorba visszahozva minket.

The Sims 2 + all patch: Nem akartam külön szimulátor és életszimulátor kategóriát megadni, a szimszö pedig valóban inkább egy rpg. Lehet, hogy csajos játék, de imádom.

Avencast: Rise of the Mage: Egy ifjú varázsló, akinek az iskoláját tönkretették a démonok, s most megbosszulja.

Pirates of the Caribbean: Egy karib-tengeren játszódó szerepjáték, kétség kívül gyönyörű grafikával, és hasonlóan pár előbbi játékhoz itt is élhetünk rendes életet- bár étkezni és inni nem kell.

Stratégia -> Csakis multiplayerbe

Age of Empires III: Egy nagyon jó stratégiai játék.

Heroes of Might and Magic V : Egy körökre osztott stratégia, a kedvencem.

Starcraft II: Wings of Liberty : A Blizzard új játéka, amely rendkívül izgalmas.

Akció:

Rainbow Six: Vegas 2: Iszonyatosan jó és élethű FPS játék.

Gears of War: A fedezékbe bújást először használó játék, hatalmas élményt nyújt.

Prince of Persia sorozat: A világ talán legjobb sorozata, melynek minden része egytől- egyig kiválóra sikeredett.

Assassin's Creed: A kedvenc játékom: Egy bérgyilkost, Ezio Auditore-t kell irányítanunk, a reneszánsz olaszországban.

EDIT:

A sportot kihagytam.... szóval sport:

no 1. : NBA 2k10 : A világ legjobb sportjátéka. Olyan élethű... Végre nem táblák a szurkolók, vannak pompomlányok, bíró, pályatisztító, fotósok, és ezeket egytől egyik " lehet lökdösni, vagy fellökni" , azaz nem csak átsuhansz vagy megakadsz rajtuk, hanem mintha élnének. A játékosokon látszik az izzadás, valamint sok futástól szomjasak lesznek. Nem FIFA szerűen van megoldva, hogy egy idő után nem tudnak futni, hanem ha elfogy a staminájuk, akkor a maximális stamina fog csökkeni, szóval a végtelenségik futhatunk, csak lassabban.
A játékban megtalálható egy bizonyos "My Player " mód. Hasonlít a fifa légy profi-jához, azzal a különbséggel, hogy minden meccsre kapunk küldetéseket, valamint az edző osztályoz minket.
Szerintem mindenki próbálja ki, még az is, aki nem szereti a kosarat.

Madden NFL 08: Az amerikai focis játék nékül Én sosem rendezek házibulit. Bevallom, hogy sokan csak azért jönnek el, hogy játszanak egy jót ezzel a játékkal. Ezt is érdemes kipróbálni, csak kissé sok idő megtanulni.

Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 8:05 pm

Nos, én nem vagyok valami nagy játékos ember, de azért vannak játékok, amik sokáig lekötöttek. Azért múlt idő, mert mostanság semmilyen játékot nem játszok, a sok egyéb teendőim mellett(blog vezetése, itteni játék, képregényhonosítás, plusz van életem is) már nem igazán jutna rá idő. De amikkel egy időben sokat játszottam, azok kb a következők:

- Need For Speed 2 SE, 3, Underground 2, Carbon : ezeket mindet imádtam, az elsők persze abból a korból, amikor még kisebb gépem volt, és az ennél komolyabb játékok nem nagyon mentek volna. Underground 2-t nem vittem végig, ahogy a carbont sem, előbb meguntam őket, csakúgy, mint a többi játékot.

- The Movies: aki nem ismerné, Simshez hasonló játék, ahol filmstudiót irányítasz, felbérelsz szinészeket, filmeket forgatsz (egy idő után magad 'írhatod' a forgatókönyvet, pontosabban csomófajta jelenetből válogathasz és teheted őket sorrandbe). Nagyon sokáig eljátszottam ezzel is, de egy idő után ráuntam, és annyibamaradt.

- Age of Empires II: jópár éve játszottam veszettül ezt a játékot, annyira benne voltam, hogy lefekvéskor abba aludtam bele, hogy stratégiákat tervezek, amiket másnap kipróbáltam.

- Hitman: Codename 47: ezzel is nagyon elvoltam, szerettem ezt a játékot, de az unalom áldozata lett egy idő után. ez nálam betegség vagy nemtudom Very Happy

- Max Payne 1 : ez volt a legközelebb ahhoz, hogy végigvigyem, de mégsem lett így, kitaláljátok, mi lett a vége.

- GTA Vice City: A küldetések teljesítésére egy idő után ráuntam, de a szabad randalírozásra jóval később.

És persze a sportjátékok: Fifa '98-al kezdtem anno, de próbáltam a 2005, 2008 és World Cup 2002 verziókat is, és mindegyik tetszett. Az NBA-t a 99-essel kezdtem, utána jött a 2004, 2005 és 2007 verzió. Valahogy a 2004 volt a kedvencem. Illetve pár hetet játszottam a Madden NFL 08-al is.

Vannak olyan játékok, amik pár perccel a feltelepítésük után már le is mentek a gépemről. Ezek közül megemlítem: Prince of Persia Sands of time, PoP WArrior within (egyéni rekord, kb 30 másodpercet játszottam vele), Transformers Revenge of the fallen, Hitman 2 Silent Assassin, Iron Man The Game és még sorolhatnám. Egyszerűen nem vagyok játékos tipus, sokkal jobban szórakoztat egy film, képregény, vagy random photoshopon történő "dolgozás", szoktam mondani, hogy én Photoshoppal játszok. Smile Ez van. Very Happy
http://www.genzocomics.blogspot.com
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 8:12 pm

Én főleg konzolokon szoktam játszani (Ps3 (az a típus, ami lejátszik PSX/PS2 játékokat is) és PSP), de PC-n is kipróbálok egy-két játékot. Az én műfajaim a verekedős játékok, és ott sem a pankráció, hanem inkább az ilyen fegyveres, történettel rendelkezők, illetve a szerepjátékok (RPG-k). Egy játékban nekem kevésbé fontos a külső, a grafika, a 2D-s játékokkal is szívesen eljátszom, ha átlátható, illetve ami a legfontosabb: van története, mivel egy játékban nekem ez számít igazán. Azok a játékok is tetszenek, ahol saját karaktert alkotok, és gyakorlatilag saját történetemet írom meg - talán ezért is lettem az RPG műfaj rajongója, mert ott szabadon kiélhetem kreatív hajlamaimat úgy, hogy közben játszok is. Smile Csak néhány játék a sok közül, amiket szeretek:

[ KEDVENCEIM ]

- SoulCalibur széria (III (PS2), IV (PS3) , Broken Destiny (PSP) epizódok): az egyik legjobb játék, amit valaha láttam: verekedős játék, RPG elemekkel, választható karakterek és fegyverek tömkelegével, kidolgozott világgal és történettel, és ami a játékot híressé tette (sajnos csak külföldön), az a karakterkreáló rendszere, amiben rengeteg lehetőség van: kinézetet, ruházatot, és fegyvert is választhatunk a rengeteg kínálkozó lehetőség közül, a variációk száma pedig végtelen, sosincs két egyforma karakter - ráadásul őket is használhatod a történetmód során, plusz természetesen a sima ütközeteknél is.

- Tekken (4 (PS2), 6 (PS3) : Egy szintén remek verekedős játék, remek karakterekkel, amolyan családi dráma harci tornába és verekedésekbe ágyazva. Very Happy Akinek van konzolja, annak érdemes kipróbálnia)

- Knights of the Old Republic (I-II (PC)) : Az egyik legjobb történettel bíró szerepjáték, aminek a harcrendszere is barátságos, bárki bármit is mond. Ja, és SW. Egy olyan korban ráadásul, ami azóta mérföldkő lett, könyvek születtek a történetéből és aköré, és talán az egyik legnépszerűbb korszakká nőtte ki magát a Régi Köztársaság kora - hála ennek a több díjat is nyert játéknak. Aki nem próbálta, mindenképpen tegye, mert mindkét játékban a főszereplők, illetve a többi karakterek szerethetőek, illetve egyediek, továbbá a történet izgalmas, fordulatokkal teli, a világnak pedig minden sarka felfedezésre vár.

- White Knight Chronicles (PS3) : Egy kifejezetten izgalmas, bár rövid japán szerepjáték, ahol a főszereplő ugyan előre megírt, ám a körülötte lévő szereplők közül az egyik a saját karaktered. Hogy miért adódott így? Mert az offline sztorimód után azonnal belevetheted magad az online szórakozásba, ahol akár egyszerre 4-en is vállalhatnak küldetéseket, miközben ugyanúgy van sztorimód, és a játéknak minden korábbi opciója elérhető marad.

- Fable (PC) : Egy izgalmas kis RPG, ami ugyan kevésbé szabad, mint a legtöbb társa (értsd: sok helyen lineáris a játékmenet, különösen igaz ez a bejárható helyekre), ám annyi újítást és érdekes gondolatot tartalmazott a játék, illetve meseszerű megjelenítése miatt nem véletlenül nyerte el több játékost is a rajongási láz ezen játék iránt.

- Resistance (1, 2 (PS3)) : Bár nem vagyok a lövöldözős játékok híve, ezzel mégis kivételt teszek, mivel olyan története van, hogy azt néha egy-egy stratégiai játék is megirigyelhetné, a világ alternatív, ami remekül ki van dolgozva: mi van, ha elmarad a második világháború, ahelyett pedig egy földönkívüli invázióba csöppen az emberiség, ahol a túlélésért küzdenek a katonák? Nathan Hale történetéből mindent megtudhat a játékos. Az online mód pedig csak hab a tortán, aminek szintén van történetmód változata.

- Uncharted 2 (PS3): Nathan Drake kincsvadász érdekesebbnél érdekesebb kalandokba keveredik. A második részében a sorozatnak sincs ez másképpen, ugyanis a világot bejárva próbálja megtalálni Marco Polo legénységének összetört hajóit. Illetve a szál még tovább bonyolódik: kiderül, hogy maga Marco Polo járt Shangralában, ami a Tibetieknek olyan, mint a keresztényeknek a Mennyország, azzal a különbséggel, hogy ez egy létező királyság - volt, régebben, de mára teljesen eltűnt. Misztikumok és kincsek megkeresése után a játék a vége fele olyan fordulatot vesz, mintha Quasimodo nyert volta egy szépségversenyt - a történetmód után pedig jöhet az online játék, vagy esetleg rögtön még egyszer a történet kipörgetése.

- Heroes III (PC) : Elég ennyit mondanom. Ez a klasszikus játék, bár már több éves, még mindig rengetegen játszanak vele remek hangulata, tökéletes harcrendszerer és szép grafikája miatt. Igen, 2D-s, igen, régi, na és? A jó játék az jó játék marad évek múlva is.

- SW: Jedi Academy (PC) : Régen nagyon nagy kedvencem volt a játék szavatossága, multiplayere, illetve modolhatósága (értsd: lehetett hozzá pályákat, karaktereket, meg mindent csinálni), mára azonban meguntam. Nem azért, mert annyira gyorsan megunható, hanem azért, mert már kb. 5-6 évig játszottam vele, RPG módokat tesztelve, és mindenféle más kütyüket, mint pl. karakterek kreálva hozzá. Na meg a DVD-k is elvesztek.

- SW: Force Unleashed (PS3) : Egy klasszikus történet, teljesen új szemszögből. A Lázadók Szövetségének megalakulásának története ez, középpontban Darth Vader egy titkos tanítványával, Starkillerrel, aki hosszú útja során rájön néhány alapvető igazságra, majd végül megelégelve mesterét átáll a jó oldalra, és elindul a Jedi Lovaggá válás útján.

- LittleBigPlanet (PS3) : Játssz, Alkoss, Oszd meg! - mondja a játék sablonja, és ez tényleg így van. Kreálj kedved szerint egy saját Zsákfiút - ez lesz a karaktered, akivel játszani fogsz a játék során, először a sztorimódban, majd későbbiek során a mások, vagy éppen saját magad (és esetleg barátaid segítségével) megkreált pályákon, amik műfajilag lehetnek sport, akció, vagy épp szerepjátékok is - a lehetőségek tárháza végtelen, és tényleg csak a fantázia szab határt.

- Fallout 3 (PS3) : Egy olyan játék, ami szintén kiemelkedő az RPG műfajában, ám ez már kicsit rétegjáték(abb). Egy alternatív világban járunk, ahol a világot egy atomtámadás tette tönkre. A kérdés adódik: hogy maradhatsz életben egy ilyen világban? A válasz pedig: játssz vele, és megtudod. Összeesküvések, szervezetek, technológia, westerni hangulatot idéző kis városok: mind-mind arra várnak, hogy te megtaláld őket. Légy jó, vagy rossz, hozz helyes vagy helytelen döntéseket, és nézz szembe velük!

- Dynasty Warriors 6: Empires (PS3) : A Romance of the Three Kingdoms történelmi regényen alapuló játék a távolkeleti Kína csodálatos világába kalauzolja el a játékost, aki részese lehet az eseményeknek, és csak rajta áll, a három királyság közül melyikhez csatlakozik, illetve egy már létező történelmi személy, vagy saját karakterének bőrébe bújva éli át a kalandokat.

- Bladestorm (PS3) : Hasonlít az előbb említett játékhoz (ugyanaz a kiadó is), ám a Távolkelet helyett a Százéves Háború korába csöppenünk, mint egy zsoldos, és választva frakciót kell beszállni a háborúba saját karakterünkkel. A Fekete Herceget vagy az Orleans-i Szűzt támogatod? Ez csak rajtad áll.

Így ennyi, röviden. További játékokat nem ajánlok, mert már így is sokat mondtam. Utált játékokat sem említek, meg olyat sem, amit még nem próbáltam. Azt majd máskor.
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 5:59 pm

Én sem vagyok nagy játékos, a gépem is régi, konzoljaim meg nincsenek. Amikkel sokat játszottam:
GTA: San Andreas: Azt hiszem, ezzel játszottam a legtöbbet, gyakran még most is szoktam. Hatalmas bejárható terület, izgi is. Mostanában leginkább azért játszom, mert rájöttem, hogy lehet betenni saját zenét a rádióba. Úgy mégis csak szórakoztatóbb a zúzás. Smile
Ultimate Spider-Man: Legjobban a nagy terület tetszik. A küldetések is jók, bár kissé egyhangúak.
Star Wars: Jedi Academy: A filmekben mindig is a lézerkard-párbajok voltak a kedvenceim, így nagyon megörültem, mikor ezt megkaptam, hisz hasonló játékom nem nagyon volt, és nincs is. Nagyon szerettem a kardpárbajokat benne. Smile
Diablo 1-2: Másik nagy kedvenc, magába szippantott. Még a 3 könyv is megvan. Az elsőt végigátszottam, a másodikat sajnos nem, mert régebben elakadtam benne, ma meg már nem gömbölyű valami a lemezzel. Sad
The Hulk: Tök jó benne zúzni. Very Happy Sajnos viszont mióta egyszer bekrepált a gépem, nem működik 100%-osan: nincs hang és a vége felé eltűntek az animációk is. :S
Star Wars: Rebel assault 2: Ez az egyetlen űrhajós játékom. Igaz, marha régi, de szerintem mai napig kellemes kikapcsolódás. A filmszerű átvezetők meg marhára tetszenek.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:10 pm

Kedvenc mászkálós oldalnézetes játékom a Abe's Oddessy és az Exodus.
Stratégiából sok van C&C-k Red Alert-ek, a Blizzardosok Warcraft trilógia meg a Starcraft, W40k-k, HoMM sorozat stb... mondhatni stratégia buzi vok.
Kalandjátékok Outcast, Little Big Adventure I-II, Diablo I-II ( második részt le lehet ingyenesen tölteni és battlenetezni is lehet vele) FalloutI-II (mindenkinek életében legalább egyszer végig kell játszania)
Szimulátorokból: Simcity-k, Caesar-ok.
Huhh hirtelen ezeket tudtam összehozni amikkel hónapokig el tudnék játszani. Ja igen a GTA-k is nagy kedvenceim.
Michael White
Védelmező
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:46 pm

Ja tényleg, Warcraft 2-vel is nagyon sokat játszottam, meg Red Alert 2-vel. Azok nagyon tetszettek. Smile
Griff: Köszi az infót Diablo-ról, utánanézek! Wink
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:59 pm

Nem tudom, GTA-kat mindig meguntam és túlságosan is repetitívnek és monotonnak találtam őket. Ugyanez volt a bajom az Assassin's Creed első részével is. Stratégiák közül Starcrafttal nem játszottam, viszont a Warcraft 3 annyira nem győzött meg, pláne hogy egyazon időben próbáltam ki a Heroes 3-mal, ami viszont azóta is megvan a gépemen.

Fallout I-II viszont nem kalandjáték, sokkal inkább szerepjáték, pontosan a VATS meg az elején a SPECIAL rendszer miatt. De amúgy tényleg egy kötelező darab a III.-kal és remélhetően a New Vegas-szal egyetemben!
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 10:39 pm

A Fallout 3 engem nem győzött meg túlságosan. A kettőhöz képest nekem túl egyszerű. Inkább közelít a Brotherhood of Steel-hez.
A Warcraft-ról meg annyit hogy azon nyomban keress egy hardware oldalt töltsd le az egyet és kettőt is és tessék vele játszani. Hatalmas élmény marad így ki az életedből.
P.S. Ja igen pár oldal cím ahol tuti jó régi játékokat találhattok, ami még a torrenten sincs:D
http://gameswin.info/
http://www.oldgames.sk/
http://www.abandonware-paradise.fr/
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 12:05 am

Kurt: Ha csipázod a stratégiát, akkor Gyűrűk ura:Harc középföldéért 2. Ez az egyetlen stratégiai játék, ami lekötött, talán az egyszerűsége, szépsége, és gyors cselekményei miatt.
A MW-k nagyon jók, marhára eltalálták a modern harci elemeket. Bár a következő rész Dubaiban fog játszódni.
Ha már 28 nappal később, és zombimarta főhős, akkor Left for Dead 2. Multiban még sajnos nem játszottam, de nagyon megéri kiakasztani a single módot. Ha ideges vagy, kapcsold be a gépet, a zombik gyilkolásán majd levezeted a mérget. Másról úgysem szól a játék.
Tetszett még a Clive Barkley's Jericho horror-, meg a Call of Huarez westernjáték.
A Sims 2 +kiegek örökzöldek számomra. afro
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 10:01 am

Na akkor még mindenki nagy kedvencei a verekedős játékok, sok mindenre jók ha az asszony megorrol rád akkor hagyhatod hogy szétverjen Mortal Kombat valamelyik részében. Ja igen és ez működik.
Szal a kedvencem a Mortal Kombat sorozat de leginkább a 3, utána talán a Virtual Fighter sorozat Thosinden tekken ésatöbbi sokat próbáltam és mindegyiket szeretem valamiért de a király akkor is a MK
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 9:03 am

Na én is eljutottam idáig.

Kedvenc PC játékaim (még a régi időkből) :
Heroes II és III
Prince of Persia Sands of Time
GTA II
GTA Vice City
7 Sins
Warcraft III
World of Warcraft (ma már nem ülnék le elé semmiféleképpen)

Xbox:
SW Battlefront II
The Godfather
GTA San Adnreas
X-Men Legends
Marvel Ultimate Alliance
Marvel nemesis
Justice Leuge Heroes
Prince of Persia TtT
Splinter Cell (összes)
Ultimate Spider-Man
Dragon Ball Saga
NBA és NFL sorozatok
Need for Speed Most Wanted

X360:
GTA IV
Gears of War
SW Force

Amit ki akarok próbálni, bár nem tudom mikor, hogyan, de akkor is!
DC Universe Online
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 9:29 am

A DC Universéről állítólag lesznek tört szerverek. Ha nem is magyarul, de legalább lesz valami hely, amit ki lehet próbálni
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 9:39 am

A Gears of War kemény, ha lesz X-boxom, kipróbálom, az biztos. Képregényben olvastam eddig, de tetszik.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 9:45 am

A Gears of War első része van pc-re is, ott is rohadt jó. Amúgy a képregényhez szerintem nem sok köze volt.

Amúgy ajánlom mindenkinek a Kane and Lynch 2 : Dog days. Single-playerben nem valami jó, de egy program kell, amivel lehet neten tolni. Ott iszanyat nagy élmény a gém.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 11:02 am

Ha már Batsi elkezdte a szuperhősös játékokat, akkor még megemlíteném a Freedom Force-t és a kiegészítőjét (amit mondjuk nem élveztem annyira mint az eredetit de azért végigvittem legnehezebb fokozaton is Very Happy)

Egy szuper képregényeket utánzó játék amit az 60 évekbeli hangulat tesz tökéletessé. Órákat el tudtam szöszmötölni vele, meg hogy milyen csapat lenne az ideális amivel végigtolom. Ami igaz az igaz a vége kicsit lapos lett de hát semmi sem tökéletes.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 12:56 pm

Freedom Force! De jó, hogy megemlítetted. Régóta ki akartam próbálni, csak valahogy kiment a fejemből. Neki is álltam letölteni Smile
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 4:22 pm

Letöltve, és már beszereztem Mentort magamnak partnerként, és legyőztük első ellenfelünket Kasavot, vagy ki a gyedvát. Tény, hogy régi a grafika, és nem mai játék, de meg vana varázsa, és én élvezme. Ajnánlom azoknak, akik ellötyögnének egy kicsit a szuperhősség világában Smile
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 10:12 pm

Első végigjátszásra ajánlom ezt a csapatot fejleszteni:
1. El Diablo
2. Blackbird
3. Man O'War
4. Supercollider; esetleg ha azt akarod hogy mindenki repüljön akkor jó választás még a mérgező/kábító Sea Urchin
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 11:15 pm

Nem ismerem a játékot, de felspanolódtam. Majd megszerzem vkitől:D

Mortal Kombat, abból is a 4, ami nem egy klaviatúrát rakott tönkre idehaza a Testvériségben:D
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 11:46 pm

A négy semmi az armageddonhoz képest:D bár az nincs pcre, de xboxon nagyon nagy volt, amíg tönkre nem ment...2xer:D és én mivel ma olyn fos voltam du leszedtem az NFS Undercovert és a Prototypet, szal én most ezeket futtatom.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeSzomb. Aug. 28, 2010 8:20 am

A négy utáni részekben már fele annyi vér sincs mint az 1.-be ami szintén kib*szott jó. Szentem a 3.-dik rész a legjobb, mondjuk igaz hogy ott nincsenek mindenkinek külön harci technikái, de még így is volt olyan hogy testvéreimmel 6 órán keresztül öltük egymást és már a kezünket se éreztük de nem mi adtuk be a kulcsot hanem a billentyűzet. Utána kb fél órán keresztül káromkodtunk mert pont döntetlenre álltunk és nem volt pót billentyűzetünk.

(hinnye joker éjfélre csak megtaláltad az oldalt Very Happy)
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeSzomb. Aug. 28, 2010 12:22 pm

Ezt a Freedom Force-t én is megnéztem, tekintve, hogy imádom ennek a stílusnak a játékait.

Már kezdetben láttam, hogy a játéknak van hangulata és stílusa, de az fel sem ért a Marvel Ultimate Alliance-hoz. Az első pályán voltam, kiszabadítottam a melákot a börtönből, majd a következő ellenségeket úgy öltem meg, hogy annak azt a robbanós támadását használtam.... de közel volt a csaj is, így meghalt, majd a missziót előröl kellett kezdenem. Semmi kedvem nem volt hozzá, idáig jutottam tehát, és eddig azt kell mondanom, hogy szégyen a stílusra nézve.

Tudom, hogy első pálya, és még nem lehet jó embereket választani, de akkor is, egy MUA után inkább megragadtam a Hexplorers című játék flopi-lemezét, és beraktam kőkorszaki DOS géppe. Nem tudom ismeritek-e, egy régi játék, ugyanebben a stílusban, és jobban bejött, mint az FF.

Amúgy szerintem egy MUA stílusu DC játék kéne minden platformra.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeVas. Aug. 29, 2010 7:00 pm

Hát szentem nem sok köze van a Freedom Force-nak a MUA-hoz azon kívül hogy szuperemberek vannak benne. Míg a MUA iknább akció játék amibe egy kis RPG-t kevertek bele, és inkább a kombók és a reflekszek dukálnak, addig a FF inkább stratégia a megfelelő fejlesztés, a jó helyezkedésen sok hősöd életpontját mentheti meg. Ez főleg a nehezebb szinteken tűnik fel. Míg a MUA-ban minél fejlettebb vagy annál nehezebb pályákra "mehetsz"(még mindig a nehézségi szintekről van szó), addig a FF-ben már az első pályán a legnehezebb szinten is erősebbek lehetnek az ellenfelek mint Minutman, és csak jó fejlesztéssel lehet túlélni. Very Happy Szentem ez elég nagy különbség.

P.S. aki hardcore Rpg-s a javából annak ajánlok egy piszok jó, és elég régi szuperhősös játékot a Superhero League of Hoboken. Ebbe majdnem annyi baromságot tudtak belezsúfolni mint a Leisure Suit Larry részeibe. Ami már egy igen nívós szám, ha engem kérdeztek.
Michael White
Védelmező
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeKedd Aug. 31, 2010 10:03 pm

Filmek-topikról jutott eszembe:
http://www.htfgamez.com/
A kedvencem a 7-es játék, azzal marha sokáig el tudtam lenni. Very Happy
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitimeSzer. Szept. 01, 2010 3:23 pm

Hinnye ezek aztán a h*lye játékok Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Számítógépes játékok   Számítógépes játékok I_icon_minitime

Számítógépes játékok
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kedvenc játékok, legjobb pillanatok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó-
Ugrás: